![]() |
Re: Accidente in RM. VALCEA
Alin Ion Chiselevscki
Viteza cu care circula tânărul era infernală, după impactul cu un Opel, motorul oprindu-se într-o maşină staţionată în cealaltă intersecţie din oraş, la aproape 150 de metri de locul impactului. Motocicleta a zburat aproximativ 150 de metri În urmă cu câteva minute, centrul oraşului Râmnicu Vâlcea a fost paralizat de un grav accident rutier. Un motociclist de 19 de ani, Alin Ion Chiselevscki, din localitate, care conducea un motor Suzuki, neînmatriculat şi fără să aibă permis pentru această categorie, a murit pe Bulevardul Calea lui Traian, la intersecţia cu Strada General Magheru (în faţa Moll-ului). Motociclistul care circula cu o viteză infernală dinspre Sud către Nord, a intrat într-un Opel, cu nr. VL. 05.JPA condus de Marius Bădică (36 ani), din Băbeni, care, potrivit martorilor, a pătruns pe culoarea verde a semaforului şi urma să vireze la stânga, bineînţeles trebuind să dea prioritate autovehiculelor care veneau din sens invers, din faţa sa. Unul dintre martori, Gheorghe Stroescu ne-a declarat: „Am observat motociclistul care circula cu o viteză excesiv de mare şi care a pus o frână foarte puternică, că a ieşit fum din cauciucuri, dar nu a mai putut evita Opelul care i-a tăiat faţa. A căzut de pe motor şi s-a lovit cu capul în portiera din spate a maşinii care tocmai vira”, a povestit martorul. Din cauza vitezei foarte mari, motorul, un Suzuky, fără motociclist, s-a oprit la cca. 150 de metri, pe aceeaşi bandă de mers, într-o Dacie Papuc staţionată regulamentar la semaforul din cealaltă intersecţie, din faţa Magazinului Cozia. Motociclistul nu a mai putut fi salvat, decedând în scurt timp la Spitalul Judeţean din Râmnicu Vâlcea. Şoferul Opelului va fi cercetat pentru neacordare de prioritate, iar poliţia va lua în calcul şi viteza foarte mare cu care a circulat motociclistul. |
il stiam din pacate...Dumnezeu sa il ierte ! om de treaba, linistit, in banca lui
|
Dumnezeu sa-l ierte ! il stiam din liceu. parca a terminat anu asta ! :(
|
trafy ... linistit , in bancalui nu prea cred ca era. Stiu ca o sa-mi sara in cam mlta lume.. dar asta e parerea mea. Imi pare rau pentru el si familia lui...
O tipa care lucreaza cu maica`mea o stie foarte bine pe mama baiatului ... inca de pe la 16-17 ani, baiatu fura masina si o alerga prin oras... nu mai stia ce sa ii faca sa nu mai plece cu masina noaptea. si acuma... - fara categoria A sunt multi care circula prin oras - .. dar sa nu ai nici accte pe motor, neinmatriculat... si sa te dai si in stamba cu el si sa circuli cu aprox. 100km/h ... vinerea...in centru ( unde stim cu totii ce trafic este la ora aia pe bucata de la intrare din oras pana la mall ) ... mi se pare inconstienta totala... mai ales cand el era incepator pe 2 roti .. si de la scuter treci pe un motor de 120 cp DA - si eu merg tare , DA - si eu mai incalg regulile, ... dar atunci cand drumu si locul imi permit.. nu pe centru la pranz.. in plina aglomeratie. Condoleante ! |
acuma hai sa te intreb eu pe tine si pe cei care va bateti cu pumnii in piept: cum e posibil la ora aia si la traficul aia sa aiba 100 ? de unde stiti voi ca a avut 100 si nu 50 sau 150 ?nu va mai dati cu presupusul si nu incercati sa scoateti pe altcineva vinovat. Baiatu mai lua masina parintilor si se mai plimba dar nu a facut niciodata vreo problema in trafic sau dastea, conducea mai bine ca unul in varsta...de alergat prin oras.. NICIODATA !!! si sunt mai multe de spus dar nu are rost sa explic..sti tu vorba aia..bate shaua sa priceapa iapa...
|
eu cand l-am vazut pe baiatul ala ...intotdeauna mergea linistit...chiar nu ii dadea...si il vedeam des coborand pe strada aceea care duce de la romtelecom la podul de langa maternitate...si va dati seama ca acolo chiar putea sa ii dea...da mergea linistit...
|
nu ma bat cu pumnii in piept.. dar o singura chestie iti spun.. daca la semaforul de pe pod... pleci glont cu un motor de 120cp ... cam ce viteza ai cand ajungi in dreptul mall`ului ? - asta sa raspunda cei care au cunostintele necesare in domeniul motoarelor... si acuma cu " martorii care au radare in cap " ... chiar crezi ca ar fi spus toti o " viteza ametitoare " doar ca sa il faca vinovat pe un pusti de 19 ani care sub ochii lor a intrat sub o masina si au vazut cum se zbatea sa ramana in viata ?
oricum .. vorbele sunt de prisos... nu mai conteaza acuma cat avea.. sau cum mergea cu masina.. etc. conteza ca o fractiune de secunda nu a fost atent si asta l`a costat ... enorm ! pacat ... |
Faza e ca cel cu opelul face stanga ca la babeni acolo, ce sa stie el de prioritate...
|
Problema cea mai mare e ca a murit un copil... in toata chestia asta fiecare are o parte de vina...
"prostii" asta e un motiv pentru care nu`mi iau motor... poate peste cativa ani cand s`or mai invata cu motociclistii prin trafic... Dumnezeu sa`l odihneasca.:silenced: |
Pf imi dau seama ce fel de sofer era la volanul Daciei dupa ce are lipit pe parbriz :)
pacat de urs :D |
Quote:
Parerea mea ca tot raul spre bine....MTH2 :D:D:D, deci o sa fie mult mai gravvvv:D!!! SYD daca mai si filmai era mult prea penal:))))!!! |
URSUL ramane URS, tot in picioare e. ;) (foarte tare masina, dupa cum se vede :chainsaw::peace:)
|
e urs cu care se dadea kalu ?:D ... Doamne ce frumos se aude :x ... Pacat ca l-au lovit 'invidiosi'
|
ce am primit acum ... :|
ionut89_boss (8/13/2009 11:20:58 PM): ti`ai luat motor kiss tata ? babyku 25 (8/13/2009 11:21:04 PM): yes ionut89_boss(8/13/2009 11:21:37 PM): cum merge ? babyku 25 (8/13/2009 11:21:56 PM): rupee babyku 25 (8/13/2009 11:22:01 PM): 180 cu a2 babyku 25 (8/13/2009 11:22:14 PM): 200 7 secunde ionut89_boss (8/13/2009 11:22:40 PM): marfa ionut89_boss(8/13/2009 11:22:57 PM): pe unde l`ai alergat asa ? babyku 25 (8/13/2009 11:23:06 PM): bulevard ionut89_boss (8/13/2009 11:26:38 PM): sa ai grija tata babyku 25 (8/13/2009 11:26:44 PM): cea mai mare |
Quote:
|
Azi am fost de fatza la un accident in centru.
Sa intamplat cam asa: Un tip cu un Opel de Bucuresti a fortat semaforul de la McDonalds(sensul unic) si a dat drept inainte, cand din sus dinspre Nord a fost acrosat de un Ford Focus break...Pagubele....cel mai rau a fost ala cu Opelu, deoarece avea roata stramba, aripa infundata calumea, bara sifonata si capota putin indoita. Cel cu Fordu avea doar farul stanga spart si bara sparta.... Poze nu am...:D |
Accident cu Ford Focus ST portocaliu. Tipul se numea Horia si tocmai am aflat putin mai inainte ca a murit. Nu sunt sigur dar cred ca era membru MR. Cine stie mai multe sa zica. RIP :cry: http://stirileprotv.ro/video/viteza-...pital/60363909
|
Quote:
|
Acolo i-a fost sa fie...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
|
http://www.adevarul.ro/articole/ramn...erie-foto.html
Pacat de cei 3.Dumnezeu sa-i odihneasca.Nu poti sa rupi Matizul ala fara sa-ti rupi capul.Soferul 23 de ani, permis sub un an(nu sunt sigur),angajat de o luna jumate(asta e sigur).Curba este foarte lejera,n'a depasit nimic ci doar a intrat f.tarein curba a intrat cu rotile dreapta fata si spate pe nisipul de pe margine,a derapat a lovit usor parapetul dupa care a ricosat pe contrasens unde au avut ghinionul sa ruleze camionul. |
Quote:
|
6 Attachment(s)
............
|
cum s-a intamplat asta ? :(
|
ai explicatia pe mess:))
|
:shock::shock:....ce facusi lupica ?:nervious:
|
Veneam linistit pe strada, cand un nenea de la jandarmerie a incercat sa imi explice ca se poate intoarce in varf de panta, pe linie dubla continua.
Se pare ca s-a inselat domnu`, asa ca acum caut faruri si grila sa cumpar cu factura de la un magazin. Faruri stil golf 4 si grila dreapta. Orice rau are un bine. |
eu zic sa pui farurile fara sticla si sunt super clean...iar masca..nush
|
da mai bine fara grila a?? sa fie un aspect de asta de "muschi" car?:)
Farurile nu le las fara sticla, daca se aburesc.... ? |
si daca ii bagi ceva aluia de la asigurari? nu te poate rezolva? ca sa nu mai dai tu banii... aripa are ceva?
|
aripa dreapta e indoita putin in colt acolo dupa cum a impins grila in ea...+ carenaju de plastic de vine sub ea
|
Quote:
|
Quote:
|
lasa ma lupanezule..cu ocazia asta ti-au dat dauna totala:))
|
Quote:
Quote:
|
A fost un accident azi in jurul orei 16 in nord la iesirea din oras peste strada de Petrom. Ati auzit ceva ca nu am vazut prea bine ce s-a intamplat. Era un camion care a calcat un om parca
|
5 Attachment(s)
Ieri, cand am ajuns la service, tocmai se petrecuse un accident, in care un Seat a derapat si a acostat 4 masini de pe cealalta parte a strazii, masini parcate in fata service-ului.
Poze nu am decat cu 2 dintre cele 4 masini. Trafy stie, ca a venit dupa ce am ajuns eu. Penultima poza este omu` cu lancia, iar ultima poza este accident pe 4 benzi la raureni, o dacie a rupt un bmw. |
numai daune totale in ultimu timp:))
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Acum 15 minute, comuna Barbatesti langa podul in lucru. Dubita a incercat o depasire si rezultatul e cel care se vede. Sunt doi raniti dar nu grav (din spusele martorilor).
Attachment 1181283Attachment 1181284Attachment 1181285Attachment 1181286Attachment 1181287 |
| All times are GMT +2. The time now is 08:40. |
- Copyright 2026 4Tuning