![]() |
Re: Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
legi 5 spire bine de tot cu porbagaju deschis evident ca atunci arcul nu este intins Arcul ala e un arc de intindere se intinde atunci cand inchizi porbagajul iar daca legi 5 spire devine mai rigid si o sa iti salte capota sigur ce ai facut tu acolo sigur nu ai facut cum ti-am spus eu anterior |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Niste poze de la lucrare,si voi face si o mica filmare...ca acum am uitat :D
P.S: Nu luati in seama sarma aia...o sa o schimb cu una mai dreapta si mai frumoasa...o sa vopsesc si suruburile si toate cele sa nu se mai cunoasca...:D8) cine vrea sa isi faca deschidere, sa nu ezite sa ma intrebe:D Vorba ta Mariane:lol::lol::lol::lol::lol: fac la tot satu:lol::lol::lol::lol::lol: |
Vezi ca sarma aia de cupru o sa se indoaie cand o sa traga acuatorul de ea... Sfatul meu puneo pe aia de otel care o avea acuatoru, sau daca nu o spita de bicicleta;)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Astazi mi-am achizitionat si bloc de lumini si stergatoare supernova(multumiri lui fares) o sa imi mai iau si contactul :D Acum astept sa ma ajute Stefan(old_boy) sa il montez :D si pe celalalt de stergatoare ma descurc eu :lol: Vreau sa il montez pe cel de lumini sa vad ce si cum8) pe urma il montez si pe ala de stergatoare...
Poze8) |
Se pare ca nimeni nu vrea sa ma ajute...:rolleyes2
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
Astazi din lipsa de ocupatie, m-am gandit sa lucrez putin pe la VNF, si am incercat sa vad ce e cu capsulele vacuumatice si cu toate cele...toate capsulele au fost bune, inafara de cea care deschide clapeta din fata:D am desfacut-o si am vazut ca avea o mica crapatura, am lipit-o am montat-o la loc si surpriza :shock: mergea impecabil:D am montat-o la loc(aici trebuie sa aveti maini de fier) am pus furtunasele la loc si isi face treaba linistita....Nu stiam din ce cauza nu ajunge vacuum in bord...era de vina capsula aia mica de langa servo, am eliminat-o si am pus o teava mica de plastic in locul ei si merge stas:D acum sunt mandru de caldura mea:-) Din nou, cine are probleme cu astea sa ma contacteze pe cosmin_snr :D Si cateva poze...:arrow: |
mama cum e la tine blocu de la aeroterma... :lol: la mine nici nu se vad furtunasele alea de fire
|
Quote:
|
pai sa vedem.... NU :twisted:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning