![]() |
Re: Bancuri & Stuff
Ion si Maria erau la cules de cirese.Ea fiind foarte indemanatica umplea
cos dupa cos si radea de Ion mereu. La un momendat se inerveaza Ion si ai ia scara de sub pom strigand la ea... "- Auzi Marie...cu ce te dai tu jos?" La care Maria nestiind ca Ion a luat scara ai raspunde... "- Cu deodorant Rexona ma desteptule..." |
Intr-o seara, un om se plimba prin cimitir.
Nefiind atent, cade intr-o groapa. Omul incepe sa strige: -Ajutor!!! - Ajutooor! - Imi este frig! La care, apare un betiv si acoperind groapa spune: - Pai daca te-ai dezvelit |
La un concurs de "tras cu tancu`" erau 3 tari participante : Roamania , Germania si Rusia.
Trage Germania prima...2000 de m toti aplauda , Trage Rusia....2500 de m toti aplauda si se ridica in picioare , Trage romania si cade proiectilu` in fata tancului ... toti il huiduiesc la care romanu iesind din tanc ... - Treceti in p***a mamii voastre si suflati voi mai tare! |
pun acest post la bancuri pentru k se potriveshte mai bine aici, cu toate k e intamplare adevarata...
Quote:
|
La service
Un tip cu un Trabant se adreseaza unui service modern: - Puteti sa-mi puneti airbag-uri la Trabant? - Bineinteles-raspunde mecanicul. - Dar aer conditionat? - Se poate si asta. - Dar ABS? - Cum sa nu? raspunde din nou mecanicul. - Atunci sa-mi spuneti cit ma costa si cit dureaza lucrarea. - Va costa 50 mii si dureaza 10 minute. - Va bateti joc de mine? intreaba posesorul de Trabant - Dar cine a inceput? |
Un sofer, vrand sa-si protejeze masina impotriva hotilor si neavand bani pentru o alarma, lasa un bilet pe parbrizul masinii: "Radioul e defect, benzina nu are, motorul cu componente lipsa." Dimineata isi gaseste masina pe butuci si un alt bilet, pe care scria: "Daca-i asa, nici de roti nu mai are nevoie!"
|
Craciun...vine copilu acasa, zgariat pe maini, fata… hainele rupte… Maica-sa il intreaba: - Ce s-a intamplat? Copilu: - Am dansat in cerc in jurul bradului. Mama: - Bine, dar de ce esti zgariat tot? El: - Eram putini!
|
1 Attachment(s)
ceva super tare ........penal absolut penal
|
Bula il intreaba pe un var de a lui cum face de are asa de mare succes la fete. - Pai, daca o vad pe una ca imi zambeste, ii zambesc si eu, dupa care ma duc la ea si ii zic: - Ce picior frumos ai! - Am doua. - Esti libera intre unu si doua? Dupa care ma duc cu ea… Merge Bula si o vede pe una ca ii zambeste. Bula ii spune: - Ce picior frumos ai! - Am doua. La care Bula se uita la ceas si zice: - Esti libera intre trei si patru? - Vaca-i mata!
|
Unu evadeaza de la inchisoare. Intra intr-o casa si da peste un cuplu in pat.
Ii cere tipului sa se ridice si il leaga de un scaun, apoi, in timp ce o lega pe femeie de pat, se apropie de ea, si o saruta pe gat, apoi se ridica si merge la toaleta. Barbatul ii spune femeii: " Uita-te la infractor! a stat multi ani la inchisoare si n-a mai vazut demult o femeie. Am vazut cum te-a sarutat pe gat. Dak vrea sex, sa nu te opui, sa nu tipi, da-i satisfactie, chiar daca iti este sila de el! E periculos, iar daca o sa se infurie, ne va ucide. Sa fii tare, iubita mea! Te iubesc! Femeia:Nu ma saruta pe gat, ci imi soptea la ureche. Mi-a spus ca e homosexual si crede ca esti dragut, apoi m-a intrebat daca avem vaselina in casa. Eu i-am spus ca este in baie. Fii tare, iubitule! Si eu te iubesc! Un smecher discuta cu Dumnezeu. - Doamne, cat inseamna pentru tine 1 milion de ani? - 1 secunda. - Doamne, cat inseamna pentru tine 1 milion de dolari? - 1 cent. - Da-mi, te rog, si mie 1 cent. - Asteapta 1 secunda!! |
Care este cea mai tare valuta? intreaba invatatoatera. - Euro, Dollar, Lira sterlina! striga elevii. - Ciocanul libanez! zice Bula. - Ce??? Nici nu exista asa ceva, de unde ai auzit asa ceva? intreaba invatatoarea. - Pai a zis sor-mea ca daca libanezul ii mai da doua ciocane isi ia apartament!
|
M-am gandit ca se pot interpreta gresit anumiti termeni ce se folosesc pe mess si m-am gandit sa dau si explicarea lor: FMM= frate,mersi mult STF= sa-ti traiasca familia PLM=plecat la magazin SP= stai putin :)
|
Era o blonda suparata si la un moment dat vine alta blonda si zice : - Ce-ai draga ce s-a intamplat? - Uita-te si tu mi-am bushit masina si mi s-a infundat tabla aici... La care cealalta : - Fai esti nebuna, da-te jos si sufla in tzeava de esapament si se duce aia de acolo. - Mah pe cuvantul tau ca iese asa?. -Sa mor io!.... Se apuca blonda sa sufle... ii iesisera ochii, la care vine alta blonda : - Ce faci draga acolo? - Nu vezi ca suflu in asta ca sa iasa bushitura de acolo? - Pai si ti-a iesit? - Nu... - Bah ce proasta esti , nu vezi ca ai geamu deschis!
|
Quote:
|
La un proces plictisitor din cale-afara, cand toti aproape ca adormisera, un betiv exclama catre procuror: - Sa ma pupi in fund ! - Afara ! - Nuuu ! Aici, sa vada toata lumea !
|
All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2025 4Tuning