![]() |
Re: Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o......
pai de ce te au oprit?? pentru ce ?? pentru viteza? bun amenda mai mult nu prea au ce sa iti faca ;) sau ce zi tot ce s a intamplat si nu mai zi ca mama are in pol ca forumu e urmarit de cashchetari ;)
ops acu am vaz ai 16 ani pfuuu grav grav de tot nush ce sa zic iti da parnae cu supendare daca iti da oricum o sa ai pe cazier si nu prea o sa mai poti lua permis bine daca te duce capu iei da nush ce sa zic te a cam mancat si yo merg da doar pe spatiu ""privat"" |
Nu e frate,ce inchisoare ai innebunit??
N-are cum sa-ti dea sa faci parnaie,esti inca minor,doar acolo in cazierul tau o sa fie o chestie care poate cand vei da traseul pt permis,sa te pice prima oara,a doua oara si a treia oara ti-l da........fara misto asa mi-a zis un instructor. A zis ca oricat de bata ai fi,sau ce probleme ai avea,te chinuie odata,a doua oara,dar a treia oara l-ai luat.;) Multa bafta si chiar imi pare rau de tine,ma gandesc ca mi s-ar putea intampla si mie si la altu si la altu,deci sa nu fim bulangii sa-l criticam aiurea. Iti urez multa bafta cu permisul si ma mai tii si pe mine la curent cu ce-ai rezolvat.;) |
Nu cred ca iti da parnaie fratie dar acel dosar iti va atarna greu in viata vei fi privit altfel cand te vei angaja sa zicem si se va vedea in cazier...
|
Te baga langa clanul Clamparu...poti ajunge chiar pe scaunul electric....:?
Loool......nu te baga la "facultate" pentru asa ceva,mai ales daca ai si relatii....dar daca stau sa ma gandesc..si Clamparii au avut relatii..:?....:lol: :lol: :P |
Mda ... cu senzatiile naspa .... sa ai 8 prieteni toti majori(cu care esti aproape toata ziua), permis si masini si sa astepti ink aproape 2 ani pentru permis ( cazul meu ) :'( :(
|
Asa si durere fizica ... prima: Ma jucam atinsea pe niste topogane, am sarit de undeva de sus, m-am intors si am dat cu mecla intr-o bara ... 6 dintzi rupti, si vreo 2 saptamani cu chinuri(numai lichide) :( si a doua: in generala pe a 6-a ma tot provoca un coleg la interval si ... accept dupa ore in curtea unui camin. Ma bat cu ala, eu castigator, plec catre casa ... am simtit eu k o puscat ceva la pumn dar nu am bagat in seama si ... in vreo 15 minute mi s-a facut pumnul cat o minge de handball ... am mers la urgente, mi-a pus mana in gips, am scos-o dupa o saptamana si doctorii "tampitzi" din alba care habar nu au de meseria lor nu mi-au pus bine mana in gips si asa k a trebuit sa ma opereze :( senzatie najpa ... nu va doresc
|
CEa mai mare durere care am traito si inca o mai traiesc cand trec cu viteza pe langa un TIR a fost cand am intrat sub un TIR facanduma praf(eram pe scaunu mortului)cu putin norok m-am facut si bine ,de atunci am ramas eu ,,tacanit" prieteni stiu dc!va pupa Andy_SLC
|
si inca una cand ma jucam tenis de picior .. am fugit dupa minge si mi-a facut unu' piedica ... am dat cu fatza de pamant cu pietrish ... (am dat cu fatza de pamant la o palma distantza de bordura) ... in fine vreo 2-3 saptamani parca eram mumia cu bandajele pe fata si inca mai am o pietricica in buza .. nasol :(
|
Quote:
Cum de mai traiesti?:D Si tu fiddy de ce nu iti scoti piatra din buza?:D |
Quote:
MULTA SANATATE! |
Quote:
Originally Posted by fiddy08 si inca una cand ma jucam tenis de picior .. am fugit dupa minge si mi-a facut unu' piedica ... am dat cu fatza de pamant cu pietrish ... (am dat cu fatza de pamant la o palma distantza de bordura) ... in fine vreo 2-3 saptamani parca eram mumia cu bandajele pe fata si inca mai am o pietricica in buza .. nasol intotdeauna la cazaturi am incercat s protejez fata (daca te uiti mai bine in urma .. am patit si eu k tine numai k eu am pus mainile in fata si in cadere am avut si timp s calculez traiectoria de uscheala si am hotarat eu k partea stnga si atat .. am raschetat tot abdomenu si palma stanga cu sute de pietricele in ea .... plus coapsa stanga piele rasa pana la os (parca af fi intrat pe razatoare ) NASOALA SENZATIE ... |
in clipa de fata sufar cea mai mare durere vreodata...
ma doare capul si un ochi (mai exact dreptul) de mor ! (de vreo o saptamana si jumatate) daca a avut careva simptome asemanatoare il rog sa imi dea si mie un PM ca sa stiu si eu ce ar trebui sa fac ! :cry: |
Draga Mustang stii ce ar trebui sa faci .....sa te duci la doctor ..eu zic k asta ar fi cea mai buna solutie ...
|
el nu, dar mai mult ca sigur altii sunt de la politie.
|
Quote:
dupa o saptamana de dureri nenorocite ... azi m-a mai lasat... nu ma mai doare asa rau si nici asa de des... deci maine sunt "fresh" :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:54. |
- Copyright 2026 4Tuning