Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5290-solo-combinat-combinata.html)

aleks 13-09-05 17:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Aleks , timpul trece mai usor cand te simti bine ... ;)
ai inteles ce-am vrut sa zic ..

4 tuning ... pe mine m-a cam distrus ptr ca .. respectiva ... o arde aiurea p`aici ...
in schimb .. tot aici ... am gasit oamenii care sa ma scoata din .. \"gaura\" in care intrasem ;)
acum .. mi-a trecut si ma bucur ca a fost cum a fost ;)
sper sa ajungi si tu la concluzia asta

ai dreptate \"sfinte diavol\" :lol:
sper sa-mi revin cat mai repede, si sa facem o bauta ca sa marcam evenimentul :wink:

LaMishto 13-09-05 17:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
sa facem o bauta ca sa marcam evenimentul :wink:

i`m in :twisted:

EvLSant0S 13-09-05 18:04

eu doar sper sa treci rpd peste, nu trebuie nici o bauta, stiu cum e .. adica .. macar .. jumate din ce simti tu acum , e groaznic , cred ca era si mai groaznic daca ea iti facea ce mi-a facut aia mie .. in fine :) prea multa vorbaraie ..
dai cu whiskey sa treaca :P

LaMishto 13-09-05 18:10

cum sa dea ma? asa fara noi? :evil:

needBrain 13-09-05 20:27

hmmmm.....sit lui aleks mi-a adus aminte de perioada aia......
sa-mi bag picioarele....m-am deprimat........

LaMishto 13-09-05 21:24

Gandeste-te la asta care o ai acum ;) si.. trece :twisted:

needBrain 13-09-05 21:33

pai asta fac....dar io-s genu care se agita mult
ma macin in interior

ZanDer 13-09-05 21:42

hmz ... interesant topicu asta ... pana acuma nu i'am prea dat importantza ... my bad ...
aleks ... f nasjpa treaba ... dar din pacate si eu cred ca impartasesc aceeasi soarta ... nu mai sjtiu pur si simplu ce sa fac ... is cu ea de un am si sapte luni ... in 15 fac un an si opt luni ... da parca lipseste scanteia aia , plus ca ma si fute o droaie la cap ... se supara cand mesteresc ceva la masjina ( cu pretextu ca da aia ii mai importanta ca mine? ) nu imi intelege pasiunea pt masjini ... ii drept ca are 16 ani si la varsta asta ii arde de chefuri iar mie cam de liniste ( adica nu imi tra cluburi cu muzica de nu auzi nimic, prefer o iesire undeva la munte sau ceva, ma rog nu ma intzelegetzi gresait si io umblu prin cluburi da mnoh ... ) si cred ca pana la urma se va sfarsi intre noi :cry: pacat ... shit happens ... acuma nu am mai vorbit cu ea de sambata, sapt trecuta am vazut'o de doua ori ... deci nush ... ii partzial si greseala mea bineintzeles dar nu inteleg cu ce gresesc ...

needBrain 13-09-05 21:54

vrea mai multa atentie omu' tova ta
incearca macar sa o faci sa creada ac lucru

SpeedeR 14-09-05 00:11

aleks... cam nasol momentul :( :( :( din pacate stiu cum e si asta dupa ce am vrut eu sa nu mai fiu, dupa 3 ani aproape... eeeh...dar asta e :)

have fun si gasesteti una sa have fun with :P :P

ZanDer 14-09-05 10:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"

jur ca ii dau muuuulta atentzie ... da poanta era ca ea era in vacantza si cum io si lucru ma intalnema cu ea numai seara ... si ei nu'i convenea faptu ca io numa seara ma intalnesc cu ea ... amu io ce pot sa fac ... cred ca ii prea mica pt mine ... poate ... sau nush ...

aleks 14-09-05 12:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
aleks... cam nasol momentul :( :( :( din pacate stiu cum e si asta dupa ce am vrut eu sa nu mai fiu, dupa 3 ani aproape... eeeh...dar asta e :)

have fun si gasesteti una sa have fun with :P :P

Quote:

hmmmm.....sit lui aleks mi-a adus aminte de perioada aia......
sa-mi bag picioarele....m-am deprimat........

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
eu doar sper sa treci rpd peste, nu trebuie nici o bauta, stiu cum e .. adica .. macar .. jumate din ce simti tu acum , e groaznic , cred ca era si mai groaznic daca ea iti facea ce mi-a facut aia mie .. in fine :) prea multa vorbaraie ..
dai cu whiskey sa treaca :P

aveti dreptate... trebe cautat girl pt fun si whiskey pt prieteni, si atunci o sa fie mai bine... sper
Quote:

Originally Posted by \"ZanDer\"
Quote:

jur ca ii dau muuuulta atentzie ... da poanta era ca ea era in vacantza si cum io si lucru ma intalnema cu ea numai seara ... si ei nu'i convenea faptu ca io numa seara ma intalnesc cu ea ... amu io ce pot sa fac ... cred ca ii prea mica pt mine ... poate ... sau nush ...

sa stii ca e cam mica pt tine... dak ti se pare ca nu merge, nu fa ca mine, s-o intinzi asa pana nu mai merge kiar deloc si sa stai sa suferi pe urma...

ZanDer 14-09-05 17:11

Re:

Quote:

sa stii ca e cam mica pt tine... dak ti se pare ca nu merge, nu fa ca mine, s-o intinzi asa pana nu mai merge kiar deloc si sa stai sa suferi pe urma...

cred ca asa voi face ... cred ... da cine sjtie ... oricum mersi de sfat ... pacat ca suntem atat de departe unii de altzii ca asj veni shi io la un whiskey, oricum cred ca va sustin de aici :wink:

EvLSant0S 14-09-05 18:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZanDer\"
Quote:

cred ca asa voi face ... cred ... da cine sjtie ... oricum mersi de sfat ... pacat ca suntem atat de departe unii de altzii ca asj veni shi io la un whiskey, oricum cred ca va sustin de aici :wink:

FOARTE putine sunt cele de 15-16-17 ani .. care intradevar au ceva in cap ..
stiu pe ce lume traiesc ..
vezi ca stiu prea multe povesti cu pustioace cu ... prea putine in cap .. care .. au distrus relatii de genul ...
ai 2 variante ..
ori rupi relatia ..
ori te implici 0 sentimental .... si atunci n-ai ce sa pierzi ..
anyway ... nu PREA se merita .. sacrificii and shit ...
mie unu nu-mi mai trebuie ...
cand ti-e lumea mai draga, ti-o trag ... de .. nu te vezi ..
persoanele alea in care ai incredere, care consideri ca nu ti-ar face niciodata asa ceva , it happend 2 me .. a doua oara nu se mai intampla

needBrain 14-09-05 22:51

hmmmmmm,tipa aia despre care v-am zis io....bai deci am io un bulan........eram mai mult ca sigur ca n-o sa vrea.
ce draq mah,cum dau io de una care sa merite.......tre sa se intample ceva
singura mea solutie este sa-i \"sucesc\" mintile,pt ca ea este dupa o rel serioasa si este in per aia nasoala de \"dupa\".io o am pe una(chiar in seara asta m-am cuplat)dar e de \"chi-chi\",ca tipa asta e cam materialista etc...pe mine cealalta ma intereseaza
va rog io,dati-mi si mie niste idei despre cum sa-i \"sucesc\" mintile.
tipa e romantica,ii place ciocolata si trandafirii
io am niste idei dar altele noi nu mi-ar strica
asa ca.......\"daca vreti sa ajutati un biet sarman\"... :lol:
lasand gluma deoparte HELPPPPP MEEEEEEEEEEE

All times are GMT +2. The time now is 13:19.

- Copyright 2026 4Tuning