![]() |
|
Re: Live for Speed
I`m in.Intentionez sa si cumpar o licenta peste cateva saptamani.poate chiar mai devreme.:D
Chiar ar fi frumos.De mult nu am mai participat la un campionat. |
merci doryn , cand iau viteza mai dau si prin SANT,
|
[QUOTE=zoinxtorque;1867679]baieti , ar fi bine sa va hotarati , vreti liga romaneasca de lfs sau nu ?, aveti timp sau nu ? uite eu vreau , vreau sa iau si licenta s2 , dar ce sa fac cu ea , sa joc cu strainii sau ofline cu buti sau ce o mai fi aia, deci sa posteze aici cine vrea cu adevarat o liga de lfs in care sa organizam curse saptamanale , sa avem un campionat, sa avem clasamente, ranking etc, deci postati cei care VOR , pe tema asta . merci[/
|
eu vreau o liga romaneasca S2 si ma angajez sa particip de fiecare data cand am timp (am destul timp de obicei) :-)
D0ryn ai S2? |
Quote:
joc "pe susta"...:-) |
count me in too. de mult astept sa particip intr-un campionat de lfs, pana acum n-am avut licenta....
pai oameni buni, cei care nu aveti licenta luati-va cat mai repede:P si haideti sa incepem...vine iarna si pe afara oricum nu o sa stati prea mult, stam la caldurica in casa si bagam lfs :D |
Postati va rog numele complet al serverului prodrive pt ca nu il gasesc nici unde.Multumesc
|
joaca cineva acum?
|
Da eu dar nu joc pe prodrive pt ca nu il gasesc.Si daca ii dau la join specific zice ca nu gaseste cu numele de prodrive racing.Care e numele serverului?
|
Quote:
Anyway, pt cei cu licenta S2 take a look here: https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/97779-live-for-speed-championship-edition-1-a.html |
Da exista, 2 de altfel... unu demo, si altu s2...
prodrive' Racing Team Demo prodrive' Racing Team sunt 24/7 |
salut, am serialul pentru s2 , cum fac sa deblochez s2 ? am downladat demo patchz e bine , mai departe ? merci
|
Intri pe www.lfs.net, in contul tau demo => te duci la License Status si la Enter your voucher code here bagi codu. Have fun
|
va implor cine are putina inima,sunt la munca :D si am facut pariu cu un coleg de munca, pe 1 mil, ca-l rup la drifturi , doar ca nu putem sa jucam impreuna,ca el n-are din aia,licenta,eu am .. cine-mi imprumuta si mie o licenta ptr o ora ? plz, el n-o s-o vada, o bag eu si o folosim doar o singura data , va rog mult de tot ! pm plz ! :( in fine, omu e zeu pe nfs si a zis de lfs ca ce e ***ul asta :D omu n-a jucat deloc pana acum .. insa m-a vazut pe mine jucand si a zis ca e usor, please help ? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:57. |
|
- Copyright 2026 4Tuning