Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Prisma - 21.02.2004 (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/474-prisma-21-02-2004-a.html)

Anonymous 22-02-04 21:38

:)

voi veni ... aproape 100% :)

honarule

http://www.insomniaracing.org/zetemte/prisma.avi

Turbo110 22-02-04 21:38

:D

Pai da........... A ta era tot peacolo parcata ca stiu ca era un parcata acolO !la care m-am uitat si chiar mah intrebat daca chiar aia e a ta !
Avea pe spate o toba cred ca era originala de fabrica !

PH_77_ERI 22-02-04 21:50

referitor la PRISMA

1 Attachment(s)
Sunt unul dintre \"impresarii\" catalogat de voi, de la prisma ,care a fost acolo la acel eveniment. Vad ca a mai vorbit cineva in numele nostru aici, sa stabilim ceva de la inceput mai baieti care vorbiti asa ca sa aflati in treaba, nu am nimic cu cei care au concurat cu daciile acolo sau cu oricare din masini, bravo lor, dar cu aia care vorbesc aiurea .........lasati-va! CE voiati sa concuram printre jaloane cu masini care nu erau corespunztor echipate pt asa ceva? (la prima denivelare adica tuburile alea, ramaneam fara spoiler fata, mai aveam si cauciucuri de vara! ) trebuia sa particip a? bravo! si daca era asa de reusita proba aia de indemanare de ce au venit toti acolo-n spate cand se facea \"altceva\" acolo? pacat fratilor, la MANCATORIE sunteti primii! A,si nu a venit nimeni cu nici o propunere inainte ca noi sa plecam,asa ca nu am fugit nicaieri,am plecat simplu acasa. BAFTA!

Turbo110 22-02-04 21:51

:D

Frate voi ca voi dar baietzi care au venit tocmai din sibiu iti dai seama ce dezamagire au avut !

PH_77_ERI 22-02-04 22:03

si e normal sa iasa asa? tu ce zici? respecte pentru origanizatori, pt cei care au concurat si pt cei care nu se simt in al 9-lea cer atunci cand ataca pe cineva si catalogheaza repede o persoana. nasol de baietii de la sibiu....asta e la noi......

cjc 22-02-04 22:36

Sunt celalat \"impresar\" care a fost la Prisma.In primul rand salut pe toata lumea care a scris ceva aici,indiferent ca a scris de bine sau de rau de noi cei din PH.Fratilor lasati abureala si injuriile,nu ne cunoastem si nu avem nimic de impartit.Eu zic sa ne vedem fiecare de ale noastre.......si cam atat.Respect pentru cei care au participat.Eu nu am participat si atat .Cui nu-i place masina mea sa nu se uite la ea.Eu nu am comentat nimic de nici o masina care am vazut-o acolo.Cat despre provocarea de care zice lumea ca am fi fugit pur si simplu nu am auzit-o sau nu ne-a fost adresata direct.Nu era greu sa fac cerculete la sfarsit atata timp cat am facut si acolo in parcare.Masina mea este Diesel si nu am zis eu ca fac pe cineva,pur si simplu este masina mea si mi se pare cea mai tare.Cat despre impresii nu cred ca au fost impresii faptul ca am facut cerculete in parcare .......pur si simplu ma plictisisem si daca nimanui nu i-a placut ce am facut eu acolo de ce venisera toti spectatorii de la curse acolo in spate?Cam atat am avut de zis.Respect organizatorilor si poate la urmatoare etapa o sa ne cunoastem mai bine fara sa ne jignim. :P

PH_77_ERI 22-02-04 22:37

1 Attachment(s)
filmulet !

catalin rs4 22-02-04 22:45

frumos... :lol: :lol:

cjc 22-02-04 22:53

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
frumos... :lol: :lol:

ai vazut filmuletzul???

cjc 22-02-04 23:02

am un filmuletz mai mare dar nu ma lasa sa-l pun.Dc?

catalin rs4 22-02-04 23:05

da ..lam vazut ..dar..prea..mic..poi daca ai unu mai mar3e incearca ..sal arhivezi..poate merge atunci..

cjc 22-02-04 23:07

ok!!Mc,o sa incerc

xbogdanel 22-02-04 23:17

cjc - nici eu nu-i cunosc pe baieti personal,da mi s-au parut baieti de treaba...ma rog,nu stiu care-i discutia....
frumoasa mishcare in filmuletz...baga si tu mai multe dak ai.

alex_maxx 22-02-04 23:27

Frumos filmuletul... CJC ..dar e cam scurt :) !!

cjc 22-02-04 23:27

Din pacate nu merg filmele mai mari nici arhivate.Poate din baietii care au fost acolo si au filmat o sa mai bage.Mai au fost si altii care au facut cerculete acolo.Poate o sa puna cineva filmuletele pe site

All times are GMT +2. The time now is 22:58.

- Copyright 2026 4Tuning