![]() |
Re: Bmw 320d (2006)
nu va impresioneaza 2.0 diesel de la BMW? lol pt o masina de serie eu cred ca e un motor genial , are un cuplu foarte mare si iti ofera multa senzatie , am condus un 320D modelul asta , stock , si chiar mi-a placut cum se tinea masina ....
In fine ce rost are sa-ti bati capu` cu copii cu cupluri de Enzo din NFS...vorba ta cosmin_uno |
Quote:
pana si eu mi-am luat masina de aproape ' douajdemiideeuro ' diesel.. asta inseamna ca trebuie sa car marfa sau sa tractez vreun autobuz RATB aflat in pana? baiatule .. vezi-ti de treaba ta si intra in discutie atunci cand ai ceva de spus si demonstrat.. sau scuze, TOTI producatorii de masini care folosesc DIESEL-ul ca motorizare pe autoturisme sunt ...prosti.. si un edit - mai exerseaza Limba Romana ....ca dupa parerea mea si tu esti ca dieselurile dupa parerea ta....;);) |
acum discutia s-a transformat intr-o disputa diesel vs benzina...eu zic ca mai bine sa vb despre blonde vs brunete k e mai interesant nu!?!?!:)... legat de baietii care se agita sa ne demostreze ca benzina da nana mereu ,aveti grija sa nu aveti niciodata in retrovizoare un bmw negru care va da flashuri ...ca s-ar putea sa aveti insomnii ....pt ca e diesel....pardon "camion de mare tonaj":))
|
acum discutia s-a transformat intr-o disputa diesel vs benzina...eu zic ca mai bine sa vb despre blonde vs brunete k e mai interesant nu!?!?!:)... legat de baietii care se agita sa ne demostreze ca benzina da nana mereu ,aveti grija sa nu aveti niciodata in retrovizoare un bmw negru care va da flashuri ...ca s-ar putea sa aveti insomnii ....pt ca e diesel....pardon "camion de mare tonaj":))
|
3 Attachment(s)
poze noi.......
|
senzatieeeeeeeeee :X
tare curios sunt cum arata pe "VIU" :) |
arata mult prea jale pe viu ... este extraordinara masina ! Felicitari !
|
salutare masina e super vreau sa zic .. ma gandeam sa imi iau si io ceva seamnator .. si sunt putin indecis .. . am gasit de exemplu e39 m5 .. in germania la 18000 .. tipla. si nu stiu ce sa iau . in schimb vreau sa te intreb pe tine cat ai dat avanas la masina . . si cat te-a costat rata lunara.. mersi si astept un raspuns :D
|
sal ce vroiam sa sp... ai o masina super si cu gust ce mai nu incape discutie dar faza cu BMW U negru in retrovizoare!!! hmmm nimik de spus dieselu se stie ca are cuplu mare dar sa nu exageram benzina e benzina eu de ex sunt adeptu benzinei toate bmw urile care le am avut au fost benzina pt ca asta imi place eu zic ca aceasi putere cu a ta dar benzina nu prea ai ce sa faci si chiar se joaca cu tine benzinaru......repet fara suparare ai ales diesel e marfa masina sa o stapanesti sanatos....dar fara sa te superi nu exagera ok? bafta si numa bine in continuare....
|
nu-i nici o suparare ,eu stiu ce poate masina ....fiecare cu parerea lui!...in fine,putem tine o polemica pe tema asta pana la infinit!..multumesc pt complimente ,pe "viu" o sa fie la 4tuning day;)
|
arata bine,dar daca ii pune-ai niste jante mai simple ...dadea mai bine!
oricum e bine... acum cat te duci cu ea...km/h? |
"OveR" despre bani si alte chestii vb pe mess ;)...cosmin_uno
|
nu stiu ,nu am incercat sa vad "viteza maxima" cu noile jante...cat despre jante...no comment!:)
|
pleoapele se potrivesc de minune
|
@Ady: Bine va las pe voi cu cuplu imens invartind rotile pe loc si facand cerculetze ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:50. |
- Copyright 2026 4Tuning