![]() |
Re: intalnire dacia 9 mai ?mai are loc in 2010?
Quote:
p.s. sticarele sunt superbe , personal o sa-l fac pe cel portocaliu;) |
deci si eu o sa vin bv o5 zur dar nu stiu daca sa ales o locatie inca?? oricum o sa urmaresc
|
BH59FIF - Dacia 1310 - prezent.
|
va rog :Nume,modelu daciei,nr de inmatriculare si un nr de tel !!!!un singur p.m complet am primit!
ca sa facem publica chestia asta ar trebui sa vb mai mult intre noi si sa vb fiecare cum putem despre asta!!!!!chiar daca nu sunt forumisti si sunt doritori sa vina sunt binevenit si ar fi bine ca sa poata cineva sa ii anunte pt ca daca se va strange lume inainte de 8 mai vreau sa fac liste sa stiu si eu ce modele de dacie vin si cate vin sa le pot aseza cum trebuie!!!!! multumesc! |
Quote:
Ma poti baga si pe mine in lista ta daca vrei black_dragon.lupu Salut. |
In spiritul evenimentului....
http://www.grapheine.com/bombaytv/ag...ead0147ae.html http://www.grapheine.com/bombaytv/lo...e95eaf281.html |
Quote:
|
ma numesc scheida alexandru am o dacie 1310 modelu (zambetu lui iliescu ) nr de imatriculare este BV 05 ZUR nr de telefon 0744975032 as dori sa merg si eu la intalnire nu prea ma pricep cum trebe scris dar daca e ceva dati-mi un mesaj si va sun eu .))
|
cu siguranta va fii ceva frumos iar baietii de la bv va asteapta sa veniti in numar cat mai mare va rugam sa lasati datele voastre si etc dk mai avetii preteni cu dacii va rugam sa ii luatii si pe ei ..salutarii de la bv :D:D
|
pana acum treaba este destul de "naspa" 9 persoane dintre care nici un 1300!!!
:cry: |
sunt pe daciaclub numai cu 1300...;)
|
mai vin inca 2 masini de la piatra neamt tryfy si cu inca un prieten + eu care trag tare sa imi aranjez masina cat de cat Bv ?? ESZ
luci ne auzim la tel |
prezent.
si poate muta un moderator threadul asta pe prima pagina,ca poate vor sa vina si alti indiferent daca au dacie sau nu. |
bine zis dogg sa o vedem si pe asta cu thredu pe prima pagina aaa si apropo de moderatorii sunt 2 care sunt de nota zece da sunt altii care sunt degeaba se stiu ei sa fiu on topic vrem cat mai multe prezente pe aici ptr ca lucii sa poata sa isi puna obrazu ptr locatie dk nu mergem pe camp de voi depinde tot asa ca asteptam ..salutarii mult pozitiv
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:28. |
- Copyright 2026 4Tuning