![]() |
restecpa DJ10BOD pt desenu ala...cre k tzia luat o groaza sa il faci...da` asta e , dak te chinuie talentu :wink: astept o poza cu torpila ta de oltcit cand o sa il prepari...da ar fi mai politicos din partea ta sa dai un tel intai sa il vad live. cat despre mine, mai astept , ma multumesc cu butoiashu ala de Clio :roll: lenesh, da merge! cel putzin DEOCAMDATA
Shi pt ceilaltzi baietzi, o intrebare pe care a mai puso cineva mai inainte da am vazut k a ramas fara raspuns : cum se pot face triplele clare ??? se pot cumpara asha sau trebuie supuse vreunui procedeu mai complex? sper sa imi rasp cineva :? felicitari tuturor care au dat dovada de talent, inspiratzie shi bun gust la modificat oltcituri, succes in continuare, ar trebui sa fie mai multzi k voi ! |
gabi e super oltcitu .la voi in craiova sunt oltcituri tari de tot .imi place sa vad asa ceva pe strada
si asta albastru e sigur mai tare ca ala alb .la ala nu se potrivesc dungile alea de pe bara ,masca aia nu e asa cum ar trebui sa fie etc.sa nu o luati in nume de rau :o |
din toate oltciturile care le-am vazut... red ca PMD mi-a placut cel ami mult... :twisted:
|
mie imi place............mie imi place................. hai k toate sunt tari de tot
totul depinde de gust. Mie spre exemplu, mi se pare k cel mai tare e DESu`. Seamana un pic cu Honda lui Hector din Fast`n Furious :idea: , ce sa mai, e bengoasa, cinste lui. Tot nu mi_a rasp shi mie nimeni in leg cu triplele alea :x ata ete, credeam k ma va lamuri cineva. |
1 Attachment(s)
salut
chiar au talent la desen baietii pana la urma de ce nu de incumeta nimeni sa schime motorul :?: |
1 Attachment(s)
:(
|
1 Attachment(s)
:D
|
1 Attachment(s)
8)
|
1 Attachment(s)
:(
|