Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   Discutii OT - cosul de gunoi (https://forum.4tuning.ro/195-satu/46052-discutii-ot-cosul-gunoi.html)

13tsp 13-06-08 11:04

Re: masinile tari din sm....by Criwar

La Calibra va fi mai usor cu taxa de inmatriculare avand in vedere ca e euro2 si e destul de veche masina de la i iulie,cat despre Sandero sunt curios si eu sa o vad live ca prin reviste si emisiuni tv tot am vazut-o,de BMW hard-top stiam e absolut superb,is curios cum merg vanzarile la E92 Coupe:))avand in vedere ca E93 e un coupe-cabrio:D

juana_man 13-06-08 11:13

Re: Discutii OT - cosul de gunoi

discutiile au fost mutate la OT.

13tsp 13-06-08 11:39

Quote:

Originally Posted by gergo (Post 1586149)
Da, orasul e plin de Calibre. Dar, foarte putine dintre ele sunt 頽tretinute. Ba unul scoate fum negru de 5 metri, ba este rupt in 3 bucăţi.

Da,ai dreptate aici,dar sa nu uitam ca sunt sau au fost cateva bucati care sunt demne de luat in seama,cum era cel negru cu CLA la numar,sau mai era unu rosu cu kit RIeger,era ok si acela,in rest numai morminte de Calibre cu nemere de franta,germania si italia8)

13tsp 13-06-08 11:42

Quote:

Originally Posted by mortzy (Post 1586810)
ma bucur sa stiu k tot asa a ramas orasul cum lam lasat eu=))...hai baieti k mai este mult pana sa invete satmarenii sa isi si puna la punct o masina care are cva faima d masina 创cool创:))...c sa mai zicem despre prepararea motorului...aici incepe sa treaca lumea de tuningul exterior si sa se axeze pe partea tehnica...normal...majoritatea copii k si acolo dar multumesc celui de sus k nu am mai avut senzatia de greata care mio dadea o masina satmareana cu numere straine si cu un sofer care in general incurca frana de mana cu schimbatorul de viteze:))....in general...speram la mai bine;))

Eh au aparut intre timp niste masini de super-lux,pe langa simplele passat-uri si mondeo-uri,si sa nu uitam Evo 9 si Impreza WRX STI:twisted:,plus ca intre masini vechi sunt cateva superbe cum e COX-u rosu ursuletul si COX-ul negru pisicuta,plus ca e si Opelul GT "Corvette-ul European" acela negru,deh pana la urma masini pot aparea numai bani sa fie:lol:

juana_man 13-06-08 11:48

COX-u rosu nu mai este din pacate :(

13tsp 13-06-08 12:42

Da!Am auzit si vazut din pacate intamplarea nefericita a lui Mirel,nu are omu asta noroc la ursi deloc:(,deh,bine ca nu a patit nimic,ca fieru e fier;)

Devi 13-06-08 13:52

Aici cred ca nu norocul era factorul principal... fara suparare... dar cred ca viteza era problema... asta e o opinie privata dar findca imi suntetzi prieteni cred ca nu consideratzi ca zic de rau.

13tsp 13-06-08 18:47

Quote:

Originally Posted by Devi (Post 1588929)
Aici cred ca nu norocul era factorul principal... fara suparare... dar cred ca viteza era problema... asta e o opinie privata dar findca imi suntetzi prieteni cred ca nu consideratzi ca zic de rau.

Nu consider ca ai zis de rau,intradevar,vina a fost a lui,mi-au spus multi,viteza prea mare,deci ai dreptate;)Bafta!:-)Spuneam chestia cu norocu pentru ca a mai avut un ursulet...

Devi 13-06-08 20:21

da... cunosc istoria :)

mortzy 13-06-08 22:48

asa....in legatura cu 创bijuteriile创 care mai apar prin oras....zicetimi voi dak merita asa masina bagata pe strazile sm-ului??? mie cel putin miar fi mila....nu e problema d bani...hai sa zicem k cine are o masina misto are bani kt sa nu il intereseze de ea p drumurile alea super-intretinute....dar apoi poti sa mai zici k te pasioneaza masinile???k le respecti???doar..deh nu e o masina de rally k p aia poti da oriunde...dar o masina scumpa nu dai pe ea pana cade si mai ales pe asa drumuri si apoi te numesti mare iubitor de masini...asta e parerea mea...sa vad c ziceti voi:D

mortzy 13-06-08 22:53

alta chestie...calibra...90si cva...euro 2...kt d ieftin va putea fi dak mie imi iese la un euro 3, 500 d euro knd merg incolo....si la un opel astra 1,7tdi an97 iese din iulie 1100....ma cam mira cum o sa se induplece la matricula unei calibre mai batrana decat dinozaurii....si sincer imi pare k nu merita...

13tsp 13-06-08 22:53

Quote:

Originally Posted by mortzy (Post 1589928)
asa....in legatura cu 创bijuteriile创 care mai apar prin oras....zicetimi voi dak merita asa masina bagata pe strazile sm-ului??? mie cel putin miar fi mila....nu e problema d bani...hai sa zicem k cine are o masina misto are bani kt sa nu il intereseze de ea p drumurile alea super-intretinute....dar apoi poti sa mai zici k te pasioneaza masinile???k le respecti???doar..deh nu e o masina de rally k p aia poti da oriunde...dar o masina scumpa nu dai pe ea pana cade si mai ales pe asa drumuri si apoi te numesti mare iubitor de masini...asta e parerea mea...sa vad c ziceti voi:D

Ai dreptate mortzy intr-un fel,dar intraltul nu ai,sunt oameni,sau in fine personaje care chiar isi permit sa mearga pe drumuri proaste cu masini de lux,dar cu siguranta unul cu mercedes amg sau continental gt nu se va baga in micro 16 sau in solidaritatii cu masina(se stie ce santiere au fost aceste cartiere)deci in concluzie isi permit ca stau mai mult prin sensul giratoriu,cat despre vecinii mei,ei isi sparg pe drumurile din 16 golf-urile si focus-urile:lol:

13tsp 13-06-08 22:57

Quote:

Originally Posted by mortzy (Post 1589936)
alta chestie...calibra...90si cva...euro 2...kt d ieftin va putea fi dak mie imi iese la un euro 3, 500 d euro knd merg incolo....si la un opel astra 1,7tdi an97 iese din iulie 1100....ma cam mira cum o sa se induplece la matricula unei calibre mai batrana decat dinozaurii....si sincer imi pare k nu merita...

Uite eu sunt mare fan bmw,si chiar vreau vara asta sa achizitionez un 316i ursulet euro2,dar am auzit ca tampitii astia de la RAR sar putea sa bage ursuletul la non-euro narozii astia nu m-as mira sa faca acelasi lucru si cu calibra,corrado si alte masini din acea generatie,daca ar fi asa,mi-as lua si eu un astra 1,7dti din 2001 cu 5000de eur,dar sunt mare fan al masinilor,mai ales a celor mai vechi,bafta:-)

mortzy 13-06-08 23:16

exact...cu sensul....aia no sa s schimbe niciodata=))...iar d masini care ni le permitem si noi...mam interesat la a mea...un primera GT d 150cai, benzina, imi da la 550euro taxa...dar nu stiti dak il incadreaza la euro??k eu si RAR nu tare mai avem schimb de informatii...

13tsp 13-06-08 23:44

Quote:

Originally Posted by mortzy (Post 1589993)
exact...cu sensul....aia no sa s schimbe niciodata=))...iar d masini care ni le permitem si noi...mam interesat la a mea...un primera GT d 150cai, benzina, imi da la 550euro taxa...dar nu stiti dak il incadreaza la euro??k eu si RAR nu tare mai avem schimb de informatii...

Salut,primera e o japoneza:D,va trebui sa platesti 10% din valoarea actualei taxe din cauza ca masina nu este fabricata in spatiul uniunii europene sau in europa,baga ceva poze sa o vedem si noi,sau prezint-o aici pe Satu-Mare pe topicul masina mea:twisted:

All times are GMT +2. The time now is 21:08.

- Copyright 2026 4Tuning