![]() |
Re: Prietenie intre barbati si femei?
stii trixi, unii pur si simplu sunt gelosi pe toti barbatii (sau femeile, dupa caz) care se invart pe langa partenerul lor... e foarte greu sa gasesti pe cineva care sa judece limpede si sa-ti dea voie sa-ti alegi singur cercul de apropiati...
|
...intr-adevar este foarte greu...dar -veste buna-NU ESTE IMPOSIBIL!!!Cuvintele cheie:TOLERENATA!TOLERANTA!TOLERANTA!
|
pai si toleranta aia tre sa fie intr-o oarecare limita...ca apoi esti luat de prost
|
......asa e ;) .....sau de fraier/fraiera :twisted:.....
|
Atunci esti Mandea,daca reusesti sa gasesti ,de unde si pana unde....
Credeti-ma,dupa TOLERANTA ,si intelegere si de toate,citeodata dragonul cu 7 capete pare sa fie pisica blanda pe linga mine... :) |
oricine are momentele lui de refulare, chill, toti suntem asa :D
ideea e sa fii constient de proportii, stii cum e... nici prostul satului, dar nici istericul de servici ;) |
mda ... calea de mijloc functioneaza foare bine in multe situatii ... ;)
|
:rolleyes2 eu spun ca se poate ...cele mai bune prietene ale mele sunt de fapt cei mai buni prieteni pentru ca sunt baieti;)
mereu a fost asa pentru ca mereu am apreciat detasarea cu care genul masculin isi exprima parerea...pe cand noi fetele:oops: atat ne fastacim pana sa ii zicem cuiva ce avem de zis, in plus suntem predispuse spre lingusala gratuita...gen:"vai ce bine iti sta asa ! cand de fapt noua tunsoare arata ca o matura:shock: " si lista merge la nesfarsit... eu tin enorm la prietenii mei si cred ca dupa atata timp deja nu ma mai vad ca pe o fata...ci doar ca omul de langa ei cand restu isi iau talpasita;) seara placuta |
babydoll are dreptate...si pe langa asta...eu cred ca prietenie intre 2 femei nu prea xista...femeile sunt invidioasa unele pe celelalte...cu unele mici xceptii...cei mai buni prieteni ai mei sunt majoritatea baieti...poate si pentru ca sunt o fire mai baietoasa...si pana acum nu m am indragostit de nici unul dintre prieteni...din pacate a fost invers...si s a terminat prietenia:???:
|
Quote:
|
si in principal asa o sa si fie cu majoritatea ..
e doar o chestiune de timp |
Quote:
|
Adica... nu stiu... Adica... am crezut ca esti baietel :)
Ia treci pe la Comunitatea 4tuning si prezinta-te ! :-P |
Quote:
|
pheerya...fa-le pe plac ca doar suntem toti colegi...de "pasiune pentru masini/motoare" si in plus daca sunt pasuni comune e foarte usor pt 2 persoane sa devina prieteni chiar daca au sexe diferite ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:30. |
- Copyright 2026 4Tuning