![]() |
Re: AG 88 PVA
Frumoasa culoare Alex, a iesit bine.In leg. cu priza de aer ce te-ai gandit sa pui acolo?sa o lasi asa.
|
Quote:
De fapt, ar fi meritat sa fie acolo mai demult:-) |
Quote:
Quote:
Caseta de directie nu a dat-o jos in primul rand ca masina a trebuit mutata aproape zilnic, nu a stat numai intr-un loc si in al doilea rand stii ca in partea de jos are acele reglaje la care nu vreau sa umblu. Pt ce?! Quote:
Quote:
|
O masina frumoasa, facuta cu gust, in care s-a investit munca, pasiune, sa nu vorbim de bani... si in care zic eu, se va continua investitia. Bravo Alex, baga-i mare, nu lasam noi Daciile astea vechi sa dispara :x. Brava inca o data si grija la montat, caci detaliile fac diferenta :-)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Arata foarte bine , imi place ca dai atentie la detali, tine-o tot asa :shock:
|
Quote:
|
eeee... stai linistit :-) cu toti stim ca Alex si masina lui isi merita cu siguranta locul acolo :tenisclap, poate merita lucrul asta acum ceva vreme!
|
Daca am doua pozitive, asta inseamna ca a treia parere nu prea mai conteaza :) bineinteles asta in cazul in care Alex trece peste capitolul "detalii"... dar nu`mi fac probleme de genu`8)
|
1 Attachment(s)
Mi-a soptit mie o pasarica ca o face de 280 cp :shock:
|
Ce ma asta face colectie de motorare 16v :))
|
ce au mai special geamurile de papuc disel...ca precizasei cu o pagina in urma..??la capitolul geamuri electrice
|
13 Attachment(s)
Nu au nimic special, doar ca sunt mai subtiri ca ale mele si sper ca nu au zgarieturi, fiind ceva mai noi.:)
|
spor la treaba !
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:55. |
- Copyright 2026 4Tuning