![]() |
Re: Ford Capri MK1 V6 2300 GT-The White Dream-69 GTO
10 Attachment(s)
pe ebay se vinde un superb exemplar 3000 v6 linia bullit 220 cp -pretul pe masura ..14000 euro!
|
6 Attachment(s)
domnul gto intra pt o perioda de timp in garaj...cu ajutorul unui domn f priceput ,incercam sa ii schimbam caseta,discurile ,telescoapele,bucsile,radiatorul...sa o facem nou noutza!
|
Ce carburator ai?
|
Quote:
codul lui este fomoco-68TF9510CA-poate imi descifrezi si mie... |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Nu cunosc... dar pare a fi foarte limitat.
Incearca un upgrade, un weber 38/38!:twisted:... si daca iei unul nou s-ar putea sa nu-ti recunosti masinuta. |
Quote:
imi poate zice si mie cineva unde as putea sa ii fac niste admisii noi?ma refer la tobe cat si la tubulatura....sa incerc la pitesti la borla ?or face treaba buna aia? |
Recomand borla PItesti ;)
|
Quote:
Intr-adevar, daca vrei sa mearga totul asa cum a fost gandit de producator este indicat sa pastrezi componentele originale, ca specificatii, nu neaparat fizic. ps: o solutie de compromis ar fi un kit de reconditionare a carburatorului |
1 Attachment(s)
Quote:
se mai adauga in compozitie 2 bucatzi discuri de franare noi,brembo. |
Am avut rabdare sa citesc fiecare post si am decis sa postez in cele din urma un mesaj, desi o fac foarte rar si doar daca ceva ma stimuleaza s-o fac.
Tu, cu al tau proiect de restaurare, ai reusit. Felicitari, meriti tot respectul. Masina ta este o bijuterie.:yes: |
7 Attachment(s)
Quote:
sunt foarte multi care au visuri sa restaureze un retro dar crede-ma m-am uitat f atent cam 90 la suta din ei se lasa pagubasi .Pt asemenea masini trebuie neaparat timp,garaj,finante... Senzatia cind conduci o astfel de masina este unica. AM O RUGAMINTE LA CEI CARE IMI CITESC ACEST THREAD AS VREA SA II SCHIMB UN PIC LOOK-UL EXTERIOR. AM 3 VARIANTE... 1) GENUL RS adica capota fata facuta negru mat ,spatele si cu pragurile 2)GENUL MUSTANG -adica stripe cu 2 dungi paralele din fata pina in spate 3) GENUL OLD RACES-o singura dunga lata incepind cu nara de pe capota pina in spate pe portbagaj,sau botul tot negru nara alba 4)GENUL CLEAN -adica sa o las asa simpla de la mama ei. va atasez si cateva foto ca sa fie mai convingatoare... astept pareri pro si contra... |
Eu i-as face fundul negru, si atat :)
|
votul meu este pentru lookul clean :) poate o sa vrei vreodata sa ii pui statut de "vehicul istoric" ... all the best !
|
clean e mult mai frumoasa ...vb pe mess sa-mi dai ceva poze sa incerc un vt pe ea
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:45. |
- Copyright 2026 4Tuning