![]() |
Re: AG 88 PVA
Faza e ca umflatura asta nu are formele simetrice ca sa o pun pe jumate,ea fiind montata pe dreapta pe clio si urmeaza liniile capotei. Tot pe jumate as vrea si eu dar sa aiba curburile simetrice.totul depinde de yli.
Cu emblema nu cred ca va ramane asta.am una de r21 care este din generatia trecuta si este mult mai misto, iar pe portbagaj am de r12 tsw. |
Pai pana acum nu a atins motorul in capota?:???:
Mai degraba adopta metoda care s-a folosit si la RNO...Fara complicatii si muuuuult mai elegant... :rolleyes2 |
Quote:
|
vreau sa te intreb si eu ceva...sper sa nu te superi.De ce nu ai cautat aripi de 1300?sau iti plac mai mult astea ca ramane coltul ala ?
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Craciun Fericit tuturor!:D
|
Quote:
|
cat a costat aripa neagra?
a venit cat de cat ok? |
1 Attachment(s)
de ce nu folosesti o capota CN1 ? cred ca scapi mult mai usor
|
Aripa am cumparat-o acum vreo 4 ani din Vitan. parca am dat 80 ron pe ea. La prima vedere nu mi-a placut deloc cum pica si deja cautam una de conex, dar nici dalea nu se mai gasesc pe la mine si am stat ieri de ea si pana la urma a picat foarte bine mai putin la coltul cu capota.este un pic mai scurta cu cativa mm dar nu am ce sa ii fac. imi e ca daca ma apuc eu sa o modelez iese un rahat si mai bine las rahatul asta mai mic.:-P.
La capota de CN1 ma gandisem si eu pana sa apara umflatura de Clio in peisaj. Eu sunt de parere ca o sa iasa destul de bine.:) |
A iesit foarte bine! nici piesele de origine nu sunt ceea ce erau...eu am dat comanda de aripa stanga spate,si am fost dezamagit de rezultat...asta e;nu se mai gasesc piese bune;a mai si costat 250 de lei
|
hai craciun fericit si la cat mai multe modificari:)))
|
Nu este de origine aripa. este facuta de un SRL din Bucuresti.
|
nea inginere ai facut capota ?
baga si tu cateva poze sa vada si ochiul meu :lol::lol::lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:49. |
- Copyright 2026 4Tuning