![]() |
re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
ma ajuta cineva si pe mn cu niste nr de tel de la magazinele de piese auto daewoo sau are cineva ax cu came pt cielo 1.5 8v
|
Daca iti mergeau putin degetele pe Google, observai rapid:
Magazin: Str. Pacurari 101, Iasi, 700515 Tel/Fax: 0232 21.66.28 ; 0232 22.66.29 Orange: 0744 75.24.06 Zapp: 0788 36.59.73 Yahoo ID: marius_demototal E-mail: [email protected] E singurul magazin din Iasi dedicat Daewoo si autorizat in acelasi timp. Eu il recomand. Au cele mai bune preturi pentru aceasta marca! Am si lucrat cu ei! http://www.autodaewoo.ro Si nu iti recomand sa cumperi piese de motor, second hand! Mai ales un ax cu came, o chiuloasa, supape si restul! Cauta-le noi mereu,daca vrei un motor decent! P.S. Si incearca data viitoare cand mai postezi sa scrii un cuvant intreg,nu gen "mn". Eu nu stiu ce inseamna "mn" dar daca tu asa ai fost invatat in clasa I, clar! |
ms mult am dat si eu pe google dar am sunat la niste nr aiurea si am apelat la voi
mersi inca odata |
ax de came merge si de astra c16nz la cielo
|
Imi poate recomanda cineva o scoala buna de soferi pentru categoria C+CE ?
|
Automobilistul.
|
Quote:
|
Quote:
Ai facut sau stii pe cineva care a facut acolo? Quote:
Glumesc, am mai mult timp liber anul asta si prefer sa fac acum cand pot. |
Salut.
Stie cineva vreo scoala de soferi categoria A "buna" ? Adica asa stiu si eu Soferul Amator, Auto-Sport, etc ... dar o recomandare nu mi-ar prinde rau. Adica vreun instructor bun, care sa te invete ceva cu adevarat si o mobra buna, nu omorata de altii. Mersi. |
Quote:
Ei au o politica proprie(acu nu stiu daca e la fel peste tot) care era ceva in genul...Daca un elev al unui instructor pica examenul,acestuia i se retrage un anumit procent din banii lui pe luna respectiva.Iar in caz contrar i se pluseaza.Deci iti dai seama ca instructorii isi dau toata silinta sa iasa totul ok.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
------------------------------------------------------------------ Stie cineva de unde pot lua becuri H3 galbene ? |
Quote:
ci motocicleta crede-ma ca nu vrei sa faci acel traseu pe un motor sport sau cruiser (chopper) eu iti recomand auto jordache , au o chinezarie foarte usor de condus eu am facut acum 2 ani si nu am avut probleme |
care are o baterie auto pe acasa..? si un pret ceva?
|
Stie cineva unde as putea gasi un service sau statie de verificare unde sa aiba tester de amortizoare, sa fie relativ liber si sa aiba standul calibrat ok?
Unul ar fi imediat pe dreapta dupa giratoriul de la ERA, insa e mai complicat cu accesul. |
si la autocenter pe valea lupului am inteles ca au, mi-au dat mie o verificare bonus la amortizoare si frani da nu m-am dus la ei !!
|
Quote:
|
Daca nu poate intra la Auto Test sigur la Restyle nu intra cu masina! E prea joasa si rupe destule!
|
Quote:
Si la examen la fel de mult dureaza ca la B ? Adica o luna si ceva intre sala si poligon ? Spune-mi putin daca nu te superi cum e la examen ? Ai "sansa" sa si pici la poligon sau e ok pentru mai toti candidatii ? B-ul l-am luat din prima (ambele examene). Si cam cat dureaza cu totul ? Multumesc. |
ma poate ajuta cineva cu un ax cu came pentru cielo motor 1.5 8v ??? nu degeaba platesc
|
Dar nu ai gasit la Demo Total?
Incearca pe zona DAEWOO sau ia-l pe Google de mana si cauta cluburile Daewoo ca sunt destule si sigur trebuie sa gasesti!!! |
Quote:
|
Quote:
Am maturat putin cind am iesit pentru ca nu am avut loc sa ies oblic dar nimic nasol. |
salutare am cumparat si eu un e30 cu numere de iasi iar propretarul este un baiat pe nume Dalloul Sabin Salah si este din iasi ,nu reusesc sa dau de el ptr a-mi scoate talonul care a fost ridicat in bucuresti si este in mom de fata la iasi daca cunoasteti niste date sau un numar de tel care as putea da de el sau vreo modalitate de a-mi scotae talonul fara el ,multumesc
(0769603599) |
Quote:
@pitic , Dalloul Sabin Salah, cu domiciliul în mun. Iași, str. Vasile Lupu nr. 116, bl. A3, tr. 2, et. 6, ap. 7, jud. Iași 0232255468 , asta e nr de la firma la care e asociat, suna vezi poate dai cumva de el toata lumea cauta proprietarul la FCY |
Unde pot sa imi colantez in carbon 3d,rama din bord,si manerele usilor? Stie cineva?:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
oricum intai mai cere cate-un sfat, ca sa-ti iasa bine din prima
|
in bazar este folie ieftina...e 25 ron metru ..de vreo 40 letime..e suficient..si incearca singur..:D
|
Am si eu o intrebare de legislatie, pana acum cand coboram de pe Copou dupa semaforul de la biblioteca Eminescu vedeam doar semnul ca drumul cu prioritate s-a terminat, acum vad si cedeaza trecerea si stiu ca trebuie sa o cedez celor care vin din Pacurari si se duc in Pacurari si cam atat.
Cei care vin de pe Independentei si se duc spre Rapa Galbena sau Tarom, trebuie sa-mi cedeze trecerea mie si celor care vin din Pacurari. Imi spune si mie cineva daca ceea ce zic e corect. |
Din ce stiu eu, e corect. Ei (cei care se duc spre Rapa Galbena sau Tarom) la randul lor au cedeaza trecerea in dreptul "scuarului" de langa liniile de tramvai. Tu vii din dreapta lor...etc. Cel putin eu asa vad... Problema acolo e ca multi tantalai care vin de pe independentei se incadreaza pe banda a 3-a si merg spre Pacurari, si taie doua benzi in rond, tot ei claxonand nemultumiti :D
|
Quote:
Chestia e ca am avut niste peripetii acolo, nu este zi sa nu intre unul peste mine fix acolo, iar dupa aparitia semnului cedeaza trecerea, parca-s mai multi si na, cand vezi atatea persoane cat pe ce sa intre in tine, te cam indoiesti de calitatile tale de sofer. Cat despre cei care nu se incadreaza de-a-n batului, sunt obisnuit, la fel si in Podul Ros. |
Quote:
|
Quote:
Multumesc pentru raspunsuri. |
Cind merg semafoarele indicatoarele alea nu mai exista. Cei care forteaza sint in ilegalitate. La fel si meseriasii care se imbulzesc de pe pacurari pe galben si blocheaza intersectia. Dar 10 centimetri in plus parcursi le da confortul psihic si increderea ca vor ajunge mai devreme la destinatie.
|
Tot timpul cand sunt prima masina care pleaca de la semafor( de la romtelecom)...ma uit atent la cei care au intrat pe ultimele 2 secunde de galben(dinspre pacurari). Intersectia e mare si...ne intalnim la mijloc mereu. Valabil si pt cei care pleaca de pe independentei(se intalnesc cu cei de la romtelecom).
Asta am observat. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:15. |
- Copyright 2026 4Tuning