Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum conduc femeile spre deosebire de barbati? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/102608-conduc-femeile-deosebire-barbati.html)

Eugen_TL 07-08-09 23:45

Re: Cum conduc femeile spre deosebire de barbati?

sa zici mersi ca se chinuia.. la noi in Dobrogea cica se lasa asa de-an p{_}lea: in parcare pe 10 locuri, pe diagonala cand toate stau drept.. sau oricum numai altfel sa fie, pe prima banda direct..

pheerya 08-08-09 18:14

daca tot venii vorba de parcari sa va spun o mica povestioara...
in spatele blocului meu sa parcheaza in paralel, masinuta langa masinuta...a mea era asezata corespunzator. a 2a zi de dimineata ma duc la masina si constat ca venise un vecin incepator cu o supernova care nu mai parcase paralel cu restul si astfel de abia mai puteai sa treci printre masina mea si a lui(culoar de trecere spre alee). cand ma uit mai bine observ o maaare zgarietura, culmea, tot pe masina mea... super gandirea romaneasca, cand se putea observa clar ca masina lui era singura asezata de-an...!

BluBear 08-08-09 22:56

Poate a zgariat`o unu care a trecut cu masina din cauza ca nu avea loc... :-??

pheerya 10-08-09 16:03

nu nu....pe acolo de abia putea trece un om... si masina nu avea rost sa treaca pe acolo pentru ca ar fi ajuns pe alee:lol:

BluBear 18-08-09 00:58

Multumim domnisoarei cu matizul rosu` si sigla 4tuning aplicata pe luneta in dreapta jos pt felul in care conduce!Sper sa vada si dansa threadul asta si sa ne taiem cat mai des calea in statie la 76!Hai ca se poate!

pheerya 18-08-09 12:45

te rooog...nu mai zice de matizuri rosii :lol:

tudysvv 18-08-09 17:55

Un exemplu https://www.youtube.com/watch?v=nbRaerNegYs

Sasha 18-08-09 20:20

Quote:

Originally Posted by tudysvv (Post 2567312)

altu' mai vechi nu ai gasit?:rolleyes2

KAY_ 18-08-09 20:34

chiar daca e vechi merita vazut din cand in cand ...vb aia sa nu uitam cine suntem si de unde am plecat

Sasha 19-08-09 00:11

De curiozitate ati putea sa aruncati o privire peste acest topic, unde s-au pus zeci de filmulete;) Daca tot e cineva curios sa "vedem cine suntem si de unde am plecat" ;)

BluBear 20-08-09 12:25

Am uitat sa multumesc frumoaselor femei care nu se asigura si din spate atunci cand deschid unghiul de 45grade la o parcare laterala!Saraca s`a trezit cu mine langa ea si nici nu stia ce s`a intamplat...

Claudia 20-08-09 14:09

Quote:

Originally Posted by BluBear (Post 2572053)
Am uitat sa multumesc frumoaselor femei care nu se asigura si din spate atunci cand deschid unghiul de 45grade la o parcare laterala!Saraca s`a trezit cu mine langa ea si nici nu stia ce s`a intamplat...

Aceleasi "multumiri" le aduc si eu toantelor/tontilor care deschid LAAAAAAARG portiera desi s-au oprit pe banda 1 sau chiar 2 si se mira daca treci milimetric cu oglinda de ei, ba chiar se mai uita si urat, ca doar li se cuvine!

Bogdan.IS 24-08-09 16:59

dupa mine , femeile au toate stilurile de condus , nu poti generaliza .
pana acuma am vazut femei care conduc:sportiv , elegant cu stil , neindemanatice si care conduc bine .
dau exemplu pe maicamea : permis de 10 ani , si tot nu intelege dom'le cum sa parcheze corect :):):) , a si alta faza , nu suporta maicamea sa fie intrecuta de o fata/femeie , ca se transforma in pilot de nascar :))

Lecca 28-08-09 15:24

in general, femeile conduc mai neindemanatic, dar in mod cert mai prudent. eu stiu ca la unele firme de asigurari chiar au reduceri femeile...
femeile percep altfel frica, si de obicei, le este putin teama de ceilalti participanti la trafic. daca barbatii ar fi la fel de tematori si fara figuri de mari soferi in cap, am avea de 10 ori mai putine accidente si mai putini morti. O femeie conduce prost si merge cu 100 pe sosea, un barbat conduce la fel de prost, dar fudulia il impinge sa mearga cu 150-200. As prefera oricand sa fiu in masina unei femei tematoare care conduce prost decat in masina unui barbat teribilist... (asa cum suntem toti...)

LarissaW 06-11-09 04:39

In general femeile sunt mai panicate la volan, insa cunosc femei care fac mai multe nebunii cand se instaleaza la volan decat barbatii si le fac chiar bine. P.S.: Trebuie schimbat ceva la poll-ul ala, mie nici un raspuns nu mi se pare adecvat.

All times are GMT +2. The time now is 17:49.

- Copyright 2026 4Tuning