![]() |
Re: Vw bora Edition
Quote:
la inceput aveam si eu mania sa dau tot jos de pe portbagaj dar nu...asa ramane ori este clean(adica dispare si semnu mare vw)ori ii asa si atat Quote:
cel de pe parbriz tine cat tine,o sa dispara si gata....restu asa raman Quote:
Quote:
eu imi duc la capat ideiile si atat...oricand,la orice ora si oriunde eu sunt multumit o sa vina suspensia,stopuriile pe led si exteriorul asa ramane(poate prelungiri de annyversari daca gasesc) interiorul o sa mai bibilesc |
Chiar imi place cum arata rotile pe masina ( nu zic ca nu ar fi mers gume mai trase ) dar e bine si asa,stiind pe ce drumuri mergi zilnic,bravo!
|
oOooOOOO! Da arata super bine! Acuma sa mai coboare putin spre pamant si aia e! Grija mare acuma.
|
2 Attachment(s)
Arata bine masina si cromul de la faruri da bine :D daca mai pui si suspensia o sa dea si mai bine :D Bafta in continuare
|
Hai sosy ca arata chiar bine acuma cu mici scapari dar e pe drumul cel bun ... faci masina dupa cum iti place tie :) si mie mi s`au spus multe despre tigaia mea!
|
Arata pi2da masina ...:shock:
|
Arata foarte bine, bravo man.
|
Quote:
stii tu treaba cu drumuriile mersi Quote:
Quote:
o parte din faruri,semnalele,jantele,tipsul si oarecum stopuriile cand le schimb(stica clara) Quote:
Quote:
Quote:
curand mai fac una alta dar in linii mari atat |
chiar arata bine , ti-am zis ca o sa dea fain cromul de la faruri cu buzele ;)
ce ET final ai pe spate ? |
Quote:
et 20 am pe spate(flansele de 20mm si et 40 la jante)acolo ii chiar ok nici prea afara si nici bagate |
Permite-mi sa te felicit :) Arata bine masina, dau bine jantele. Acum astepti suspensia, nu? :D
|
Frumoasa! Dau foarte bine jantele astea! Ai facut o alegere buna! Urmaresc cu interes topic-ul. Sunt foarte curios cum va arata cu suspensia.
Felicitari pentru munca ta! Multa bafta in continuare! |
Quote:
da....curand...nu prea merg jantele fara suspensie:D aprox...2 sapt max...se rezolva(nu prea o sa am timp pana de pasti) in afara de suspensie mai am 2-3 chestii de completare(stopuri,cotiera si tapitare volan)in mare atat dar cu siguranta vor mai fi si altele dupa ce rezolv astea Quote:
poate tragem ceva poze cu volks-urile,mai am ceva de lucru dar per total is multumit legat de jante sunt incantat,pe deplin is convins ca am facut o alegere buna(arata super pe masina) |
1 Attachment(s)
dupa cum ii si in melodie "planul este facut sunt gata sa-l execut"
am analizat situatia si este in felul urmator(nu stiu exact ordinea) - stopuriile pe led(modelul din poza)am discutat si cam luni vor fi pe drum de catre germania - suspensia cat de curand,si distantierele daca este necesar - cotiera...astept un semn pentru unu OEM sau iau aftermarket "dedicat" -si daca ma descurc cu datul jos al volanului atunci cat de repede se poate tapitat,sa iasa ceva frumos mai apoi + sau - cheia tip briceag(un moft) putin umblat la tipsul de la toba(prelungit cumva)sa iasa mai inafara am o macara defecta si in final sa iau un set de covorase ca binevoitorii m-au lasat fara cel din partea soferului(mai de mult)nici pana acum nu a aparut:)) si nici nu o sa apara cam atat...dupa astea mai vedem dar cu siguranta voi lua o mica pauza pentru incarcare conturi:) |
Felicitari pentru masina, am vazut-o live chiar daca a fost din mers saptamana trecuta in Tormac 8)
Bafta in continuare! |
Quote:
alta data daca mai sunt in zona,treci linistit...mai schimbam o vorba cand termin cu cele amintite cu siguranta voi fi pe deplin fericit,deocamdata is doar multumit sa ne auzim cu bine bafta si tie |
Da, am mers numai pana la cimitir cu bunica-mea dupa care m-am intors la Timisoara
|
aha...inapoi nu te-am mai vazut
umblu peste tot:D...data viitoare acum stii cum ii numai bine |
Quote:
In rest, bafta sa duci la bun sfarsit planul. Imi place ce a iesit pana acum. |
Quote:
desi tare as vrea sa tapitez volanul cu piele cum era + ceva piele perforata pe margini daca nu asta e...vedem ce o fi oricum primii pasi ii sa rezolv macaraua,apoi suspensia...intre timp sau dupa vin si restu,ce se poate |
pai se scoate bateria de pe masina cand se da airbag ul jos , ca sa nu apara erori
|
Eu am dat volanul jos fara sa scot borna, si nu asta a fost problema...daca nu se pune contactul nu se intampla nimic(din cunostintele mele, poate gresesc, poate nu) dar cand am tras de volan sa il scot a iesit cu tot cu capacul de la spirala, sau ce o fi el( http://arch5.okr.ro/auctions.v3/700_...30-700_700.jpg )....si am avut aprins esp+airbag in bord pana am fost cu ea la tester.
|
Quote:
oricum din start se intrerupe curentul cand lucrii cu airbagul...chestia ii cea fizica sa zic asa,sa nu fie complicat(sa se rupa ceva si chestii de genul) Quote:
oricum asta dupa suspensie,cotiera..si miciile reglaje(toba,macara etc) |
3 Attachment(s)
azi fiind vremea mai ok(de 2 zile ploua in continuu)am reusit sa schimb clemele de la macara
am luat metalice,sper sa nu mai am probleme toba inca nu am "reglat-o" ca am nevoie de un canal in alte ordine de idei miercuri sau joi daca totul ii ok trebuie sa am suspensia iar spre weekend imi vine un filtru sport K&n in carcasa originala saptamana ce vine,incet incet si stopuriile si se pare ca am dat de un om care se pricepe sa dea jos volanul(asa ca curand se va tapita) in fine...vedem usor usor ca am multe idei si de facut,aprox 2-3 sapt sper sa rezolv in mare tot:rolleyes2 |
Chiar ma intrebam de ce nu ai mai spus nimic pe aici. Clemele sunt foarte ok, nu cred ca o sa mai ai probleme cu ele vreodata:D astept sa vedem si suspensia montata si o sa arate criminal!
|
Quote:
sper si eu sa nu mai am probleme(geamul era suspendat din decembrie...am spalat masina si cand sa dau geamul jos s-a dus de tot) probabil maine rezolv suspensia(demontat vedem cand o fi...) iar in cotinuare mai am multe... |
7 Attachment(s)
cotiera da...susepensie ba:(....din pacate nu am avut noroc..
era ultimul set de suspensie,si cand deschidem cutia lipsa un arc..eu am ramas cu entuziasmul(ca am gasit raceland...si etc) iar omu cu suspensia incompleta...asta e acum cuget asupra ta technix...raceland am vrut neaparat ca erau mai de strada sa zic asa..eu caut suspensie doar pentru aspect( sa ma ajute sa acopar distanta aia dintre aripa si roata)in rest cat mai mult sa pastrez comfortul fk si jom exclus...mai de firma nu are rost...asa ca probabil Ta ramane + cateva poze la abureala...masina extra murdara |
Eu ta technix am cam de un an si sunt f multumit
|
Quote:
acum stiu ca multi sar si zic ca atunci nu ii sport,sau sa iau arcuri si alte chestii dar am avut suspensii diferite pe masini diferite si nu se pot compara nici cum(ex la golf si asa ii rigida + o varianta de suspensie ce am avut jom blueline..si era..nu zic nimic...)la audi am avut H&r si chiar era ok sa nu mai zic la vento de kw-uri...chiar placut surprins sa ma ajute la aspect si atat... |
filtru de aer sport a ajuns...repede l-am si montat(nu am avut rabdare sa mai fac poze...dar pana la urma prea multe de vazut nu este,se stie cum arata un filtru K&N)eram nerabdator sa vad daca este diferenta...
momentan la 3-4 sprinturi ce am facut parca urca ceva mai repede in ture...parca si tot parca motorul suna mai ok...aud turbina fluierand mai vioi:)) azi sau maine montez si cotiera si am ceva ornamente de pedale de la Fk... |
De pedale de TT nu ai auzit?
Sunt ieftine sunt oem si arata trasnet... Fk:rolleyes2 |
Quote:
stai linistit...pana si R32...dar nic un caz nu dau 300 lei pe niste pedale...astea le-am luat moca,daca imi plac le pastrez daca nu asta e... foarte simplu :rolleyes2 |
6 Attachment(s)
iata cateva poze cu cotiera(nimic spectaculos dar na..)si am reusit sa montez si pedalele...la inceput nu eram incantat de ele dar asa cum is practice si dau destul de bine is multumit(poate temporar pana iau ceva r32...dar cu siguranta nu in viitorul apropiat)
la interior cam atat....urmeaza tapitat volanul si sa iau niste presuri noi(cel din partea soferului mi-a fost furat) cu suspensia o sa fie ceva probleme...dupa mai multe dezbateri sa zic asa,treaba va fi in felul urmator zilele astea ma intalnesc cu cineva sa probam janta mea la el(are reglabila pe masina)si daca intra ii lux...eventual daca cu distantiere de max 1cm va fi ok atunci ramane varianta de reglabila daca nu atunci trec la arcuri eibach pro kit si atat...deocamdata....jantele atat imi permit ca nu as vrea sa incarc directia cu toate cacaturiile(si asa am flanse de 2cm) |
imi place :D, la pedalele alea de r 32 nu le vad rostul eventual daca pui tot interiorul, ma refer la menerele de la usi clima, etc. in rest ii o investitie fara rost dupa parerea mea.
bafta in continuare, esti pe drumul cel bun;) |
Quote:
pana la urma totusi sunt niste pedale fk...nu de alea din piata cu 20-30 lei... si cea ce ii si mai important ca dau destul de bine(parerea mea)si sunt practice...nu ma incomodeaza,parca simt pedala mai bine sub talpa si etc legat de interior full r32...ar fi ceva dar acolo trebuie malai nu gluma(pe viitor poate pun niste scaune recaro sau ceva full piele)dar vedem ce o fi |
Ce tiganie e in romania,sa iti fure chiar si presul :)).Presupun ca era pus undeva separat,ar fi fost ciudat ca cineva sa ti-l fure doar asa din masina.Adica,se luau mai multe.Pedalele dau un usor aer de racing,dar inca e pe linie buna masina.
|
Quote:
am scos tot din masina curatat bla bla...si pe urma cand am pus la loc presul din partea soferului l-am lasat pe banca(3-4m de masina....max 10 m de casa...)era umed am zis sa treaca vantu putin peste ea am intrat inauntru(stat max 30 min)si cand am iesit nu mai era..)asta e... de asta am ramas doar fara 1 pres sa ne auzim cu bine...mai am 3-4 miscari si apoi standby:rolleyes2 |
3 Attachment(s)
nu am mai postat de o vreme...din pacate adevarul este ca cam bat pasul pe loc
in primul rand,sunt ceva probleme cu curierul pentru stopuri(dhl dinspre germania) suspensia inca nu am luat-o ca trebuie sa fac ceva test inainte(treaba cu roata mea pusa la cineva cu reglabila) volanul va arata cum ii in poza(curand cand pot renunta la masina se rezolva...omu demonteaza,lucra la ea si pune la loc) si in final,tot caut o buza ceva mai lata decat cea originala dar nu gasesc nimic...ceva in genul(poza)dar totusi ceva mai subtil as avea nevoie de ceva ajutor daca se poate,ce model sa caut,sau ce pot adapta:rolleyes2:?: |
Cauta o prelungire de V6,e cea mai frumoasa!
|
Quote:
vedem ce gasesc intai sa rezolv cele propuse dar intre timp nu renunt:D + am si ceva tehnic mi-a aparut la diagnoza senzor turatie motor(poate ii doar eroare....dar poate senzor cu probleme) si cateodata mai nou la plecari de pe loc,si cand dau drumu la aceleratie,franez au un poc poc...nu ii planetara..poate ceva suport de motor dar parca nici aia..din cate am tot verificat am joc la bucsa brat bascula |
| All times are GMT +2. The time now is 10:24. |
- Copyright 2026 4Tuning