![]() |
Re: Pasiune versus fiţe
Am vazut cateva din masinile fetelor de pe aici,masini frumoase,facute cu bun gust. Chiar la Cluj am vrut sa intreb de suspensia de pe Probe,da am zis ca poate arunci cu vreo ceva dupa mine,ce mai vrea si copilu` asta se baga aiurea in seama(am aproape 18 ani) de asta zic. Am si eu o prietena,mereu sta pe forum si se uita,si plange dupa masina,dar nu are curaj sa intre spune ca nu crede ca e pregatita pentru forum,aaaa...si inca ceva,mi-a zis ca s-a despartit fostul prieten de ea ca vorbea numa despre masini si el nu prea stia :))
|
Quote:
Asta este o prostie sa te desparti de persoana iubita de sex feminin ( daca o iubesti ) ca stie mai multe decat tine in materie auto , sa ramana el fericit si singur pana cand s-o combina cu vreo pitzipoanca care vorbeste toata ziua de cum ar agata ea la semafor bolizi 4x4 :-). Incurajeaz-o si spunei sa intre sa isi faca cont ca este bine venita ;) pana cand isi ia masina poate invata multe lucruri de aici . |
Nu prea am mai vorbit cu ea,dar parca saptamana asta are examen :) O sa o incurajez :D
|
Quote:
scuze de offtopicareala :lol: |
Quote:
Respect pentru pasiunea ta fata de masini/tuning si in special pentru efortul depus la Fordul tau care imi place super mult(chiar daca e roz) :D Sper ca nu te-ai suparat ca mi-am pus poza pe desktop cu Fordul tau :D Quote:
|
nu pot spune decat felicitari pt masina... am vazut-o prima oara la craiova la marile liniute... si am zis de atunci ca jante dinalea trebuie sa pun si eu pe masina :)) si am si facut-o :)
brv:D |
Quote:
|
frumoasa masina !
|
foarte frumoase masinile...am stat 4 ore si am citit fiecare post,mult respect fetelor,singura poveste pe care o stiam e cea a lui mr cat care ma fascinat...sper ca daca am 16 ani sa nu ma luati inras pt ca stiu si eu cate cv despre tuning si desi nu am permis sau masina dintotdeauna mi-a placut sa fac cate ceva la masina...deocamdata a mamei....si am invatat multe de pe 4tuning.ro pana acum recent nu am vrut sa imi fac user pt k imi placea doar sa stau si sa citesc fiecare poveste a masinilor...
|
Quote:
|
multumesc mult de incurajare.microbul oricum nu mi-l scoate nimeni planuri sunt multe si realizabile dar imi trebuie permisu k pana atunci nu prea pot sa ii fac decat mici ajustari la masina... am uitat sa mentionez Roax sunt multzi doritori de eventuri in iasi,am fost la toate eventurile si a fost senzatie la 4tuning day.stiu demult masina ta dar am fost socat cand am vazut k e a unei femei apoi te-am vazut la 4 tuning
|
astazi pe la 12, cand am ajuns acasa, am intrat, ca de obicei, sa verific ce mai e nou pe 4tuning. Din greseala am dat click pe Fordul Pink, si am vazut povestea. D-atunci m-am apucat sa citesc tot, si, spre marea mea uimire, am reusit sa-l termin de citit fara sa ma plictisesc
Felicit din tot sufletul toate fetele, in special pe CED (masina ta este masina din visele mele) dar si pe Pink Probe Lady, pentru o masina superba. Sa aveti mult succes in continuare, si sper ca in primavara sa am placerea sa va cunosc(macar pe unele din voi), pentru ca am ramas uimit de povestile din spatele acelor minunate fiare |
cuvintele nu-si au rostul pt ceea ce ai facut din masina asta!
pur si simplu e fenomenala si cred ca intre tine si ea s-a creat o legatura foarte speciala si puternica. keep up the good work and free roads |
Quote:
Quote:
|
Quote:
felicitari pentru ambitia cu care ai tratat transformarea masinii .. esti un bun exemplu pentru multi :) bafta in continuare ! ;) edit: aaa , si frumoasa povestea , chiar nu m`am plictisit :D |
| All times are GMT +2. The time now is 00:34. |
- Copyright 2026 4Tuning