![]() |
Re: Cum sa imi fac incinta pt subwoofer???
Pastrezi suprafata si lungimea portului daca il vrei din alta forma
|
Buna!!!am si eu o problema cu incinta pt difuzoare!as vrea sa imi confectionez una si nu vreau sa mai deschid un topic aiurea!am dimensiunile cutiei dar vreau sa ma ajute cineva la calculele portului!am toate datele despre difuzoare...e vb de 4 difuzoare InPhase XT12
|
Va salut ! Am si eu un difuzor Spl Dynamics XTR 250D2 si un amplificator tot Spl Dynamics ICE-800D si doresc sa stiu cam cati litri ar trebui sa aiba o incinta bass-reflex si ce diametru si lungime ar trebui sa aiba portul . Tin sa precizez ca am o Astra G hatchback si vreau o varianta de compromis pentru ca doresc sa ocup cat mai putin spatiu avand in vedere marimea portbagajului. Multumesc !
|
Daca nu ai posibilitatea sa ti-o faca cineva, incearca sa faci una recomandata de producator...
Poti intra pe site la ei sau uite iti arat eu aici ce scrie. Bafta ! Box suggestions Closed box 15-20 L Bass-Reflex box - Car / Hifi 35 L + 3 " putki / length 21cm Tuning frequency 35Hz Bass-Reflex box - Car / Loudmusic 30 L + 3" putki / length 18cm Tuning frequency 40Hz Bass-Reflex box - Home Theatre 40 L + 3" putki / length 26cm Tuning frequency 30Hz |
salut,
caut pe cineva in Bucuresti sa imi realizeze o incinta custom pentru 2 diff-uri de 8", de genul primei din clip-ul acesta (cea verticala din spatele scaunelor) sa nu ma mai complic cu comandatul in USA. https://www.youtube.com/watch?v=fggmRb2Cfxw vreau sa arate bine, mochetata, etc. pm me multumesc anticipat |
Exista un coleg care ma poate ajuta, sa imi zica ce dimensiuni ar trebuii sa respect pt a face incinta la un subwoofer.
Subwoofer e un kicker L7 de 15''. Multumesc!!! |
Salut! M-ar interesa si pe mine cineva care stie sa faca incinte, insa care se pricepe sa lase aici un mesaj sau pe PM. Vreau sa imi faca si mie o incinta, insa sa fie facuta de un profesionist, nu un papa lapte. Ori fac ceva bun, ori nu!
|
daca esti om respectat si nu vrei sa iti raspunda orice papa-lapte, eu cred ca puteai sa dai un telefon la cei profesionisti si rezolvai treaba...
slabe sanse sa vina omul sa te intrebe daca vrei incinta... probabil o sa ai raspuns de la papa-lapte... fi serios... esti penibil! |
Quote:
|
Quote:
Nu o sa se deranjeze nimeni sa se dea profesionist, sa te caute, si sa iti faca si incinta! Cand ai ceva in cap te interesezi tu, pentru ca TU esti cel care are nevoie! |
Quote:
Si cu atitudinea asta de "superior" a ta,afirmatii cu "papa-lapte" si asa mai departe nu prea vad sa te ajute cineva. Ps:Ori facem treaba ori numai facem..ce dreacu!!! |
Quote:
|
Cum sa imi fac incinta pt subwoofer???
Buna ziua...sunt putin in dilema...si asi vrea sa ma ajutati cu ceva sfaturi daca se poate...
Asi vrea sa imi cumpar un subwoofer Peiying,dar doar difuzorul si nu stiu cum sa rezolv pentru incinta...ma puteti ajuta cu ceva sfaturi ...Ma mai uitam pe forumuri si sunt putin nedumerit. Incinta trebuie sa aiba gura de aerisire sau nu ?si dimensiunile... Detalii despre difuzor: Diametru: 25cm. Putere muzicala: 1100W Putere rms: 400W Impedanta: 2/4/8 ohm Raspuns in frecventa: 25-1500Hz Magnet: 60OZ Membrana de titan Doua bobine MULTUMESC Frumos! |
5 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
incinta de aici este una trapezoidala si are gabarit maxim de 1000x430x400...si a intrat fara sa scot chederul :) daca nu crezi iti pun si o poza cu incinta montata in masina (tot logan). LE: era sa uit...nu trebuie sa scot incinta din portbagaj ca sa scot roata de rezerva. am avut si eu ca si tine o incinta care statea pe roata de rezerva...e drept ca nu am fost nevoit sa o dau jos decat de vreo 2 ori dar m-a fost de ajuns :) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:47. |
- Copyright 2026 4Tuning