![]() |
Re: new my car!!!wv golf 4 vr62900 140kw!!!oradea!!!
GALBEN :D e cel mai tare cu aia sigur sari in ochi la orisicine si e chiar frumos :)
|
decat galben mai fain e portocaliu ;)
|
Quote:
culoarea asta ar merge :) |
7 Attachment(s)
am mai gasit si eu ceva poze prin calc.
sper sa-ti alegi cea mai potrivita culoare , cea care da cel mai bine cu liniile si formele masini pe care sa le scoata in evidenta. Bafta multa cu proiectu' si sper sa o vedem cat mai repede prin saloane si concursuri |
Portocaliu a devenit ceva banal :) sincer peste tot vezi masini portocali
|
Quote:
|
Corect:) da acuma sunt prea multi
|
stiu frate prin ce treci ca nu se mai termina o data da iese ceva foarte tare asa k merita asteptatrea si bafta, abia astept s`o vad gata :)
|
Quote:
|
a fost pe golf V gti un galben superb... l-am vazut in realitate era mortal! din pacate n-am gasit o poza sa-ti arat era un galben aprins
|
Quote:
|
mai eu zic ca era de fabrica... nu erau asa multe gti-uri pe strada incat sa o vopseasca de noua masina :| din cate am inteles de la altii a fots galbenul asta lambo ( parca ceva de genu asta se numea) dar limitat ! daca stie cineva exact sa spuna! un galben fosforescent- cam cum sunt markerele dar venea bestial! eram cu inca unu de pe forum el ar putea sa confirme
edit: exact asa era daca nu ma insel http://rasto.profibetting.com/tuning...biza-thumb.jpg atlceva frumos: https://img139.imageshack.us/img139/1471/89020lc.jpg |
3 Attachment(s)
Quote:
am deja o surpriza :):):) bara fata e gata si va arat si ceva poza si va rog dati cu parerile cum vi se pare ;) momentan bara fata si pragurile sunt gatta incet incet se termina cu construirera kitului si va promit ca ansamblarea va decurge mai repede cu mai multe poze si detalii ca acolo am de lucru enorm la fiecare element interior ;) ...hai sa vorbeasca pozele si dati cu comentarii :):):) |
f.frumos!o sa iasa ceva frumos...mai ales ca le face Robi :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:16. |
- Copyright 2026 4Tuning