![]() |
Re: Maşinile modificate din Bacău
daca are dorin crede`ma ca e mai bun ca ce ai tu, poti sa ai d3x, tot a lu dorin e mai bun.
|
Quote:
|
Ai zis ca "ti_ai luat camera..." nu ca ai primit...in fine ajunge cu off-topicul...
f0cs...:bat: |
doryin maestrul in fotografie }{
|
scuzati k ma bag asa in seama....dar stiti cumva mai multe detalii despre peugeot?eu am o toyota aygo care e cam aceeasi masina...dar nu reusesc sa gasesc nik pt ea.ms
|
ce detalii?
motor?caroseri?tuning? fii mai explicit. |
pai eu as vea sa schimb jantele dar nush ce masura as putea pune pt k e cam starmt acolo, sau cel putin asa mi se pare.la motor cam ce modificari as putea face?=
|
1 Attachment(s)
Quote:
Salut. Daca chiar esti interesat sa faci ceva la Aygo tau, mergi la Czi Auto si te ajuta cei de acolo. Ei au avut si un Peugeot 107 care arata foarte tare si pot sa te ajute ei cu solutii pentru Aygo. Jantele pot fi si de 16, iar la motor se poate pune si un compresor care sa duca masina in aproximativ 120-130 de cai ... o mica bomba. In orice caz motoarele de cautare si cateva ore de cautare te pot ajuta foarte mult. Toti cei de pe forum care si-au modificat masinile au multe ore de documentare pe net. Am postat si o mica idee de tuning pt Aygo ... foarte reusit zic eu. |
1 Attachment(s)
ce jante frumoase...pacat ca nu au niste discuri si etriere frumoase :) doar e audi :(
|
4 Attachment(s)
kit pt toyota aygo
|
24 Attachment(s)
:dance:...masini ce fac orasul mai frumos...:dance:
nu sunt poze profi dar sper sa va placa :D |
nu isi da nimeni cu parerea cum sunt pozele mele? :(
|