![]() |
Re: dacia mea. b.......
Quote:
|
strange bani mane si ia muzica calumea :D
|
2 Attachment(s)
Am Vandut Boxele. Imi Ajunge Muzica Care O Am Pe Masina. Am Revenit Si Eu Cu 2 Poze Mai Recente. O Sa Revin Cu Altele Pe Zi Si Cu Masina Spalata. Si App Vreau Si Eu Un Model De Bara De Spate Draguta. Ca Eu Nu Gasesc Ceva Mumos
|
1 Attachment(s)
uite un spoiler care mie imi place ft mult!de fapt singurul care imi place pt berlina:D:D;)
|
1 Attachment(s)
uite si ink unul frumus fock
|
de cant ai luat permisu nu te mai dai jos din masina
|
decat in spate ai neon ?
|
2 Attachment(s)
restu mi s-au ars. o sa imi pun altele dar mai intai vreau bara de spate . si inca cateva poze ciu masina
|
sa nu vopsesti si cainele alb - negru
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
marfa capacele! ;)
garda la sol face totzi banii! :P e un fel de "high ride" sau ai hidraulice!? |
Mercedes-benz-dacia Rulez!!!!
|
marfa mertzu' ala:Dcainele ala va dadea startul?:D:D:D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
am mai revenit si eu cu cateva poze. ce parere aveti. va place????? bara de pe fata m sparto o sa o refac la loc si o sa o vopsesc
|
si jante pt fatza ?? in rest a iesit mishto.:D
|
Faine capacele de Matiz :D
|
NU iti faci si jantele de pe fata asa? ce dimensiune au cauciucurile de pe spate?
|
eu zic ca dadeau mult mai bine daca le cromai...oricum arata bine
|
dau mai bine albe si cauciucurile de pe spate sunt 165. sunt jante intoarse nu si latite.
|
Quote:
|
am vazut ca ai vopsit bara fata, arata mult mai bine
....pune cateva poze |
2 Attachment(s)
Cateva Poze Noi. Vand Un Set De Jante In 3 Prezoane Pe 14 Cele Care Au Fost Pe Vrc-ul Din Pit. Cine Vrea Sa Ma Anunte
|
pune si tu niste poze cu jantele alea de sunt de vanzare..ca m-ar interesa :D
app marfa jantele d epe masina...da pune si tu niste distantiere sa iasa mai inafara..ca nu prea da bine cu ele in interior Multa bafta |
Quote:
|
frumoase jante ;)
|
1 Attachment(s)
ce a patit mah marius de vinde jentile?!?!?
uite o poza cu jentile pt cei interesati |
cat costa?
ca sunt frumoase rau... |
1 Attachment(s)
Sal.Desi multi ti-au subestimat masina intrun final a iesit super tare,se vede ca ai pus suflet si ai si reusit.Bafta multa in continuare.Ma intereseaza cum ai facut angels-ul la faruri,dak leai cumparat sau dak leai facut tu...
|
cat vrei pe jantele de au fost pe bal inainte sa le pui pe astea..alea latriste pe spate?
|
Quote:
|
Quote:
pret...si poze reale....PM |
si topicul se transforma in bazar .. frumos ... cred ca era mult mai simplu sa pui anunt la bazar si un simplu` link aici
|
jantele alea pe 14 pret fix 8 mil fara cauciucuri si 10mil cu cauciucuri 195/50r14. engalurile sunt facute de mine am bagat un tub de sifon cu apa in el si la capat 2 leduri si l-am bagat fortat pe unde se baga becu ca nu am putut sa dau geamu jos. e greu de explicat. si nu am decat 2 jante dalea cum am pus poze ca o sa le pun la mine pe masina. esunt pe 15 si sunt pe 6 prezoane. cand oi mai face tost de 2 atunci le pun.
|
cine ma poate ajuta si pe mine sa imi dea un sfat cum fac sa las masina mai jos de bot. si o veste mai proasta dau bara jos si pun una normala ca o sparg mereu.
|
Quote:
|
nene ne intalnim odata si vb
ca vreau sa o las mai jos neaparat, dar acuma mi-am pus geamyuri electrice si nu prea mai am bani. o sa revin si cu cateva poze mai noi si un filmulet cu geamurile. |
bravo nene!...in sfarsit ai reusit sa pui geamurile electrice...buna treaba ;)
|
ms mai nea dar nu prea mai am chef de masinuta asta mi sa cam luat de ea. ori cum ii dau bara jos de pe fata si o fac normala.
|
amsi eu o intrebare. asi vrea sa iau o dacie 1300 originala sa o fac gen gordini voi ce ma sfatuiti sa iau sau sa nu
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:46. |
- Copyright 2026 4Tuning