![]() |
Re: Inchiriere portbagaje Iasi
Ma stric de ras!
Claudiu ... fii cuminte mai baiete! Victor - drum bun in DE! Ce imi aduci bun? Nu vreau sa ma gandesc cum va zbura Mazda 3 MPS pe autostrazile de dupa vama cu Ungaria! :oops: |
re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
Puneti poze cu ce va iesit, un film.
|
de ieri trebuiau poze de la garaj :)))
|
Alin imi e dator cu niste poze inca de luni..:sad:
|
Re: service 4x4 Iasi?
Quote:
|
Rebobinari difuzoare in iasi ?
Salut cunoasteti pe cineva care repara difuzoare ? am un JBL W15GTI...multumesc mult
Contact: je_demon94 sau 0746850559 orice ora nu ma supar :| |
Quote:
Sincer, ma repet, prefer sa apelez la cel care imi da siguranta decit sa ma duc la orcine si dupa aia sa imi titie chilotii de cite ori folosesc masina. Uitam:nu orice service bine utilat are si mecanici buni ca de obicei patronul face investitia in scule sa dea bine in reclame,dar uita sa investeasca si in oameni. |
Un service bun la pret si la timp!! e mai jos de S'design cum te duci spre "venetia" pe partea stanga. E de fapt un AF. Am fost de 2 ori cu opelu, a fost si tata de vreo 3 ori cu loganul.
Mie mi-a palcut ca se lucreaza cu programare, si repede adica nu te duci si pierzi timpul aiurea.Inca un punct forte : si patronul pune mana pe chei...in 30 minute am avut reglat frana pe spate chiar de el+ schimbat toba interm si finala .In alta zi am lasat masina stramba si in 2 ore am luat-o dreapta (puntea) :-) Omu are un suzuki vitara mai nou( pp ca il repara singur) ...deci fa o vizita poate te ajuta. |
Baieti, lasati si voi un nr de telefon de la respectivele services-uri.
Multumesc de sfaturi! |
Quote:
Ai vazut pe acolo vreo autorizatie cu sigla RAR,ti-a dat factura pt reparatie ca sa poti sa beneficiezi de vreo garantie la piese si manopera?Daca nu face parte din categoria descrisa mai sus! Sincer la cit ma costa piesele pt intretinerea masinilor nu m-as risca sa nu am garantie la ele. |
Quote:
...piese de dezmembrari gasite de mine ..ce garantie vrei? Iti dai seama ca o fi avand asa ceva . Ca daca nu, cand te toarna autoritatile s-a cam terminat distractia. pt geologu...nu la telefon se face introducerea. Te duci te prezinti cu masina, vezi daca iti place ce se vede acolo ,intrebi daca se baga si pe urma incepi "colaborarea" . |
Se poate inchide topicul! Mi-am gasit mecanic de 4x4 :D ...in SV
|
in sfarsit , e mai bine asa , decat 20 de topicuri mici cu 1-2 pagini mai degraba unul mare si sticky !!
|
Un service in Iasi care sa aiba un mecanic priceput la suspensii (asta insemnind sa fie si capabil sa-si dea seama de probleme mai putin comune, unele chiar ciudate) si sa aiba si scule, stie cineva?
Merci anticipat! |
Ce masina?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning