![]() |
10 tigari/zi???????dc eu sub 15 nu ma scot
|
EvLSant0S-nefumator---->comming soon...hope so! :roll: :D
|
hehe , sa vedeti dracia dreaq acum
ca ies afara.... si , am fumat-o si pe a 10-ea.... vai d .... it`s so fuckin` hard :( daca reusesc sa .. ajuns acasa , fara sa fumez ... sunt ZEU |
tzi'o dat raluka interdictzie?
|
ceva de genu.. :twisted:
|
Raluca: daca vrea, se lasa singur, nu ca-i \"pui tu interdictie\", sau mai stiu eu cine :wink:
|
Gabi..
1: nu i-am pus interdictie,ci doar i-am sugerat ceva,spre binele lui.. 2: i-am zis k orikum o face dak vrea el..nu-l oblig..sau cine stie ce.. |
Si mie mi-au SUGErat :lol: multi sa ma las de fumat, ca nu e bine, ca dau bani aiurea, ca, ca, ca... dar dimineata (bine... sau cand ma trezesc), inainte sa mananc, trebuie sa fumez neaparat o tigara.
Daca nu ai vointa, nu te lasi... |
Gabi..dak el vrea sa se lase,bine,dak nu vrea,mai putin bine..treaba lui c face,e viata lui,eu nu`l oblig sa faca ceva anume,nu`mi permit :wink: orikum,dak se lasa,nu va rezista mult..pt k e inconjurat numai d \"fumuri\" :) si se apuka iar..so..anyway..ce vbim noi aici in lipsa \"inculpatului\".. :)
|
inculpatul e aici :D n-am rezistat , am fumat 2 :D dar nu se pun :) ca au fost din cauza ei :P :P
btw , de unu singur nu ma las , tre sa ma ajute \"cineva\" |
:oops: :oops: :oops: 47 de tigari ... azi , banuiti care au fost motivele ?
nici sa nu va asteptati la un rasp. |
Locomotiva mica :lol:
Nu rezolvi nimic asa :wink: |
corect , alea 35 .. au fost aiurea trase , dar alea ... 12 ... din .. momentul critic .. au fost.. moleshitoare , linistitoare ...
btw , am crapat tastatura :D alta :D tre una noua |
http://www.antimult.ru/antimults/ant...kills/view.htm
dragutzel site`ul.. :wink: |
pai.... m-am apucat in liceu in a 10-a deh ..fumam LM ... intre timp m-am reprofilat pe Winston Light shi cu asta o duc acum... un pachet mic pe zi.... Asta e shi cand ma gandesc cate poti face cu banii aia :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:30. |
- Copyright 2026 4Tuning