Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   --=Īntālniri săptămānale=-- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31271-intalniri-saptamanale.html)

LIV_Ros 19-03-07 00:13

Re: ---==Intalniri saptamanale==---

Quote:

Originally Posted by B16SIX (Post 805353)
mai bine ai veni cu metroul , decat cu bicicleta (decat sa mai depui efort)

mergem cu bullibutton la iasi k a vazut el metrou acolo circuland pe strazi:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D TARE FAZA

B16SIX 19-03-07 00:16

Corect,asai ieseni,is mai tari decat "Japonezi",au metrou`l care circula pe strazi..(in fatza la palatul culturii)

SashaNT 19-03-07 03:24

Vai sa ma kk , si asa ca .. mai fac o pauza . Stiu eu de ce .

SashaNT 19-03-07 03:43

Sunt unii obsedati mintal , carora nu cred ca le place, ca lumea de la intalnire sa ma considere ca una de a lor , tinand cont ca a fost faza de Duminica cu accidentul si au fost persoane care au zis ca nu pleaca la iasi fara mine.. Poate asta a fost mai deranjant, unii vroiau sa plece si restul au zis ca fara Sasha ei nu pleaca ..
Sunt eu nebuna , drac si na fiecare ma judeca cum vrea , imi e indiferent dar sa ajungem sa radem unii de altii pe necazul altuia .. asta zic ca nu cade bine nimanui . Ms celor care au fost alaturi de mine !

Ali_ump 19-03-07 11:53

Quote:

Originally Posted by SashaNT (Post 805440)
Sunt unii obsedati mintal , carora nu cred ca le place, ca lumea de la intalnire sa ma considere ca una de a lor , tinand cont ca a fost faza de Duminica cu accidentul si au fost persoane care au zis ca nu pleaca la iasi fara mine.. Poate asta a fost mai deranjant, unii vroiau sa plece si restul au zis ca fara Sasha ei nu pleaca ..
Sunt eu nebuna , drac si na fiecare ma judeca cum vrea , imi e indiferent dar sa ajungem sa radem unii de altii pe necazul altuia .. asta zic ca nu cade bine nimanui . Ms celor care au fost alaturi de mine !

Nu stiu despre cine este vorba dar ....oricum daca nu veneai si tu sigur nu mai mergeam la Iasi asa ca ...nu mai baga in seama toate astea....mai pune-le si in alta parte nu tot la inima:rolleyes2
Am mai discutat noi pe tema asta ...doar stii;)

SashaNT 19-03-07 12:51

E vb ca eu ma abtin sa injur , sa ma enervez.. pt ca eu consider pe toata lumea ca niste prieteni .. Dar la cateva faze nu mai pot sa ma abtin mult

bullibutton 19-03-07 18:28

Las Sasha ...ca decat cu bicicleta mai bine vii cu metroul de Darmanesti - Sarata

SashaNT 19-03-07 18:59

Quote:

Originally Posted by bullibutton (Post 806494)
Las Sasha ...ca decat cu bicicleta mai bine vii cu metroul de Darmanesti - Sarata

Hai mai dute si tu .. :)) ca nu merg cu nici un metrou ! Sa`mi zambesti de sub tranvai :))

SashaNT 19-03-07 22:51

2 Attachment(s)
Intalnire iasi :)) trupa de shock :!: 8)

bullibutton 19-03-07 23:09

:cool: cei ce au reprezentat neamtul ....:cool:

shmen_dj 19-03-07 23:10

faine pozele...bravo...eu chiar ma gandeam ca nu a fost nimeni de la noi la Iasi...dar vad ca ma gandeam rau....bv...super tari pozele...:D

LIV_Ros 19-03-07 23:26

Quote:

Originally Posted by bullibutton (Post 807176)
:cool: cei ce au reprezentat neamtul ....:cool:

calare pe tun:D :D :D

SashaNT 19-03-07 23:39

Quote:

Originally Posted by LIV_Ros (Post 807209)
calare pe tun:D :D :D

trebuia sa ma urc sus pe statuie .. cum e melodia aia .. sus sta Sasha pe statuie .. si le da la ... m... :twisted: 8) :lol:

shmen_dj 19-03-07 23:42

daa...prea faina melodia...si Liviu nu mai fi rau...:D:D...8) ...noapte buna...eu am plecat la somn...

LIV_Ros 19-03-07 23:50

Quote:

Originally Posted by SashaNT (Post 807242)
trebuia sa ma urc sus pe statuie .. cum e melodia aia .. sus sta Sasha pe statuie .. si le da la ... m... :twisted: 8) :lol:

esti nebuna rau de tot :D :D :D

All times are GMT +2. The time now is 05:14.

- Copyright 2026 4Tuning