![]() |
|
re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Vobim de topicul de pe Bazar,"Piese auto" autor @claudio81 unde tu provoci o discutie si iti exprimi o nemultumire si o faci si ironic ulterior,nu te a nedreptatit nimeni moderatorul a sters posturile tale si raspunsul lui @claudio81 pentru a preintimpina niste discutii fara rost.Daca ai ceva de spus exista loc pentru a iti exprima nemultumirile sau o poti face direct pe PM.Te rog de altfel sa nu mai aloci topic separat pentru orice "suparare" avind in vedere ca avem loc de dezbatut pentru aproape orice. In speranta ca am reusit sa dezleg "misterul" si sa rezolvam "problema" iti urez o duminica faina in continuare sau ce a mai ramas din ea.
|
Quote:
|
salutare
caut spatiu pt antrenament drift poligonu din tarlungeni cum este? caut pe cineva (firma autorizata) care imi regleaza suspensia sport ??? care imi face un silencer pt toba? care imi da ceva anvelope pt drift?moca sau aproape moca |
Quote:
-.................................................. ........... -nu te supara....ca sa-ti reglezi suspensia,de ce ai nevoie de firma autorizata?si sa fie autorizata pt ce? -pt toba incearca la stelco -de ce marime ai nevoie la gume? |
pai ma referam akm cu suspensia ca nu vreau sa il pun pe oricine pt ca am dat 1000e pe suspensie si vreau doar sa ajung in maini de incredere! daca omul stie si mai face asa ceva atunci da!
hmm parcarile astea! gume: 225 (215) /45 R16, ca am jante 7,5x16 ET 30 |
205 50 16 sunt prea mici ?
|
Quote:
|
Quote:
ce vrei pe ele |
Quote:
|
fa si tu o oferta pe PM
|
Stie careva vreo firma in Brasov care se ocupa cu curatat injectoare (diesel)?
|
stiu unde sa te duci dar nu e firma e un mos in sacele de mi-a reparat mie pompa de injectie ;)
|
Prefer sa merg la o firma care ofera si vreo garantie si mi le curata pe stand. Nu prea as vrea sa-mi curat injectoarele cu compresorul de aer.
|
vreau sa stiu unde gasesc un tinichigiu in brasov ..:-P:-P:-P
|
ShadowCrew - Behind The Scenes 2
https://www.youtube.com/watch?v=D9XeePlnKmc O parte din masinile clubului Shadow Crew ( Timisoara ) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:39. |
|
- Copyright 2026 4Tuning