![]() |
Re: Cine se pricepe la drifturi,la NFSU2 ??
Ma speriati...ziceti repede care se baga maine seara la una mica. Si in seara asta o sa fiu ocupat,dar maine,vineri seara,o sa fac o exceptie.
Sa vedem ce stie fratele Florynvl :D |
Cat ai facut florynvl cel mai lung drift?si cel mai bun scor?cu ce masini te dai ?
|
cel mai mult intr-un drift am facut aproape 300 de mii, si pe stadium drift 2 am facut 815 mii.eu ma dau cu mitsubishi lancer.
eMH diseara ne bagam la cateva drifturi? |
Mama...mi`ati facut pofta:|
Ma bag si eu deseara...eMH sa`mi dai pe mess hamachi`u:-P SI floryne...tu m`ai sters din lista iar ma ?:| |
nu te-am sters. pai daca e sa jucam, ma anuntati si pe mine ori pe mess ori pe hamachi.
|
Hai la 9,cine intra in Hamachi joaca :)
Eu ma bag. Va astept pe toti,fara numar,fara numar,in special pe Florynvl :D |
eMH ai rezolvat ma problema ?!? in seara asta iar ne invartim? bagam si oleaca de show ;)
|
Deci...aseara m-am facut de ras grav rau de tot. Cineva a venit la mine,si a zis ca stie sa umble la dyno,l-am lasat sa umble,si mi-a phutut toate masinile :|
In seara asta imi fac EVO-ul ca lumea,si ma joc cu el. In principiu o sa joc,sper sa reusesc doar ! |
Daca e sa jucati , anuntati-ma si pe mine , ma gasiti offline pe mess sau daca nu pe hamachi.
|
Daca am consumat bauturi alcoolice, am voie sa conduc ? :D . poate imi ia politia permisul de drifter amator :)) .glumeam, eu unu ma bag.mai e cineva ?
|
Diseara ne bagam din nou ?
|
Hai ma drifteri-lor, ce faceti? :)) Dormiti? :|
Naspa ! :lol: Mie imi disparuse toata reteaua aia de pe Hamachi..dar am bagat`o la loc. Deci??? Care vrea sa o ardem de`a latu? :X |
Poate ne bagam diseara la una mica, dar stati si voi , nu va mai tirati repede.
|
diseara cine se baga ?!? poate reusim sa si filmam ceva
|
Eu nu pot,ca momentan am niste probleme. Dar imediat ce le rezolv,revin in forta. Stiu ca va e dor de mine :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning