![]() |
Re: Ford Probe 2.0 16v - (Pink Probe Story)
Ramona - ca esti femeie, sau ca ai o masina roz - este reflexia gandurilor tale asupra unei masini cu care ai rezonat si ai simtit-o a ta. Oamenii te pot accepta sau nu, te pot aprecia, sau nu. Dar daca in fata ta ai castigat, facand pt tine ce ai facut - de la un gand cu referire la masina, pana la realizarea lui prin mijloace practice - ai reusit. Expresia a ceea ce e bun in tine s-a asezat pe aceasta masina, indiferent cat ai stat tu sa lucrezi la masina, cat ai fost sau nu asistata - e rezultatul direct al dorintei tale, si pt asta ai invatat singura, ai fost ajutata acolo unde situatia te-a depasit. Important e ca ai realizat ceva, nu dupa un tipar, ci dupa cum ai vrut. Daca ai facut chestia asta ca sa demonstrezi ceva - nu era nevoie (nu cred ca e cazul), daca insa ai reusit in proprii tai ochi - masina asta va ajunge mult mai sus decat iti imaginai - pt ca dincolo de cheile slinoase si bodykit, si alte cate altele... mai are o componenta pe care am vazut-o inca nemontata pe multe din masinile modificate - pe a ta se pare ca nu lipseste... suflet.
Succes! |
ciao,cum poate sa arate masina asta!!! extraordinar,bv :D , mai rar vezi asa ceva,femeie pasionata de masini,tuning etc. si eu la fel,inca din copilarie visam la calibra sau probe..pana intr-o zi,cand visu a devenit realitate,ce poate sa fie mai frumos?!! :D oricum ramane de apreciat ce ai facut din ea, o reprezinti si te reprezinta:-) numai bine,sa ai parte de ea ;)
|
eu tot i-as schimba culoarea...
|
Quote:
|
pentru mine albastrul metalizat nu e nimic,s-a nimerit sa fie aia culoarea masinii cand am vopsit-o,trebuia sa fie cu totu alta culoare dar na,din lipsa de timp bani si chef de ales alt vopsitor a iesit asa
nu spun ca e urat roz-ul pentru ea,dar parca masina asta da mai bine in alte culori :D apropo,ai incercat cu sleepy eyes? |
de 3-4 ori m-am uitat la poze si inca nu imi vine sa cred ca poate sa existe asa ceva... e nemaipomenita :wub:
Jos palaria!!! |
Quote:
Quote:
Mersi mult pentru aprecieri. Quote:
Si culoarea, eu nu il mai vad altfel, imi este foarte drag asa cum e, este el "pinky probe" (si acum fara stikere) Quote:
Astazi am mai ansamblat una alta pe masina: - au ajuns scaunele si bancheta spate cu incalzire (dar nu sunt inca finalizate) - proiectoarele la locul lor - usile cu iala inchisa - bara fata putin modificata - si the pink paint :D again, fara stikere Maine dupa servici continuam cu finisarile si potrivirile. |
12 Attachment(s)
Cateva poze:
|
Quote:
:peace: doamne..ce bine arata scaunele!!!!!!!!mi se pare mie sau le-ai si modificat putin?:rolleyes2 felicitari!!!a iesit superb interiorul...vreau si eu alb :cry: cat te-a costat? |
Quote:
Iti trimit PM cu pret ca a fost separat incalzirea, pielea am cumparat-o eu separat si ata. Totul s-a mai complicat (vechiul material a fost lipit de burete si a trebuit sa imi reconstruiasca tot buretele) Mersi mult, nu este chiar ce voiam la cusaturi dar va fi modificat cand duc toata masina la ei pentru a pune mocheta. |
Quote:
pfff...nu credeam ca o sa iasa asa bine:shock::rolleyes2 meseriasi baietii de gluma...cum zic eu..:Dcat mai mult alb:lol: La mai multe cupitze |
good job...! buna treaba ai facut cu scaunele si banchetele! front bumper looks good as well! bafta ramo!
|
Thanks!
|
mai rar o fata sa se ocupe de masina asa cum faci tu....
|
sper sa vad si eu vineri bomboana asta roz :d
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:34. |
- Copyright 2026 4Tuning