![]() |
Re: AG 88 PVA
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
fuller.....:)
|
felicitari pentru ce ai facut pana acuma la masina
o sa arata bestial la sfarsit priza pe capota este putin "ciudata" tie sa iti placa bafta in continuare cu lucrarile la masina |
Nu prea sunt eu in domeniul tinichigerie dar,acest fuller,e pentru a astupa neregularitatile?..intreb doar
|
Quote:
|
"cocoasa" e piesa de rezistenta ..o face unica ....tot respectul pentru munca depusa :D
|
Quote:
|
Multumesc de aprecieri!:)
Daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu tapiteria pt. plafon si stalpi i-as fii recunoscator, un numar de telefon ceva. Eu am vorbit cu niste persoane pe la Maracineni, insa am inteles ca nu fac treaba asa buna. |
Unde in Maracineni?
Eu am gasit un tapiter acolo, lucreaza numai pe limouri de cocalar de AG, pe chiu7, ics5, scumpeturi d-astea. Foarte bun se spune. Dar n-am mai avut nevoie, ca m-am luat cu altele. Ar cam trebui sa te duci sa vorbesti personal cu el. Iti explic cum sa ajungi daca te intereseaza, da' nu aici in vazu' lumii. |
Nu cred ca de vorbim de aceeasi persoana. Eu am dat oamenii astia undeva de la podul Viilor cum te duci spre Mioveni mai in fata la 1-2 km pe stanga, aveau scaune si tapiterii puse in drum si am oprit sa vorbesc cu ei. Mi-a cerut 100 ron parca pt ce vreau eu fara montaj.
Si din ce am vorbit cu Cioc , el mi-a zis ca a facut acum cativa ani acolo niste scaune si ca nu i-a placut cum au fost lucrate, dar o tapiterie banuiesc ca mare scoafala nu au de facut la ea, doar 5 cusaturi. |
Cei de la Maracineni lucreaza naspa.....bine...la plafon nu e asa multa migala....dar totusi. Cel de care spune colegul forumist lucreaza f bine si il cheama Mihai. Nu stiu daca reusesti sa il prinzi , face lucrari scumpe de unde ies mai multi bani. Inclusiv tapiterii de scaune de avioane :)
|
Da, parca Mihai il cheama. Prin Argeselu p-undeva, da' daca esti limitat de buget nu stiu ce sa zic...
Da' eu tot nu ma prind de ce nu te descurci singur. Iei tapiteria originala, o scuturi de paiele alea de pe plafon, cumperi materialul si te duci la un croitor. Ii zici sa-ti faca ceva idem. Bucsele de pe dubluri le faci la strung, din metal, ca alea de plastic pocnesc la prima groapa, mai iei 1-2 tuburi de prenadez din caufland. Si la ce ispravi ai in palmares, sa instalezi o tapiterie nu vad ce probleme ti-ar ridica. Atentie la cote si dimensiuni, daca optezi pentru un material neelastic. |
La varianta ta m-am gandit si eu de mult. Mai am doua tapiterii montate la activ, dar nu am gasit material, de fapt nu stiu unde sa caut fiindca de croitor nu e problema, ar avea cine. Numai sa vorbesc cu aia de la Maracineni sa imi dea materialul necroit...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:30. |
- Copyright 2026 4Tuning