![]() |
Re: ---==Intalniri saptamanale==---
Quote:
|
Corect,asai ieseni,is mai tari decat "Japonezi",au metrou`l care circula pe strazi..(in fatza la palatul culturii)
|
Vai sa ma kk , si asa ca .. mai fac o pauza . Stiu eu de ce .
|
Sunt unii obsedati mintal , carora nu cred ca le place, ca lumea de la intalnire sa ma considere ca una de a lor , tinand cont ca a fost faza de Duminica cu accidentul si au fost persoane care au zis ca nu pleaca la iasi fara mine.. Poate asta a fost mai deranjant, unii vroiau sa plece si restul au zis ca fara Sasha ei nu pleaca ..
Sunt eu nebuna , drac si na fiecare ma judeca cum vrea , imi e indiferent dar sa ajungem sa radem unii de altii pe necazul altuia .. asta zic ca nu cade bine nimanui . Ms celor care au fost alaturi de mine ! |
Quote:
Am mai discutat noi pe tema asta ...doar stii;) |
E vb ca eu ma abtin sa injur , sa ma enervez.. pt ca eu consider pe toata lumea ca niste prieteni .. Dar la cateva faze nu mai pot sa ma abtin mult
|
Las Sasha ...ca decat cu bicicleta mai bine vii cu metroul de Darmanesti - Sarata
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Intalnire iasi :)) trupa de shock :!: 8)
|
:cool: cei ce au reprezentat neamtul ....:cool:
|
faine pozele...bravo...eu chiar ma gandeam ca nu a fost nimeni de la noi la Iasi...dar vad ca ma gandeam rau....bv...super tari pozele...:D
|
Quote:
|
Quote:
|
daa...prea faina melodia...si Liviu nu mai fi rau...:D:D...8) ...noapte buna...eu am plecat la somn...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:14. |
- Copyright 2026 4Tuning