![]() |
ops ca tot uitasi sa ma semnez... deci io cica eram ``oaspetele`` ... :) santoshica fara frica... bine tata... arata`le ce poti =)) :lool:
|
Re:
Quote:
deci.. s-a jucat corect.. pana ... v-ati gasit .. in 15 minute .. sa-l votati toti pe mutzu..tot after dark`u .. dupa asta... doar nu era sa stau sa ma uit... corect ? :roll: |
lolz U ai inceput de la amiaza, eram la Mutzu cand a primit mesaj de la tine mass cu votu :wink:
|
Re:
Quote:
2. Al doilea autobuz, era o replica la primul autobuz. Se cheama lupta cu aceleasi arme. |
Hai tata.. gata.. asta e.. are mai multi useri in lista decat voi.. asta e :D
|
...aaa.. oricum nu merita mutzu :D
|
hay mhey ce dreaq ptr un milion..la dreaq va dau io un milion .... ca stau cu cu** pe ei....ei asta a fost de katerink :p oricum mie mi-a placut mai mult santos..deshi sincer nu l-am cunsocut niciodata pe santos..si nu m-a obligat nimeni sa votez santos ..dar mie mi-a placut.... oricum merita milionul :P ptr
cum a scris ca ajea totzi avem prieteni buni pe care ne bazam..si ne sunt dragi :D ...deci santos dai de baut ! :D pacat ca nu sunt de prin bucale !!! :cry: :cry: :cry: :cry: |
Re:
Quote:
CERT E CA.... CA EU nu am facut decat sa RASPUND cu aceiasi moneda... asa ca... :evil_laug :evil_laug :evil_laug :joy: :joy: P.S : DUPA .. ce a facut`o mutzu ;) |
Pe mine nu ma intereseaza cine a castigat! Daca voi din acest joc o competitie pe viata si pe moarte este treaba voastra.
Quote:
Quote:
|
Fratilor cati ani aveti? gata s-a terminat.
A fost o lupta egala si au castigat ei (spun egala deoarece fiecare a recurs la artificii and shit). |
Sant0s is the winner ce mai la deal la vale... asta e destul de clar... :) i`a ingenunchiat pe toti ... :) asta este... Sant0s dai de baut ca ti`am facut reclama :) :) :lol: :twisted: :wink:
|
Oricum, Santos merita sa castige.
|
Quote:
|
Hondo: adu frate sabia cu luneta, ca nu se mai inteleg oamenii :lol:
|
hmmm VLD....
=)) uite-te la postul lui luca... de .. acum cateva pagini... era caterinca ;) daca tu ai luat`o ca pe o cearta.. bravo.. eu m-am distrat... RAU :) :) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:39. |
- Copyright 2026 4Tuning