Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Vw bora Edition (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/286268-vw-bora-edition.html)

soosy 01-04-12 08:17

Re: Vw bora Edition

Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 4959625)
Arata binisor! Daca nu scriai bora din literele alea de vitan, nu imi dadeam seama ce masina e! Baga mare si arde-i si suspensia si va fi ok!

ia de te inspira... te-a batut la litere :))))))

ii absolut original...si in realitate chiar nu seamana cu literele alea din piata
la inceput aveam si eu mania sa dau tot jos de pe portbagaj dar nu...asa ramane
ori este clean(adica dispare si semnu mare vw)ori ii asa si atat

Quote:

Originally Posted by Sebastian.C (Post 4959638)
Bora e scrisul din fabrica, era pus pe masina :)) Te-ai luat degeaba de el.... Dar oricum cu stickerele....e la acelasi nivel cu ala cu literele =))

cu stickerele ii foarte ok,daca tie nu iti place sau la inca 4-5 persoane sau sa fie 10 sau 200 nu inseamna ca ii aceas nivel si texte de ale tale
cel de pe parbriz tine cat tine,o sa dispara si gata....restu asa raman

Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 4959670)
Greseala mea atunci. M-au indus in eroare literele alea urate! Fie ca sunt oem, tot aspect de vitan au!

nu ii chiar asa...poate ca ii facuta poza dintru-n anumit unghi de si aia dar eu sincer nici o clipa nu am putut sa fac asemanarea(asa scrie si pe passat,golf sau altele..)

Quote:

Originally Posted by kamei (Post 4959711)
sunt literele originale, poate la tine la vento sunt mai interesante literele:lol:, deci io nu pot sa va inteleg tot timpul gasitit cate ceva la o masina oarecare, litere, valva, culoarea de la busonul de benzina, orice. in loc sa apreciati munca omului voi va legati de el, daca lui ii place nu stiu care ii problema.

bafta soosy in continuare, arata bine borisca;)

mersi:D....un lucru ii clar nu o sa multumeasca pe toata lumea,si nici nu vreau
eu imi duc la capat ideiile si atat...oricand,la orice ora si oriunde eu sunt multumit
o sa vina suspensia,stopuriile pe led si exteriorul asa ramane(poate prelungiri de annyversari daca gasesc)
interiorul o sa mai bibilesc

mareo 01-04-12 08:52

Chiar imi place cum arata rotile pe masina ( nu zic ca nu ar fi mers gume mai trase ) dar e bine si asa,stiind pe ce drumuri mergi zilnic,bravo!

zib3r 01-04-12 09:19

oOooOOOO! Da arata super bine! Acuma sa mai coboare putin spre pamant si aia e! Grija mare acuma.

miahi89 01-04-12 10:02

2 Attachment(s)
Arata bine masina si cromul de la faruri da bine :D daca mai pui si suspensia o sa dea si mai bine :D Bafta in continuare

iviTe 01-04-12 10:08

Hai sosy ca arata chiar bine acuma cu mici scapari dar e pe drumul cel bun ... faci masina dupa cum iti place tie :) si mie mi s`au spus multe despre tigaia mea!

vinyl 01-04-12 10:39

Arata pi2da masina ...:shock:

Devu 01-04-12 11:30

Arata foarte bine, bravo man.

soosy 01-04-12 14:49

Quote:

Originally Posted by mareo (Post 4959774)
Chiar imi place cum arata rotile pe masina ( nu zic ca nu ar fi mers gume mai trase ) dar e bine si asa,stiind pe ce drumuri mergi zilnic,bravo!

tot timpul este loc de mai bine...si mi-e mi-ar fi placut 205 40 pe fata sau chiar sa incerc pe spate 215 40...dar ma limitez la atat
stii tu treaba cu drumuriile
mersi

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 4959798)
oOooOOOO! Da arata super bine! Acuma sa mai coboare putin spre pamant si aia e! Grija mare acuma.

curand curand...sper sa nu am probleme pe fata ca janta ii destul de aproape de telescop(acum nici o treaba dar la reglabila este riscul sa atinga in reglaj)vor trebui distantiere pe fata 10mm max 15
Quote:

Originally Posted by miahi89 (Post 4959848)
Arata bine masina si cromul de la faruri da bine :D daca mai pui si suspensia o sa dea si mai bine :D Bafta in continuare

tocmai asta am si urmarit intru-n final sa am o asa zisa linie
o parte din faruri,semnalele,jantele,tipsul si oarecum stopuriile cand le schimb(stica clara)

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 4959853)
Hai sosy ca arata chiar bine acuma cu mici scapari dar e pe drumul cel bun ... faci masina dupa cum iti place tie :) si mie mi s`au spus multe despre tigaia mea!

sa ne auzim cu bine:D

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 4959911)
Arata pi2da masina ...:shock:

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4960036)
Arata foarte bine, bravo man.

multan baietii...ma bucur ca sunt oameni carora le place lucrul meu,planul meu si mai ales rezultatul

curand mai fac una alta dar in linii mari atat

calin.massive 01-04-12 16:51

chiar arata bine , ti-am zis ca o sa dea fain cromul de la faruri cu buzele ;)
ce ET final ai pe spate ?

soosy 01-04-12 17:48

Quote:

Originally Posted by calin.massive (Post 4960632)
chiar arata bine , ti-am zis ca o sa dea fain cromul de la faruri cu buzele ;)
ce ET final ai pe spate ?

da..chiar foarte bine si era si banal daca era full negru
et 20 am pe spate(flansele de 20mm si et 40 la jante)acolo ii chiar ok
nici prea afara si nici bagate

B-99-SAA 03-04-12 08:29

Permite-mi sa te felicit :) Arata bine masina, dau bine jantele. Acum astepti suspensia, nu? :D

denees 03-04-12 08:37

Frumoasa! Dau foarte bine jantele astea! Ai facut o alegere buna! Urmaresc cu interes topic-ul. Sunt foarte curios cum va arata cu suspensia.
Felicitari pentru munca ta! Multa bafta in continuare!

soosy 03-04-12 19:36

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4963485)
Permite-mi sa te felicit :) Arata bine masina, dau bine jantele. Acum astepti suspensia, nu? :D

da....curand...nu prea merg jantele fara suspensie:D
aprox...2 sapt max...se rezolva(nu prea o sa am timp pana de pasti)
in afara de suspensie mai am 2-3 chestii de completare(stopuri,cotiera si tapitare volan)in mare atat
dar cu siguranta vor mai fi si altele dupa ce rezolv astea
Quote:

Originally Posted by denees (Post 4963494)
Frumoasa! Dau foarte bine jantele astea! Ai facut o alegere buna! Urmaresc cu interes topic-ul. Sunt foarte curios cum va arata cu suspensia.
Felicitari pentru munca ta! Multa bafta in continuare!

mersi...ma bucur
poate tragem ceva poze cu volks-urile,mai am ceva de lucru dar per total is multumit
legat de jante sunt incantat,pe deplin is convins ca am facut o alegere buna(arata super pe masina)

soosy 05-04-12 20:59

1 Attachment(s)
dupa cum ii si in melodie "planul este facut sunt gata sa-l execut"

am analizat situatia si este in felul urmator(nu stiu exact ordinea)
- stopuriile pe led(modelul din poza)am discutat si cam luni vor fi pe drum de catre germania
- suspensia cat de curand,si distantierele daca este necesar
- cotiera...astept un semn pentru unu OEM sau iau aftermarket "dedicat"
-si daca ma descurc cu datul jos al volanului atunci cat de repede se poate tapitat,sa iasa ceva frumos

mai apoi + sau - cheia tip briceag(un moft)
putin umblat la tipsul de la toba(prelungit cumva)sa iasa mai inafara
am o macara defecta
si in final sa iau un set de covorase ca binevoitorii m-au lasat fara cel din partea soferului(mai de mult)nici pana acum nu a aparut:)) si nici nu o sa apara

cam atat...dupa astea mai vedem dar cu siguranta voi lua o mica pauza pentru incarcare conturi:)

ccipy007 05-04-12 21:07

Felicitari pentru masina, am vazut-o live chiar daca a fost din mers saptamana trecuta in Tormac 8)
Bafta in continuare!

soosy 05-04-12 21:18

Quote:

Originally Posted by ccipy007 (Post 4967873)
Felicitari pentru masina, am vazut-o live chiar daca a fost din mers saptamana trecuta in Tormac 8)
Bafta in continuare!

mersi...te-am vazut mergeai catre Sipet..
alta data daca mai sunt in zona,treci linistit...mai schimbam o vorba

cand termin cu cele amintite cu siguranta voi fi pe deplin fericit,deocamdata is doar multumit
sa ne auzim cu bine
bafta si tie

ccipy007 05-04-12 21:21

Da, am mers numai pana la cimitir cu bunica-mea dupa care m-am intors la Timisoara

soosy 05-04-12 21:23

aha...inapoi nu te-am mai vazut
umblu peste tot:D...data viitoare acum stii cum ii

numai bine

andrey_ 05-04-12 21:26

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4967854)
dupa cum ii si in melodie "planul este facut sunt gata sa-l execut"

-si daca ma descurc cu datul jos al volanului atunci cat de repede se poate tapitat,sa iasa ceva frumos

Ai grija cand dai volanul jos sa nu rupi/strici spirala de la airbag de sub volan, sa fii atent deoarece la mine cand am incercat sa il dau jos a iesit cu tot cu aia si a fost nevoie sa merg la cineva sa "reinitializeze ceva".....nu a fost scump dar daca poti evita e mai bine.
In rest, bafta sa duci la bun sfarsit planul.
Imi place ce a iesit pana acum.

soosy 05-04-12 21:29

Quote:

Originally Posted by andrey_ (Post 4967909)
Ai grija cand dai volanul jos sa nu rupi/strici spirala de la airbag de sub volan, sa fii atent deoarece la mine cand am incercat sa il dau jos a iesit cu tot cu aia si a fost nevoie sa merg la cineva sa "reinitializeze ceva".....nu a fost scump dar daca poti evita e mai bine.
In rest, bafta sa duci la bun sfarsit planul.
Imi place ce a iesit pana acum.

tocmai de chestii de genul imi este frica..stiu ca ii nasol cu airbagul
desi tare as vrea sa tapitez volanul cu piele cum era + ceva piele perforata pe margini

daca nu asta e...vedem ce o fi

oricum primii pasi ii sa rezolv macaraua,apoi suspensia...intre timp sau dupa vin si restu,ce se poate

DEVIL's Style 05-04-12 21:38

pai se scoate bateria de pe masina cand se da airbag ul jos , ca sa nu apara erori

andrey_ 05-04-12 21:44

Eu am dat volanul jos fara sa scot borna, si nu asta a fost problema...daca nu se pune contactul nu se intampla nimic(din cunostintele mele, poate gresesc, poate nu) dar cand am tras de volan sa il scot a iesit cu tot cu capacul de la spirala, sau ce o fi el( http://arch5.okr.ro/auctions.v3/700_...30-700_700.jpg )....si am avut aprins esp+airbag in bord pana am fost cu ea la tester.

soosy 06-04-12 20:03

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 4967944)
pai se scoate bateria de pe masina cand se da airbag ul jos , ca sa nu apara erori

nu cu eroarea electrica ii problema
oricum din start se intrerupe curentul cand lucrii cu airbagul...chestia ii cea fizica sa zic asa,sa nu fie complicat(sa se rupa ceva si chestii de genul)

Quote:

Originally Posted by andrey_ (Post 4967956)
Eu am dat volanul jos fara sa scot borna, si nu asta a fost problema...daca nu se pune contactul nu se intampla nimic(din cunostintele mele, poate gresesc, poate nu) dar cand am tras de volan sa il scot a iesit cu tot cu capacul de la spirala, sau ce o fi el( http://arch5.okr.ro/auctions.v3/700_...30-700_700.jpg )....si am avut aprins esp+airbag in bord pana am fost cu ea la tester.

am auzit faze de genul...o sa apelez la cineva eventual care stie,sau sa raspunda de demontat si montat:D
oricum asta dupa suspensie,cotiera..si miciile reglaje(toba,macara etc)

soosy 16-04-12 21:25

3 Attachment(s)
azi fiind vremea mai ok(de 2 zile ploua in continuu)am reusit sa schimb clemele de la macara
am luat metalice,sper sa nu mai am probleme
toba inca nu am "reglat-o" ca am nevoie de un canal

in alte ordine de idei
miercuri sau joi daca totul ii ok trebuie sa am suspensia
iar spre weekend imi vine un filtru sport K&n in carcasa originala

saptamana ce vine,incet incet si stopuriile si se pare ca am dat de un om care se pricepe sa dea jos volanul(asa ca curand se va tapita)
in fine...vedem usor usor ca am multe idei si de facut,aprox 2-3 sapt sper sa rezolv in mare tot:rolleyes2

andrey_ 16-04-12 22:36

Chiar ma intrebam de ce nu ai mai spus nimic pe aici. Clemele sunt foarte ok, nu cred ca o sa mai ai probleme cu ele vreodata:D astept sa vedem si suspensia montata si o sa arate criminal!

soosy 17-04-12 14:59

Quote:

Originally Posted by andrey_ (Post 4983749)
Chiar ma intrebam de ce nu ai mai spus nimic pe aici. Clemele sunt foarte ok, nu cred ca o sa mai ai probleme cu ele vreodata:D astept sa vedem si suspensia montata si o sa arate criminal!

am fost si ocupat si am tras mai tare pentru bani:D
sper si eu sa nu mai am probleme(geamul era suspendat din decembrie...am spalat masina si cand sa dau geamul jos s-a dus de tot)

probabil maine rezolv suspensia(demontat vedem cand o fi...)
iar in cotinuare mai am multe...

soosy 19-04-12 21:40

7 Attachment(s)
cotiera da...susepensie ba:(....din pacate nu am avut noroc..
era ultimul set de suspensie,si cand deschidem cutia lipsa un arc..eu am ramas cu entuziasmul(ca am gasit raceland...si etc) iar omu cu suspensia incompleta...asta e

acum cuget asupra ta technix...raceland am vrut neaparat ca erau mai de strada sa zic asa..eu caut suspensie doar pentru aspect( sa ma ajute sa acopar distanta aia dintre aripa si roata)in rest cat mai mult sa pastrez comfortul

fk si jom exclus...mai de firma nu are rost...asa ca probabil Ta ramane

+ cateva poze la abureala...masina extra murdara

baga3ont 19-04-12 22:12

Eu ta technix am cam de un an si sunt f multumit

soosy 19-04-12 22:16

Quote:

Originally Posted by baga3ont (Post 4989127)
Eu ta technix am cam de un an si sunt f multumit

ideia ar fi sa fie de durata bineinteles(nu ca dupa 1 an trebuie schimbata..)oricum merg cu foarte mare grija chiar si acum fara suspensii(mai ales din cauza jantelor)dar nu as vrea sa fie suspensia lemn
acum stiu ca multi sar si zic ca atunci nu ii sport,sau sa iau arcuri si alte chestii
dar am avut suspensii diferite pe masini diferite si nu se pot compara nici cum(ex la golf si asa ii rigida + o varianta de suspensie ce am avut jom blueline..si era..nu zic nimic...)la audi am avut H&r si chiar era ok sa nu mai zic la vento de kw-uri...chiar placut surprins

sa ma ajute la aspect si atat...

soosy 20-04-12 15:38

filtru de aer sport a ajuns...repede l-am si montat(nu am avut rabdare sa mai fac poze...dar pana la urma prea multe de vazut nu este,se stie cum arata un filtru K&N)eram nerabdator sa vad daca este diferenta...

momentan la 3-4 sprinturi ce am facut parca urca ceva mai repede in ture...parca
si tot parca motorul suna mai ok...aud turbina fluierand mai vioi:))

azi sau maine montez si cotiera si am ceva ornamente de pedale de la Fk...

.Alex 20-04-12 16:25

De pedale de TT nu ai auzit?
Sunt ieftine sunt oem si arata trasnet...
Fk:rolleyes2

soosy 20-04-12 21:01

Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 4990213)
De pedale de TT nu ai auzit?
Sunt ieftine sunt oem si arata trasnet...
Fk:rolleyes2

am auzit...chiar si vazut
stai linistit...pana si R32...dar nic un caz nu dau 300 lei pe niste pedale...astea le-am luat moca,daca imi plac le pastrez daca nu asta e...

foarte simplu
:rolleyes2

soosy 24-04-12 19:39

6 Attachment(s)
iata cateva poze cu cotiera(nimic spectaculos dar na..)si am reusit sa montez si pedalele...la inceput nu eram incantat de ele dar asa cum is practice si dau destul de bine is multumit(poate temporar pana iau ceva r32...dar cu siguranta nu in viitorul apropiat)

la interior cam atat....urmeaza tapitat volanul si sa iau niste presuri noi(cel din partea soferului mi-a fost furat)

cu suspensia o sa fie ceva probleme...dupa mai multe dezbateri sa zic asa,treaba va fi in felul urmator
zilele astea ma intalnesc cu cineva sa probam janta mea la el(are reglabila pe masina)si daca intra ii lux...eventual daca cu distantiere de max 1cm va fi ok atunci ramane varianta de reglabila

daca nu atunci trec la arcuri eibach pro kit si atat...deocamdata....jantele atat imi permit ca nu as vrea sa incarc directia cu toate cacaturiile(si asa am flanse de 2cm)

kamei 24-04-12 20:21

imi place :D, la pedalele alea de r 32 nu le vad rostul eventual daca pui tot interiorul, ma refer la menerele de la usi clima, etc. in rest ii o investitie fara rost dupa parerea mea.

bafta in continuare, esti pe drumul cel bun;)

soosy 24-04-12 20:50

Quote:

Originally Posted by kamei (Post 4996284)
imi place :D, la pedalele alea de r 32 nu le vad rostul eventual daca pui tot interiorul, ma refer la menerele de la usi clima, etc. in rest ii o investitie fara rost dupa parerea mea.

bafta in continuare, esti pe drumul cel bun;)

multan...
pana la urma totusi sunt niste pedale fk...nu de alea din piata cu 20-30 lei...
si cea ce ii si mai important ca dau destul de bine(parerea mea)si sunt practice...nu ma incomodeaza,parca simt pedala mai bine sub talpa si etc

legat de interior full r32...ar fi ceva dar acolo trebuie malai nu gluma(pe viitor poate pun niste scaune recaro sau ceva full piele)dar vedem ce o fi

Roly94 25-04-12 16:12

Ce tiganie e in romania,sa iti fure chiar si presul :)).Presupun ca era pus undeva separat,ar fi fost ciudat ca cineva sa ti-l fure doar asa din masina.Adica,se luau mai multe.Pedalele dau un usor aer de racing,dar inca e pe linie buna masina.

soosy 25-04-12 16:21

Quote:

Originally Posted by Roly94 (Post 4997544)
Ce tiganie e in romania,sa iti fure chiar si presul :)).Presupun ca era pus undeva separat,ar fi fost ciudat ca cineva sa ti-l fure doar asa din masina.Adica,se luau mai multe.Pedalele dau un usor aer de racing,dar inca e pe linie buna masina.

cand merg la sat mai fac curat prin masina...aspir etc...
am scos tot din masina curatat bla bla...si pe urma cand am pus la loc presul din partea soferului l-am lasat pe banca(3-4m de masina....max 10 m de casa...)era umed am zis sa treaca vantu putin peste ea
am intrat inauntru(stat max 30 min)si cand am iesit nu mai era..)asta e...
de asta am ramas doar fara 1 pres

sa ne auzim cu bine...mai am 3-4 miscari si apoi standby:rolleyes2

soosy 14-05-12 21:39

3 Attachment(s)
nu am mai postat de o vreme...din pacate adevarul este ca cam bat pasul pe loc

in primul rand,sunt ceva probleme cu curierul pentru stopuri(dhl dinspre germania)
suspensia inca nu am luat-o ca trebuie sa fac ceva test inainte(treaba cu roata mea pusa la cineva cu reglabila)
volanul va arata cum ii in poza(curand cand pot renunta la masina se rezolva...omu demonteaza,lucra la ea si pune la loc)

si in final,tot caut o buza ceva mai lata decat cea originala dar nu gasesc nimic...ceva in genul(poza)dar totusi ceva mai subtil
as avea nevoie de ceva ajutor daca se poate,ce model sa caut,sau ce pot adapta:rolleyes2:?:

mareo 14-05-12 22:08

Cauta o prelungire de V6,e cea mai frumoasa!

soosy 14-05-12 22:11

Quote:

Originally Posted by mareo (Post 5023633)
Cauta o prelungire de V6,e cea mai frumoasa!

mda...cam la asa ceva ma gandeam si eu,asa cum am vb pe mess:D
vedem ce gasesc

intai sa rezolv cele propuse dar intre timp nu renunt:D + am si ceva tehnic
mi-a aparut la diagnoza senzor turatie motor(poate ii doar eroare....dar poate senzor cu probleme)
si cateodata mai nou la plecari de pe loc,si cand dau drumu la aceleratie,franez au un poc poc...nu ii planetara..poate ceva suport de motor dar parca nici aia..din cate am tot verificat am joc la bucsa brat bascula

All times are GMT +2. The time now is 10:24.

- Copyright 2026 4Tuning