![]() |
Re: masinile tari din sm....by Criwar
La Calibra va fi mai usor cu taxa de inmatriculare avand in vedere ca e euro2 si e destul de veche masina de la i iulie,cat despre Sandero sunt curios si eu sa o vad live ca prin reviste si emisiuni tv tot am vazut-o,de BMW hard-top stiam e absolut superb,is curios cum merg vanzarile la E92 Coupe:))avand in vedere ca E93 e un coupe-cabrio:D
|
Re: Discutii OT - cosul de gunoi
discutiile au fost mutate la OT.
|
Quote:
|
Quote:
|
COX-u rosu nu mai este din pacate :(
|
Da!Am auzit si vazut din pacate intamplarea nefericita a lui Mirel,nu are omu asta noroc la ursi deloc:(,deh,bine ca nu a patit nimic,ca fieru e fier;)
|
Aici cred ca nu norocul era factorul principal... fara suparare... dar cred ca viteza era problema... asta e o opinie privata dar findca imi suntetzi prieteni cred ca nu consideratzi ca zic de rau.
|
Quote:
|
da... cunosc istoria :)
|
asa....in legatura cu 创bijuteriile创 care mai apar prin oras....zicetimi voi dak merita asa masina bagata pe strazile sm-ului??? mie cel putin miar fi mila....nu e problema d bani...hai sa zicem k cine are o masina misto are bani kt sa nu il intereseze de ea p drumurile alea super-intretinute....dar apoi poti sa mai zici k te pasioneaza masinile???k le respecti???doar..deh nu e o masina de rally k p aia poti da oriunde...dar o masina scumpa nu dai pe ea pana cade si mai ales pe asa drumuri si apoi te numesti mare iubitor de masini...asta e parerea mea...sa vad c ziceti voi:D
|
alta chestie...calibra...90si cva...euro 2...kt d ieftin va putea fi dak mie imi iese la un euro 3, 500 d euro knd merg incolo....si la un opel astra 1,7tdi an97 iese din iulie 1100....ma cam mira cum o sa se induplece la matricula unei calibre mai batrana decat dinozaurii....si sincer imi pare k nu merita...
|
Quote:
|
Quote:
|
exact...cu sensul....aia no sa s schimbe niciodata=))...iar d masini care ni le permitem si noi...mam interesat la a mea...un primera GT d 150cai, benzina, imi da la 550euro taxa...dar nu stiti dak il incadreaza la euro??k eu si RAR nu tare mai avem schimb de informatii...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:08. |
- Copyright 2026 4Tuning