Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Live for Speed Championship Edition 1 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/97779-live-for-speed-championship-edition-1-a.html)

IonutNFS 27-12-08 16:26

Re: Live for Speed Championship Edition 1

Quote:

Originally Posted by catalanu (Post 1944005)
Trebuie sa achizitionezi cd-keyul (licenta).E 100 lei la computergames.

pfff pre multi bani , ms oricum , ma duc sa imi cumpar TDU sa joc pe net :|:rolleyes2

ND4SPD 27-12-08 16:27

100 lei e mult? :)) you gotta be jocking. Anyway have fun.

edit: sunt foarte putini bani pentru un asemenea 'joc'. Asta ca sa nu ziceti ca am uitat in ce tara traiesc. ;))

catalanu 27-12-08 22:37

Quote:

Originally Posted by ND4SPD (Post 1944284)
100 lei e mult? :))

Daca te gandesti putin iti vei da seama ca e mult.Jocul e sub orice critica.Ma asteptam la alt cv.nu are spinnere nu are viniluri,eleroane de 2 metri ,trebe sa franzei in curbe.Vai si amar.:lol:

ND4SPD 27-12-08 22:39

Quote:

Originally Posted by catalanu (Post 1944979)
Daca te gandesti putin iti vei da seama ca e mult.Jocul e sub orice critica.Ma asteptam la alt cv.nu are spinnere nu are viniluri,eleroane de 2 metri ,trebe sa franzei in curbe.Vai si amar.:lol:

Ai pus punctul pe i. :) Sunt de acord cu tine, cum de nu m-am gandit :D

IonutNFS 28-12-08 09:35

am jucat foarte mult LFS dar nu pe net si mi-a placut dar am si jucat si tdu si mi-a placut si mai mult in tu sunt si masini licentiate

Liberta 28-12-08 11:26

Quote:

Originally Posted by IonutNFS (Post 1945448)
am jucat foarte mult LFS dar nu pe net si mi-a placut dar am si jucat si tdu si mi-a placut si mai mult in tu sunt si masini licentiate

Nu vreau sa te jignesc , dar sti care este diferenta intre un simulator 100%real si arcade"simulator" ?

Ma rog fiecare cu gustul lui , daca nu ai jucat online nu ai de unde sa sti , adevarul este ca nu sunt spinare dar poti sa iti pui , nu sunt viniluri dar poti sa pui , daca nu sti nu mai vorbi ;)

P.S nu vreau sa jignesc pe nimeni , La multi ani !!! si la mai multi km in LFS !!!

IonutNFS 28-12-08 13:21

dar imi place LFS e real jtiu TDU jtiu ca nu e chiar ajha de real dar fiecare cu gustul lui , frate nu v-a mai luati de mine sinturi bani care i-am dat pe jocuri originale au fost ... nu au fost nu am cumparat niciodata un joc original si nu stiu ce sa aleg am NFS CARBON original de 2 ori le-am gastigat cand am fost campion national la drifturi daca vrea cineva sa ii dau unu sa ma anunte si poate imi da si mie o licenta de lfs ;)

Trickz 28-12-08 15:34

Ai fost campion national la drifturi la nfs... orgasmic... si vrei pe un nfs carbon o licenta de s2? cred ca glumesti... il gasesti la gameshop cu mai putin de 50 de lei si e si nou nout sigilat...

Joaca nfs sau tdu si lasa racerii adevarati sa joace lfs, nu e problema. nu o sa vina nimeni de aici sa iti ia locul de campion mondial pe judet ;)

Sincer.. hai baieti sa incercam sa ne pastram calmul.. cu exemplare de genul, din ce in ce mai dese, ajungem sa fim numiti troli si banati...

IonutNFS 28-12-08 20:25

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 1946028)
Ai fost campion national la drifturi la nfs... orgasmic... si vrei pe un nfs carbon o licenta de s2? cred ca glumesti... il gasesti la gameshop cu mai putin de 50 de lei si e si nou nout sigilat...

Joaca nfs sau tdu si lasa racerii adevarati sa joace lfs, nu e problema. nu o sa vina nimeni de aici sa iti ia locul de campion mondial pe judet ;)

Sincer.. hai baieti sa incercam sa ne pastram calmul.. cu exemplare de genul, din ce in ce mai dese, ajungem sa fim numiti troli si banati...

bine ca esti tu destept . fiecare joca ce place . gata pace si la multi ani nu v-a mai luati de mine ca sunt in minoritate aici

world_eye007 28-12-08 21:32

De ce sa fim numiti troli daca ne aparam teritoriul?

Iti place, joci, nu-ti place, nu ai ce cauta aici. Nu noi te-am pus sa intrii si sa postezi!

zoinxtorque 29-12-08 18:59

la multi ani , mai baieti, da repede va mai aprindeti, stati linistiti macar acu de sarbatori, e si el om ca noi , daca s-a bagat din greseala aici nu trebuie sa ii luam gatul , hai in spiritul craciunului si a anului nou linistiti-va, si cereti-i scuze omului, asa e frumos, poate se mai aduna cativa pentru curse mai animate in sezonul urmator, asa poate nu mai concurez singur , merci pentru intelegere

LA MULTI ANI

catalanu 29-12-08 19:28

Nu o fost destul de animata cursa cu FOX-urile??:lol:

zoinxtorque 30-12-08 15:24

la multi ani, mai baieti cine stie , cum pot sa scriu romanian league III ? CUM ? , ala ce e trei roman ? am stiut la inceput ,tot unul din voi mia zis , daca ma ajuta cineva sa posteze please, asta pentru ca de cateva zile s-a sters adresa de HOST, am gasit lata in locul ei , una din china cine a bagato acolo dumnezeu stie , in fine care ma poate ajuta sa posteze aici , merci

Raz6633 30-12-08 15:26

trei de d-astea |||

world_eye007 30-12-08 15:26

e bara ||| (shift + \)

All times are GMT +2. The time now is 20:26.

- Copyright 2026 4Tuning