![]() |
Re: Megane 2.2 1.5dci
Gata instalatul sub-ului, mii de multumiri Mihai (Mike) + bonus o diagnoza ( n-am nici o problema pe masina :D, iar sunt f multumit ). Mult mai bine se aude acum 8)
|
Eugen, trebuie sa dai o cola pentru pontul cu Mike :) si Mike:) o cola pentru promovare... m-am scos cu cola :)
Auditie placuta! |
Cu placere, sa te bucuri de bass acuma .:headfones
|
Nu-i sanatoasa cola asta domne. Apa plata=viata! :twisted:
ACUM trebuie sa scap de ce baraie pe exterior cand dau bassul mai tare ca se sperie lumea :lol: sau mai bine zis sa nu zica " uite si rabla cum se aude " :lol: -la sofer,bandoul mic pe care scria DCI face zgomot si la 50km/h nu sta fix, vibreaza, iar la bass face si mai urat. STIE cineva cum se da jos? As vrea sa-l lipesc/silicon orice e posibil pt fixare.Banuiesc ca s-a intamplat ceva cand mi-au dat jos bandourile pt vopsit. Norocul meu ca doar asta mic face urat, restul sunt fixate bine, sau poate lipite cine stie :rolleyes2 -chestiile negre de plastic de sub clante iar vibreaza, de ce nu au o rama de cauciuc/garnitura subtire nu inteleg. Are idee cineva cum se dau jos astea?:rolleyes2 |
2 Attachment(s)
+2 poze de plictiseala :wave:
|
Quote:
Numai de bine! |
Ms mult, si a ta e la fel de finuta. A trecut secolul NFS, nu se mai poarta masa de calcat :lol:
|
1 Attachment(s)
O parere?:lol:
Din curiozitate, am vrut sa vad cum ar arata ceva in genul "stance" pe megane, asta pt ca n-am vazut niciodata pe asa ceva. Se practica mai mult pe nemtoaice. Mie unul mi se pare BRUTAL :peace: |
brutal e putin spus, arata genial!
|
Quote:
|
Cand o sa avem drumuri :lol:
Frumos i-ar sta coborata :-) |
nui mare lucru .. o reglabila ... :lol:
|
Tu cu jante cu buza...hmmm:))
|
Air ride rulz:P
|
Poza a fost facuta din curiozitate, pt ca niciodata nu-i voi pune astfel de roti,decat daca n-am ce face cu banii:
1-sunt mult prea scumpe 2-nici nu incap cred :lol: (unele normale cu buza incap, dar unele late rau cu buza nu cred ); ori sunt late cum trebuie ori deloc 3-ca sa dea bine ai nevoie si de air ride care iar e f scump si nu merita din punctul meu de vedere 4- cu o astfel de configuratie, masina se va misca aiurea rau, motorul e mic:rolleyes2 5- masina e una de zi cu zi, nu de show ca sa o fac doar sa ma uit la ea In plan, e o suspensie reglabila. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:28. |
- Copyright 2026 4Tuning