![]() |
Re: kingpin mobil
cand mai vii pe la hala man?? ca nu mai e asa frig???
|
in legatura cu kompresoru.. ce model ai folosit ?
ca vreau sa imi iau si eu ceva care sa poate fi decuplat .. si unde ar fi cel mai bine sa caut? |
Compresorul la baza e un eatom m62, dar ptr motoare de pana in 2.4litrii e recomandat un m45.vbim pe pm detalii
|
rectific m45 se foloseste la motoare pana in 2L. :)
|
Quote:
"Victimele" alea nu apar si ele ca eu tot astept de ceva timp ... |
va salut cu respect
felicitari pt proiect...... aveti idee dak pe un motor 1.4 se poate monta ? |
se poate monta.
|
Si totusi, nu vreau sa fiu rautacios, dar din cate stiu eu Elia a scos 136 de cai din motorul asta, cu interne schimbate...
|
Elia a scos 136cp dar cu alt tip de compresor si din cate stiu cu 0.4 boost :D
|
Quote:
is foarte curios de unde ai scos presiunile alea...pt slk si mini...nu exista kompressor gen roots(adik pe spirala)care sa incarce mai mult de 0.5-0.5 cu fulia originala...kompressorul centrifugal incarca 0.7-0.8...dar tu vb de 0.9 in overboost la slk...argumenteaza te rog |
Quote:
Teoretic ar fii trebuie sa vii tu cu contra argumente la ce am scris eu ca sa devii credibil ... dar mai prins in stare buna si calm ... in manual de la Mini Cooper S 1.6 cu kompressor , scrie ca compresorul lucreaza la o presiune de 11.6 PSI , din calcule matematici rezulta fix o presiune de 0.8 bari si dezvolta la aceasta presiune 160 de cai. Mini Cooper S cu fulia schimbata la compresor si resoftat face cam 13.2-14 PSI ... te las pe tine sa faci calcule ... daca nu reusesti mai fa un post de dragul posturile si iti calculez tot eu. Si daca te uiti in specificatiile de pe net de la Eaton M45 ai sa vezi cam ce boost face cu fulie normala ... dar te las pe tine sa descoperii . Adika tot 0.8bar ! |
Iarasi va certati? O fi ce o fi pus pe masina important e ce a dat si am mai spus nu mai postati daca nu ati citit tot threadul ptr ca aveti lacune in ceea ce priveste piesele schimbate:!:
:arrow:un exemplu, postul meu nr.35:Schimbat:injectoare, pompa de benzina , traseul de benzina modificat, regulator de presiune, rampa de injectoare custom. |
Quote:
Poate ne arati si noua rampa aia custom pe care ai facut-o la masina cu comanda numerica cu jet de limonada. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning