![]() |
Re: Machetele mele - bmwh548
1 Attachment(s)
Ce sa fie, ce sa fie...
|
Quote:
|
745i :)
|
Quote:
o Doamne, da stiu ca am asteptat pozele astea... nu ne mai fierbe.:D |
Quote:
hai cu poznele |
14 Attachment(s)
Quote:
Mdeci, BMW 745i Welly 1:25 devine BMW 745i Welly 1:25 cu bodykit Alpina (explicatia cat de curand) Incep prin a le multumi tuturor celor care m-au ajutat cu piese, sfaturi, idei, nu ii nominalizez, se stiu ei cu musca pe caciula:-P Imi pare rau ca a durat atat de mult (rasfoind pozele ca sa le selectez pe cele pentru prezentare am vazut ca proiectul asta a durat aproape un an si jumatate :( ), are suficiente defecte, dar urmatoarea sper sa iasa mai bine. Exterior: bodykit Alpina fara eleron, diverse elemente realizate de la zero, eliminat emblemele, numere de inmatriculare personalizate, lumini (pozitii fata/spate, faza scurta si faza lunga, ceata fata/spate), vopsea Albastru Egee lacuita, revopsit blocurile optice fata/spate, eliminat nituri faruri si stopuri. Nu am respectat complet modelul Alpina, am preferat sa il personalizez. Attachment 2011562 Attachment 2011563 Attachment 2011564 Attachment 2011565 Attachment 2011566 Attachment 2011567 Attachment 2011568 Attachment 2011569 Attachment 2011570 Interior: construite fetele de portiere spate, bancheta, diverse piese realizate de la zero, vopsit, mochetat, cupola tapitata etc. Nici aici nu am respectat 100% modelul Alpina, am preferat sa il personalizez dupa preferintele mele. Attachment 2011571 Attachment 2011572 Attachment 2011573 Diverse: discuri de frana si etriere realizate de la zero, jante BBS vopsite Gunmetal si lacuite semilucios, tevi finale de esapament metalice, diverse elemente vopsite pe sasiu (aluminiu, gunmetal). Desi aveam un set de jante asemanatoare modelului Alpina montat pe generatia asta am preferat sa montez BBS-urile pentru ca cele spitate erau prea mari si cresteau foarte mult garda la sol a machetei. Attachment 2011574 Attachment 2011575 PS1: merita poze mai bune, poate pe viitor revin cu cateva instantanee mai interesante. PS2: am cam depasit numarul de poze, sper sa nu se supere moderatorii. |
nu facea si welly asa ceva...:lol:
imi place ce a iesit de pe manutele tale, felicitari man! |
Bravo Radule:!:
Ai facut o macheta super misto. Cea mai mare realizare mi se pare deschiderea usilor spate, cred ca necesita munca si pricepere extraordinara sa le faci sa se deschida/inchida si sa se alinieze bine. Felicitari pentru "mizerie":twisted: |
si daca facea welly.ul alpina, radu al nostru tot ar face el ceva mai fain din el...
felicitari ! eu inca mai admir jantele... |
Un proiect foarte reusit.Bravo Radu!
|
Foarte frumos, bravo!
O schimbare radicala in bine, culoarea imi place la nebunie |
Imi place ideea in proportie de 95% si imi place cum a iesit.
PS: cred ca ai murit de ciuda cand ti a sarit vopseaua acolo la stopul din spate...... Felicitari pentru ambitie |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
felicitari pentru ceea ce ai realizat...:D:D....imi place foarte mult....abia astept urmatorul tau proiect!:D
|
asta da...
aviz tuturor "tuningarilor de machete"... baieti - ASA DA.... Radule felicitari.... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:31. |
- Copyright 2026 4Tuning