Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Astra F 2.0 16v TURBO (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/187-masina-mea-opel-astra-2-0-16v-turbo.html)

Eugen_TL 07-04-07 14:03

Re: Opel Astra F 2.0 16v TURBO

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 839989)
o fi asa... da chestii din alea la mine in bazar gasesti de mult si nu cred ca chiar au un rol asa important,,, nu vreau sa imi pun lumea pe cap nu critic aceasta mashina mi`am spus o parere

multe chestii se gasesc in bazar si totusi si pe unele masini dar asta nu inseamna ca n-au un rol n-au ce cauta! un alt exemplu ar fi si "paravanturile" (alea de la geam) care iar se gasesc in bazar dar totusi cand ai geamul deschis nu fac curent ca si cum ar lipsi ! in fine fiecare cu ce-l doare :D

ERY 07-04-07 14:03

Adevarul este urmatorul...(sper sa nu se supere SADu ca dezavlui secretu..)...la aceasta masina s-a muncit intr-un ritm infernal in ultimul timp....dar pe partea de mecanica....unde s-a schimbat cam tot....Partea exterioara a ramas in principiu aceeasi....pana acum....De acum incolo...masina va intra intr-un proces grav de transfomare.... unde Andrei mi-a spus in princiupiu ce o sa fie....si credeti-ma ...o sa fie.....beeeton.

X-Ray-Eyes 07-04-07 14:16

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY (Post 840022)
Adevarul este urmatorul...(sper sa nu se supere SADu ca dezavlui secretu..)...la aceasta masina s-a muncit intr-un ritm infernal in ultimul timp....dar pe partea de mecanica....unde s-a schimbat cam tot....Partea exterioara a ramas in principiu aceeasi....pana acum....De acum incolo...masina va intra intr-un proces grav de transfomare.... unde Andrei mi-a spus in princiupiu ce o sa fie....si credeti-ma ...o sa fie.....beeeton.

Nu se supara ...
M-am bazat pe partea mecanica ... am lasat la o parte exteriorul ptr ca nu m-a interesat ... este tp si ptr asta si nu puteam sa fac 100 de lucruri o data ...
Paravanturile , "limbile" de la stergatoare si sigla cu GTR o sa fie scoase ... dar tinand cont ca masina a fost echipata in interior pana la ora 3:00 dimineatza in Constantza ca sa pot pleca la drum ca un om normal si la ora 8:00 eram la Bucuresti in hala va datzi seama ca numai la ele nu mi-a stat mintea ...
La partea exterioara se va lucra in toamna-iarna-primavara asta ... ideile exista , sunt puse pe foaie ...
Tot ce pot sa spun momentam este ca deocamdata se lucreaza inca la partea mecanica ... la siguranta ... si ptr asta tin sa ii multumesc lui Andrei UGA ,Mario si Ilie.
:D

Paste Fericit !

Psycho 07-04-07 16:52

Quote:

Originally Posted by ESPinoza (Post 840018)
foarte bine spus de fapt aceste sunt singurele minusuri vazute de mine cum am mai spus mashina e superba si cine e mai vechi pe forum stie cum arata acum vreo 3-4 ani am poze cu ea da pe alt calculator :)

aveam si eu nishte poze cuea plina de chit si fara motor si fara geamuri da nush p unde sunt ....

Al3xius 08-04-07 02:50

Sarbatori fericite Andrei si multa sanatate tie si celor apropiati tie !

Bafta cu masina aia cu jante mici, capac de la motor vopsit cu pensula si cu sigla de GT-R . Poate pentru la anu o faci si tu mai "a la NFS" sa "moara toti dusmanii" ! :)) Glumeam....nu mai lua in seama ce abereaza toti retardatii pe la topicul ala cu kitch-uri de la salon ! Cand si-or cumpara si ei macar un set de jante dinalea "mici" ca ale tale din banii lor atunci sa vorbeasca !

Hristos a inviat si toate cele bune de la Craiova !

alygator2000 15-04-07 21:08

...ce sa zic,felicitarile mele pt TOT,este superba si cred ca multumirea ta este si mai mare ;) astept cu nerabdare next stage 8) multa bafta in continuare.

GTA 18-04-07 23:46

Cum mai merg reglajele????????

X-Ray-Eyes 19-04-07 21:45

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 859325)
Cum mai merg reglajele????????

O sa vedem marti ... ajunge pe mana celui pe care a ajuns si a ta cand nu-ti indica viteza pe kilometraj ...

Barac3L 29-04-07 13:21

In curand o sa intru si eu in posesia unui 1.6i 8v 52 kw, asa cum probabil ai avut si tu ;) si m-ar interesa sa stiu cu ce as putea sa incep...legat de motor. Multumesc!

ADDOstreet_racer 29-04-07 21:15

Andrei stai linistit k masina e criminala .........brvo .....numai u stii ce inseamna sa o faci cu masina ta ,,,,,asta-i tuning adevarat .dupa parerea mea e in primele 10 masini din romania ...cel putin la bodykit .....bravo ...

Seby_16V 30-04-07 00:15

Quote:

Originally Posted by Pustiu_Fanatik (Post 876664)
Andrei stai linistit k masina e criminala .........brvo .....numai u stii ce inseamna sa o faci cu masina ta ,,,,,asta-i tuning adevarat .dupa parerea mea e in primele 10 masini din romania ...cel putin la bodykit .....bravo ...

CORECT...bine zis.asta e tuningu adevarat.cat despre masina,ce sa zic..PREA TARE.singura parte naspa e k nu imi apar pozele atasate de tine si nu inteleg de ce.oricum,tre sa imi iau si eu un Astra acu...si mi-ai dat cateva idei ;)

stecherro 30-04-07 01:41

ma bucur sa vad stdiul in care a ajuns masina asta criminala...ma bucur k nu ai renuntat la idee si la marca...alti renuntau demult si isi luau a6 cum am vazut pe un alt topic:(.....nu renunta niciodata la legenda...mult succes si bani..pt indeplinirea dorintelor si viselor legate de masina:D....salut;)

yulydelacamp2005 20-06-07 17:16

X-Ray ai realizat cea ce altii probabil ca nici macar nu viseaza ...
tot respectul pentru masina ...

eu sunt un nimeni .... un mare rookey in ale masinilor ... momentan ma chinui la o manta ... dar visez la o masina pe jumatate la a ta ... !

respect !!! si capul plecat !!!

X-Ray-Eyes 20-06-07 19:13

Quote:

Originally Posted by yulydelacamp2005 (Post 958091)
X-Ray ai realizat cea ce altii probabil ca nici macar nu viseaza ...
tot respectul pentru masina ...

eu sunt un nimeni .... un mare rookey in ale masinilor ... momentan ma chinui la o manta ... dar visez la o masina pe jumatate la a ta ... !

respect !!! si capul plecat !!!

Ceea ce m-am chinuit sa fac si intr-o proportie mai mare sau mai mica am realizat am facut ptr ca mi-am pus ambitia ...
A fi pasionat de masini nu inseamna ca esti un nimeni ... nimeni este cel pe care il vezi ca se uita la un Subaru modificat nu foarte mult la exterior si spune ca stie el ca este Cielo ... Ala e un nimeni ...

Daca te chinui la o Manta si vrei sa o faci cu manutza ta iti urez succes si spor la treaba !

sandrin 29-06-07 20:26

am vazut masina saptamana trecuta pe tomis :O:O bombaaa:O

X-Ray-Eyes 30-06-07 15:02

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sandrin (Post 973656)
am vazut masina saptamana trecuta pe tomis :O:O bombaaa:O

Am sa pun un filmulet "in mers" cu sound-ul ...
In pa re rau ca nu am filmat un drum Constanta-Costinesti-Constanta ...
Se aude , merge si se simte grav de tot ...
Momentan motorul are 1200 Km ... si am de ganda sa rulez cu el in conditii optime pana cand v-a implini 5000 Km ... apoi o sa il ducem la sala sa mai puna nicte "muschi" pe el ...

Tboy 01-07-07 13:13

grav se aude :)

bexx 01-07-07 13:44

Re: Lamurire ...

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 5236)
Deci ...eu pe toate piesele inlocuite la partea mecanica am dat 600 euro.
Montajul m-a costat 100 ( Mi le-a adus cineva in care am avut incredere si la afacerea asta nu si-a bagat nici un leu in plus ... Cu cat le-a cumparat cu atat mi le-a dat ! ).
Deci pana acum 700 de euro.
Filtrul m-a costat 125 euro.
Tobele cate 125 euro bucata iar manopera ptr galerie vreo 30 euro.
deci : 700 cu 250 cu 150 ... cam 1100 Euro ...
Cum am masurat toate chestiile alea ?
Pai 100 de Km si distanta cu un cronometru ...
Puterea ... pur si simplu am vazut cam in cat tp prinde suta ...tot cu un cronometru , cu un tovarash care a stat in spate si s-a uitat la kilometraj.Apoi am luat timpul facut de o masina de 250 de cai si una de 150 de cai ... adica in cat prinde suta una si in cat prinde suta cealalta ... ( Subaru impreza 235 cai - 5.5 sec si kadett GSi 150 cai 7.5 sec ... eu am prins 6.5 sec deci 192 ... 190 am zis ...
E corect ?

trebuie sa ma ajuti si pe mine cu schimbatul motorului... si eu vreau sa fac acelasi lucru... doar ca la mine calculele au iesit mult mai mult.. o intrebare.. cu omologatul RAR cum ai facut ? eu am un astra g 1.6L 16v din 2001

X-Ray-Eyes 01-07-07 15:08

Quote:

Originally Posted by Tboy (Post 975634)
grav se aude :)

P.S. : Aia e o Astra F Turbo cu un Up-Grade destul de grav la motor ... adica un Ph3,5 cu un GT30R si Wastegate Extern ... si aproape 600Cp ... Si are aceleashi interne ca ale mele ... deci imi mai trebuie PH3,5 si GT30R-ul ... Serpii ii iau de pe ebay ptr el ...
Cu a mea am sa pun un filmulet cand am sa o scot de la "bibilit" ...

Quote:

Originally Posted by bexx (Post 975663)
trebuie sa ma ajuti si pe mine cu schimbatul motorului... si eu vreau sa fac acelasi lucru... doar ca la mine calculele au iesit mult mai mult.. o intrebare.. cu omologatul RAR cum ai facut ? eu am un astra g 1.6L 16v din 2001

Momentan sunt la al 3-lea si ultimul motor schimbat pe masina ... cand le-am shimbat eu erau alte legi ... acum nu stiu ce "pile" ai tu la Rar ... dar daca nu ai , vezi catzi KW ai in talon si inmulteste cu 1,4 si ai sa vezi ce putere ai putea sa aiba noul motor pe care vrei sa il montezi fara a fi obligat sa platesti 40 milioane lei vechi lar rar ...

bexx 01-07-07 15:46

da.... se pare ca ar rezulta in jur de 140 de cai.... si cum 2000 16v de calibra are 150... ar cam trebui sa caut "pile" la RAR cu ziceai.. mersi de sfat si sa ai noroc de masinutza;)

platon911 01-07-07 16:14

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 975767)
P.S. : Aia e o Astra F Turbo cu un Up-Grade destul de grav la motor ... adica un Ph3,5 cu un GT30R si Wastegate Extern ... si aproape 600Cp ... Si are aceleashi interne ca ale mele ... deci imi mai trebuie PH3,5 si GT30R-ul ... Serpii ii iau de pe ebay ptr el ...
Cu a mea am sa pun un filmulet cand am sa o scot de la "bibilit" ...

Momentan sunt la al 3-lea si ultimul motor schimbat pe masina ... cand le-am shimbat eu erau alte legi ... acum nu stiu ce "pile" ai tu la Rar ... dar daca nu ai , vezi catzi KW ai in talon si inmulteste cu 1,4 si ai sa vezi ce putere ai putea sa aiba noul motor pe care vrei sa il montezi fara a fi obligat sa platesti 40 milioane lei vechi lar rar ...

mai corect inmultesti cu coeficientul 1.36......sau pe o parte si mai exacta 1CP=736W.....

X-Ray-Eyes 01-07-07 16:30

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 975886)
mai corect inmultesti cu coeficientul 1.36......sau pe o parte si mai exacta 1CP=736W.....

Vorbeam de KW maximi pe care poate sa ii aiba noul motor pe care ar putea sa il puna ca sa nu aiba probleme la RAR cu test aerodinamic si alte cacaturi ... nu de catzi Kw = 1 Cp ...
:)

UGA 02-07-07 14:51

Mi-am luat....un kadett...din nou..:))...ghici ce o sa fac cu el....

X-Ray-Eyes 02-07-07 19:42

Quote:

Originally Posted by UGA (Post 977433)
Mi-am luat....un kadett...din nou..:))...ghici ce o sa fac cu el....

Tare !!!
Daca il faci si 4x4 batzi tot !
E bine de tine ca ai " in spate " cum se zice pe cineva ca Ilie ...

kirin 02-07-07 21:08

sadule,ce motor sa pun pe masina ?eu am 55(75 cp) kw in talon dupa calculul tau ar trebui unul de 77kw sa pun (105 cp)

X-Ray-Eyes 04-07-07 03:45

kirin, ai PM ...

bulldog_cox 04-07-07 11:02

ce sound are masina:D felicitari

ADDOstreet_racer 06-07-07 10:38

Grav rau de tot ..................

silviu_gsi 06-07-07 14:50

nu te mai saturi ascultand muzik produsa de acel motor

Esperache 07-12-07 22:14

Quote:

Originally Posted by silviu_gsi (Post 985058)
nu te mai saturi ascultand muzik produsa de acel motor

Andrei, cand te mai vedem prin Bucuresti ?

X-Ray-Eyes 08-12-07 23:06

Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 1235441)
Andrei, cand te mai vedem prin Bucuresti ?

Cred cel mai probabil prin Martie - Aprilie cand va avea loc urmatorul Tuning Show ...
Pana atunci sper sa termin ce mi-am propus ...

UGA 16-12-07 09:27

Nu aveam ce face si citeam din posturile tale de aici de acum cativa ani..
(2003)...mi-a placut cum ai estimat putere masinii pe vremea aia:)..

"Puterea ... pur si simplu am vazut cam in cat tp prinde suta ...tot cu un cronometru , cu un tovarash care a stat in spate si s-a uitat la kilometraj.Apoi am luat timpul facut de o masina de 250 de cai si una de 150 de cai ... adica in cat prinde suta una si in cat prinde suta cealalta ... ( Subaru impreza 235 cai - 5.5 sec si kadett GSi 150 cai 7.5 sec ... eu am prins 6.5 sec deci 192 ... 190 am zis ...
E corect ?"

IN REST CE MAI FACI.....PE SEST NU ZICI NIMIK...:):):):):)

X-Ray-Eyes 16-12-07 15:34

Quote:

Originally Posted by UGA (Post 1248551)
Nu aveam ce face si citeam din posturile tale de aici de acum cativa ani..
(2003)...mi-a placut cum ai estimat putere masinii pe vremea aia:)..

"Puterea ... pur si simplu am vazut cam in cat tp prinde suta ...tot cu un cronometru , cu un tovarash care a stat in spate si s-a uitat la kilometraj.Apoi am luat timpul facut de o masina de 250 de cai si una de 150 de cai ... adica in cat prinde suta una si in cat prinde suta cealalta ... ( Subaru impreza 235 cai - 5.5 sec si kadett GSi 150 cai 7.5 sec ... eu am prins 6.5 sec deci 192 ... 190 am zis ...
E corect ?"

IN REST CE MAI FACI.....PE SEST NU ZICI NIMIK...:):):):):)

Ce sa mai zic ... am matisat toata instalatia electrica cum trebuie ... am scos toate briz-brizurile de care nu aveam nevoie ( neoane , beculete , etc ) , am montat un sistem audio pe fatza si urmeaza partea din spate ... si in rest ... hiberneaza la caldurica in garaj ...
P.S. 1: am vrut pe 30 Nov sa-ti trimit un mesaj si nu a mers ...
P.S. 2: O sa te sun dupa sarbatori sa imi zici daca mai e valabila oferta aia de 3 in 1 cu ce am discutat noi despre roti , motor , exterior ...

ruller 14-01-08 22:05

Re: Masina mea : Opel Astra F 2.0 16v TURBO

am urmarit de mult topicul tau...da-mi voie sa te felciti ptr munca depusa si bani bagati in masina asta:-)
cam vreau si eu sa fac multe..din pacate nu am bani acuma...oricum a ta e criminala..bafta..si asteptam vesti si poze:shock:

Alex23 19-01-08 13:43

da pina la urma cati cp are ????? :D frumoasa masina ;) se vede k ai investit multi bani si mult timp in ea dar merita

Scoop 28-02-08 12:50

Schimbari radicale pt show sau doar retusuri, curiozitatea ma mananca ^_^

Psycho 28-02-08 20:58

daca face ca anu trecut cand sa plecam .. i se strica pompa .. dupa aia face pana .. etc etc ... e treaba :)

ERY 28-02-08 22:52

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1390139)
daca face ca anu trecut cand sa plecam .. i se strica pompa .. dupa aia face pana .. etc etc ... e treaba :)

Gea mah...aia cu pompa era acum 2 ani...acum este alta pompa, alt motor, alte roti, alta distractie....:)

X-Ray-Eyes 29-02-08 21:48

Quote:

Originally Posted by Scoop (Post 1389066)
Schimbari radicale pt show sau doar retusuri, curiozitatea ma mananca ^_^

Retusuri , mici adaosuri ... nimik spectaculos ...

Spectaculosul o sa vina la vara ...

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 1390442)
Gea mah...aia cu pompa era acum 2 ani...acum este alta pompa, alt motor, alte roti, alta distractie....:)

Servit !
De data asta totul trebuie sa mearga BRICI !!!
Mai ales sub capota ...

GTA 25-04-08 20:52

Hai domnu` ca vine vara si nu mai zici nimik......ce mai face "Furia Rosie Turbo"???

All times are GMT +2. The time now is 18:27.

- Copyright 2026 4Tuning