Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Poze spion: Logan Stationwagon (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/12106-poze-spion-logan-stationwagon.html)

Alpine 14-09-06 09:51

Re: Poze spion: Logan Stationwagon

Din cate vad,ampatamentul este mai mare decat la varianta berlina!Deci spatiul de incarcare va fi impresionant.Sunt curios daca 1,5dci va fi capabil sa o urneasca din loc incarcata!Domnule....pe asa bascula trebuie un motor de bascula.:D .Cred ca aceasta varianta de break va fi modelul de baza pentru camioneta LOGAN si....de ce nu un 4x4.:rolleyes2

GabyRUF 14-09-06 16:20

mama ce urata e s amoara ma-sa ,sa fie neagra geamuri fumurii si sa scrie pe ea SERVICII FUNERARE :))))=)))=))))

nwl_dredd 14-09-06 16:35

e urat masina rau de tot nu puteau cera ceva mai aratos si dacai DACIA!

fuzzy 14-09-06 16:42

mama dar de unde tot apareti mah ?!??? macar aveti permis sau masina sau macar aveti 18 ani ?!?? tot felul de expertzi care mai de care....daca e DACIA automat e nasol....nu conteaza nimic altceva...... e un proiect de care pana la urma eu sunt curios de motorizari si chiar daca nu arata foarte atractiv, este o masina pentru un anumit segment de piata... mai departe sper ca pe viitor sa se invete din greseli....

fuzzy 14-09-06 16:57

Quote:

Originally Posted by fuzzy (Post 553856)
mama dar de unde tot apareti mah ?!??? macar aveti permis sau masina sau macar aveti 18 ani ?!?? tot felul de expertzi care mai de care....daca e DACIA automat e nasol....nu conteaza nimic altceva...... e un proiect de care pana la urma eu sunt curios de motorizari si chiar daca nu arata foarte atractiv, este o masina pentru un anumit segment de piata... mai departe sper ca pe viitor sa se invete din greseli....

si scuze dar era prea tarziu ptr edit: logan stationwagon e un pas inainte, nu??? unde e nova break, unde e supernova combi, unde e solenza stationwagon?!??? toate aceste modele au fost prezentate ca berlina si atat.....doar "vechea" 1300 a fost si pick-up, si break, si berlina.... ba chiar si acea incercare (pacat ca nu a fost continuata:() de decapotabila...
mai ganditi-va si voi putin inainte sa mai scrieti astfel de aberatii...

Cristy65 14-09-06 20:27

yo prima data am crezut ca e daice papuc sau cum ii zice la aia care poarta marfa sh ii cu 2 locuri. oare o so cumpere cineva??

Cr1Sty_xxl 14-09-06 21:38

de cumparat o sa se gaseasca cineva sa o cumpere stai linistit

F_L_R 15-09-06 09:21

-Poate intra un sicriu lejer in ea......deci are si utilitate......cat despre cei 100 de cai ......no comment......alti scoteau masini de 100 de cai in 1928!!! am reusit si noi dupa 78 de ANI..........felicitari Dacia.

Toyo_9J RW Drift Master 15-09-06 11:47

ohohoo ce masina sexy ...ye i am 2 sexy 4 Romania ,cata pasiune intro singura masina , Dacia rupe asfaltul abia astept sa le vad pe strada zburand pe langa mine :shakefist ...abia astept ,abia astept:twisted: o sa fie tara Dacia ...ce tari o sa fim :twisted:

Todorutz 15-09-06 14:30

deci un logan simplu...berlina....arata najpa.....apai asta...break...doamne fereshte....il urasc

Spark 15-09-06 14:36

mai bine nu scoteau husele alea de pe ea ... cand au fost facut pozele alea spion :rolleyes2

Bogdan YBR 15-09-06 17:12

tomberon de masina. dar nu zic decat un singur lucru O SA SE VANDA IN DRACI.....

Toyo_9J RW Drift Master 15-09-06 18:03

:rockon: Haideti nu fiti rai...masina o sa fie folositoare...buna pentru transport piese tuning de calitate pentru regi soselelor

mihaimicron 16-09-06 00:06

[QUOTE=B-10-YBR;554963]tomberon de masina. dar nu zic decat un singur lucru O SA SE VANDA IN DRACI.....[/QUOTE

e logic.........sunt destui tarani.........

mad_mike 16-09-06 12:10

Quote:

Originally Posted by mihaimicron (Post 555271)
e logic.........sunt destui tarani.........

Care o sa care varza; cartofi; ceapa. O sa existe si tuning pe ele:semnul Nike pe spate, pusa o teava de 13 pe post de toba sport etc :lol:

All times are GMT +2. The time now is 10:13.

- Copyright 2026 4Tuning