![]() |
Re: Maşinile modificate din Bacău
poate pe o asiatică, poate pe o masină puternică şi rapidă căreia îi şi foloseşte la ceva un eleron de 1 metru înălţime, crede-mă, e fix cel mai nereuşit model de eleron pentru un bmw, şi nu numai... eventual e bun de captator pentru liniile de contact, numai că nici trolee n-avem în Bacău...
stai că acum am văzut, la ce naiba şi-a pus tulumbele alea de forma farurilor de tractor legate de eleron? litera aia chinezească întregeşte imaginea stopurilor de asiatică, e un lexus-honda-toyota wannabe... |
masina (bmw) cu uscatorul de rufe pe spate si chestiile alea rosii o puteti observa in fiecare zi pe V.alecsandri vis-a-vis de desteptarea ..
|
Sper ca ati observat ca eleronul are pistonase...e reglabil in functie de viteza...
|
ma lasa rece. tot aiurea arata. intradevar, pe o asiatica merge mai bine.
|
Quote:
|
Pacat de banii pe care ia dat pe ele(eleron,stopurile care atarna :) , si cele normale) daca avea cap isi facea ceva frumos ! :))
|
mie imi place cum o sa arate z4-ule de langa golf :D
|
"Z4'ule", esti gata pana pe 28?
|
imi place golf V si E46 dar eleronu ala strica tot :(
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
nu are numere de bacau...dar sta de multa vreme la noi ..in fine
|
oribila...
|
mda..farurile , stopuril,rotile ce mai fac ...dar e cea mai ridicata calibra care am vazut'o
|
Mie imi place
|
E pe strada aia perpendiculară cu Neagoe Vodă, live arată neterminată, ieftină şi cam de târg aşa... Am toot văzut-o şi am zis că nu e cazul să comentez prea mult că par cârcotaş...
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
- Copyright 2026 4Tuning