![]() |
Re: Dune Buggy Project
se poate cu ori ce fel de motor noi am facut din motoare mai simple si ieftine.
|
salutare am ajuns si eu pe aici cu un filmulet https://www.youtube.com/watch?v=yridMsHa2Is
|
Si cine imi da si mie un plan de buggy de 2 persoane va rog frumos ,caci am primit acordul de la tata si incep lucrarile :)
Multumesc |
-daca ai minime cunostinte de desen tehnic, si iti place sa mesteresti cu fiarele,vezi orice buggy ,care iti place ca forma, iar dimensiunile le dai tu, dupa cum vrei sa fie , mai lat , mai ingust, mai lung ,mai scurt,ca dimensiui stat nu au decat cei care produc in serie
-cine si-a facut unu pt. el ,nu cred ca are vreun plan pe hartie ,amanuntit cu toate cotele -am vazut si schite cu cote la toate piesele, dar alea arau pt. karting de competitie,pe net sunt |
Quote:
|
-da ,nimic de zis, fiecare sa isi faca cum doreste
-dar lui i-am raspuns cam cum stau lucrurile cu planu , si cu cotele -si eu personal am inceput sa adun piese ,pt. un kart cu pedale, cat mai usor |
eu deocamdata am rotile si volanul :) urmeaza sa cumpar scaunele si sa fac cadrul si vreau sa pun asa un cap de schelete
https://i1104.photobucket.com/albums/.../truggy042.jpg Va fi negru cu galben :) vom vedea ce o iesi la vara pt ca am primit acordul de la tata :) trebuie sa mai cumpar cate ceva si cred ca la vara il si termin (sper) |
4 Attachment(s)
Poze din proiect :) cam asa va arata urmeaza sa proiectez in detaliu sasiul :) si apoi partile mecanice
|
e foarte bine, toate incep de la o schita, dupa asta treci la detalii , sa pui cote la toate componentele , si pe urma la executie, apoi la montare
|
cotele sunt puse doar acuma leam pus pt ca am masurat interiorul unei masini
ca sa imi incapa 2 scaune in interior si ceva loc pe mijloc sa imi ramana. acum incep sasiul :) |
Frumoase proiecte! Felicitari baieti..
As vrea sa incep si eu unu stil pirahnia dar nu de off road... sportiv as vrea sa fie cu un loc cat mai micut si mai agil :)).. Puteti sa imi spuneti cam cat o sa ma duca teava aproximativ $?... si daca se merita sa pun motor de dacie 1300 sau de motocicleta? Daca vrea cineva sa ma ajute cu ceva sfaturi lasati un mesaj aici sau pe pm! Multumesc |
dintre cele 2 , motorul de dacie e mai bun, mai puternic,piese ieftine,se pricep multi sa il repare, iar la costul tevilor,depinde ce structura vei face, asa mai simplu , 2-3-4 mil. , functie de diametrul tevii, si ce preturi au pe m liniar ,sau mergi la fiare vechi , iei mai ieftin, tevi de gard de 45 minim ,sau ceva apropiat ca diametru
|
Quote:
|
vreau sa iasa ceva aspectuos...
nu tancuri cum am vazut la ceilalti am vazut ca pt cadru trebuie folosit teava patrata.. pentru cusca teava rotunda.. crezi ca are putere motorul de dacie pentru donuts.. ori drift-uri pe noroaie sau asfalt ud? pentru asta il vreau mai mult.. :d suspensia ce crezi ca ar fii ok sa folosesc? |
Credeti ca ar costa mai mult de 2000 euro costul total... ??
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:45. |
- Copyright 2026 4Tuning