![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Nu pot sa spun decat: BIG LIKE pentru postul tau de mai sus Potos.
Ultima intalnire oficiala a comunitatii 4Tuning Iasi, organizata in scop de "cunoastere si socializare" a fost cea din 22 Octombrie 2006. Atunci au venit si baietii din Bacau dar si voi cei din Suceava dar a fost prezent si Botosaniul cat si Piatra Neamtul si sa nu-l uitam pe domnul cu Astra F din Harghita sau Covasna parca - venise tot cu sotie si copil - . Si atunci a fost dificil - aprobare de la Primaria Iasi - Slip si pilele lui:lol: sa traiasca, am fost pe la Rutiera cu ZYZ si am primit doar un NU .... si tot asa mai departe. Dar a iesit super bine de tot. La ce m-am gandit eu si nu cred ca sunt singurul sa organizam, e doar o intalnire auto - fara vreu-un eveniment ceva (402, drift) ci doar simpla expozitie si comunicare la o cafea,un suc, o pizza ! Fara cupe, fara best of si tot asa. Si daca intradevar vrem, putem face asa ceva. Locatii acum sunt spre deosebire de anii trecuti. Centre Comerciale gen ERA abia asteapta sa isi faca putina reclama. Eu propun pentru un weeek end din luna Mai, cand afara deja e caldura, e totul ok. Martie - Aprilie inca sunt luni dificile din punct de vedere meteorologic. Acum, ma repet: eu sunt dispus sa pierd cateva ore din viata, cateva zile pentru realizarea unui asemenea eveniment, dar am sprijinul vostru? Si aici ma refer cat si a userilor din Iasi cat si a celor din Bacau, Piatra Neamt, Suceava si Botosani & restul Moldovei si nu numai. CRyS` |
Ar fi frumos o intalnire auto cum spui tu CRyS in scop de "cunoastere si socializare" .
|
Puteti cupla cu prima etapa de drift, sa fie si ceva actiune, ar veni si mai multa lumea in Aprilie !
|
Quote:
|
Ar fi frumoasa o intalnire, poate dublata si cu ceva concursuri sa nu ne plictisim.
|
dar trebuia sa ne implicam toti si o sa iasa ceva frumos .. eu sustin pe Crys :P
|
chestia e ca aici in moldova ca sa zic asa...e cam separat vazut driftul de drag..ori e unul, ori celalat, dar ..ar fi multe de spus, nu o fac pt ca poate sunt si oameni care se simt :)
|
o idee de locatie, chiar daca nu e in Iasi, ar fi aerodromul de la Vatra Dornei ( http://aerodrom-floreni.ro/web/ ) ... am inteles ca se poate discuta cu administratia de acolo ... si cred ca ar fi locul ideal pt o "liniuta" :D zic si eu...
|
As veni si eu daca da CryS o cafea:))
|
eu personal chiar daca nu cunosc mai pe nimeni de-aici, sustin ideea unei intalniri de anvergura si cu mare placere as participa... asta referitor la discutia actuala
pe alt subiect, vreau sa intreb daca cineva imi poate recomanda un magazin de piese auto unde gasesc atat calitate cat si preturi ceva mai bunishoare.. urgent, imi trebuie un filtru de combustibil insa m-ar interesa si altele pt viitorul ceva mai indepartat |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca se organizeaza ceva si va pot ajuta cu toate ca nu prea am activitate pe aici pe sectiunea iasi strigati si imi dedic si eu timpul sa va ajut.
|
Quote:
Si eu sunt de acord cu o intalnire in scopul socializarii , insa cu o atmosfera a la 4Tuning ( ma refer la campionatul de drift , sau la o expozitie , etc ) , ar fi ceva intr-adevar special :) |
1 Attachment(s)
Asa se traduce 22 Octombrie 2006 ... Unde pasiunea nu a avut limite !
|
Da ce sacou avea slip :)
|
Ce vremuri....:( s-au dus..s-a dus tot ce inseamna comunitate unita, cand lumea venea de departe, se adunau, vorbeau si se simteau bn. Acuma toti stiu sa lupte intr-un razboi de interese:)
|
Potos ... si macar de ar fi un castigator, dar asa ... nici remiza nu e ! :lol:
|
Ala din stanga e cumva Alex, Mertan? :)
|
Aha .... bitch-ul de Mercedez :lol:
|
Ati auzit de faptul ca portiunea Stefan cel Mare - Piata Unirii va fi exclusiv pietonala? (vor continua de pe Stefan cel Mare)
Am auzit asta dimineata la RadioHit. |
|
Imi place asta cu pietonala pe care nu pot merge pietoni (cine a incercat sa iasa cu o rola, o bicicleta, sau cu un copil in carut, sau cu o sanda sau pantof cu talpa mai subtire pe steFAIL cel mare stie despre ce vorbesc). Mai ales cind vor sa inlocuiasca arbori autohtoni superbi (teii din zona stefan/palat) cu niste cacati de salcimi de pe alta planeta care, au ei impresia retin mai mult praf. Sa mai puna niste tuia pe linga teii care-s acum, mai ales ca tuia traieste si pe la noi.
Probabil pe la prostmarie pe acolo lucreaza niste batuti in creieri care au impresia ca daca tai trei arbori si plantezi in loc o peluza "frumoasa" cu iarba verde faci o deosebit de mare afacere atit functional cit si estetic. Dar probabil vreun foarte mare meserias are de vinzare acei salcimi si trebuie sa scoata repede profit din ei, deci ii baga pe git la prosti (noi) pe banii nostri, prin primaria care ar trebui sa aiba grija de orasul pe care-l deserveste (da, desigur). |
Oricum este si va iesi un mare rahat. In mod normal - lucru de neconceput la noi in Iasi si tara, nu se pun acele pavele de granit peste un strat de asfalt dar este cu siguranta o firma care a trebuit sa castige ceva bani repede. E jale ce se intampla pe spinarea noastra...:cry:
|
Teii ca teii, dar ce se intampla cu traficul din zona aia? Practic se paralizeaza tot ce facea legatura cu respectivul bulevard (dinspre Univ. Arte, spre Select-Umf etc).
Pe ce se bazeaza? Pe pasajul subteran? Pe largirea zonei din fundatie-independentei? |
problema va fi alta... ce se va intampla cu traficul dinspre Gara? ca zona din statia de tramvai din Piata Unirii e interzisa autovehiculelor (teoretic cel putin) ... chiar si in conditiile de acum, cand se circula pe Stefan se fac cozi de la gara pana la semaforul de la Guliver... daca se inchide si portiunea aia... o sa fie si mai jale... :rolleyes2
|
dragi colegi,spuneti-mi si mie unde gasesc un magazin de jante in iasi,mentionez ca nu ma intereseaza cele de conex.
Multumesc |
Salut baieti. Imi poate recomanda cineva un service bun in iasi , care se ocupa de partea electrica. in special ma intereseaza pentru ca am ceva probleme la faza lunga . becul pe dreapta nu merge ( si nu e ars) iar cel de pe stanga merge doar cand dau Flash...cand ii dau comanda de faza lunga permanenta nu merge nici unul nici altul si nici indicatorul albastru din bord .
|
Suna-ma 0740 962 971 cand vrei tu. Te pot ajuta la All Motors
|
Intrebare:
Stergatoarele la 60-90 de lei isi merita banii? Nu ma refer neaparat daca "sterg mai bine" ci mai ales daca se rup pe la colturi si guma se misca de-aiurea, pe la prindere etc. P.S- le dau drumul de sus, nu le asez pe geam ca pe obiecte de la luvru. Sunt mai bune alea "trendy" sau "flat"/cum s-or mai chema, sau alea stil vechi ? -- In 3 luni am farmat 4 stegatoare la 10 lei si sincer m-am saturat , cand mi-e lumea mai draga raman cu ochii-n soare (..ploaie) Am avut pe alta masina niste bosch identice cu alea la 10 lei (aratau oribil, ruginite- cred ca aveau X ani, si ca erau acolo de la primul proprietar:lol:) si in 2 ani nu mi-au facut nici o figura. |
Quote:
|
Pentru mine ii aceiasi branza, alea la 10 lei cum zici tu, is proaste calitativ, ale mele dupa o iarna se ating intre ele, ca la zafira am stergatoare de camion. Cele scumpe is bune daca ai grija de ele si daca nu le folosesti iarna, am vazut stergatatoare de corsa d noi care s-au stricat dupa 2 3 saptamani de la jegul asta de pe strada...
|
auuu, macar dupa 10 lei nu ma uit lung. Cel putin am vazut astazi la 84 de lei in kaufland :shock:
Cum adica sa nu le folosesti iarna? :)) Eu abuzez pana si de ala de pe spate.. Nu merg cu masina aburita/inzapezita etc. P.S momentan am 3 feluri pe masina :lol: |
Adica sa-ti misti bratele si sa dai gheata de pe geamuri jos, nu sa o dai cu stergatoarele, chiar si acum cu mazglavaitul asta pe strazi nu e asa bine, zgarii lama aia de cauciuc si mai sterge o laie. Per total, stergatoarele tin indiferent daca-s la 10 lei sau la 160 de lei, daca ai grija de ele.
Eu am luat pana acum doar de alea la 6 7 lei, primul set m-a tinut un an pana am tras de ele sa le dezlipesc de pe parbriz si acolo au ramas, al 2-lea set il am si acum, dar cred ca am sa-l schimb ca a ruginit un pic o lama si se vede naspa, |
Incercati bosch aerotwin ! sunt printre cele mai bune de pe piata , dar nu va asteptati la minuni cu ele pe timp de iarna ! orice cauciuc daca prinde gheata nu ai ce ii face acolo , multi fac prostia sa dea cu ele peste parbriz inghetat in loc sa departeze gheata initial de pe ele !
|
Eu am o pereche de Bosch cu prindere si lamela clasica din Ianuarie 2010 la doar 50 ron setul :lol: Si le pot lauda ca si acum sunt bune pt ca am avut grija ca iarna sa le protejez bine de tot, sa le curat cat pot de mult iar cand e noroi eventual sa torn niste apa pe parbriz !
|
Quote:
Da crys , da crezi ca ei au facut asa? iti zic eu , ca dimineata dadeau apa pe geam si direct cu stergatoarele ! notiuni de baza de intretinere fix din parti ! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning