Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

Paul 01-03-10 00:20

re: Zonă de discuţii libere - Cafenea

Quote:

Originally Posted by bogdan1991s (Post 3134105)
ai auzit de la cipri ca si ala e gura sparta ca tine ;) eu ii zic ceva lu cipri ajunge la tine dupaia la luci :lol: eu nu am nimic cu tine tu tot ai ceva cu mine comentezi la tot ce zic. observ ca nu ai treaba pe acasa ;)

Lasa talentele, Cipri mi-a zis niste chestii, ma vorbesti pe la spate si nu ma cunosti, ca ai aflat nu stiu ce, ca morti mei, revin la intrebare, ai de gand sa continui ca o p*zda sa vorbesti pe la spate sau ne intalnim si zici ce te apasa?

Yackone 01-03-10 00:22

popcorn si cola...:lol:

bogdan1991s 01-03-10 00:26

off doamne :lol: ziceai de mine de talente? vad ca tu te rupi in figuri aici, frate sa te lamuresc, intamplator cand stateam cu cineva de vorba am aflat unele chestii despre tine nu zic de la cine sau ce am aflat ca te fac de cacat in fine lasa tu talentele si veziti de treaba ta. nu uita de unde ai plecat inainte sa fii mare p*zda pe 4tuning;)

coman razvan 01-03-10 00:27

Sper sa nu se ajunga la amenintari si injuraturi ... adica va rog sa fim cat de cat decenti! :)

Bigu 01-03-10 00:29

poate ne spui tu de unde a plecat paul si de unde ai plecat tu ca tare is curios

blondu_glf 2 01-03-10 00:30

yackone....nu te-ai saturat cat popcorn mananci de fiecare data ? :lol:

bogdan1991s 01-03-10 00:31

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 3134138)
poate ne spui tu de unde a plecat paul si de unde ai plecat tu ca tare is curios

bigu ti se pare ca amenint eu pe cineva cu ceva?:!: eu doar l-am provocat pe yakone si pe sonny la linie uite ce a iesit;)

Paul 01-03-10 00:34

Quote:

Originally Posted by bogdan1991s (Post 3134130)
off doamne :lol: ziceai de mine de talente? vad ca tu te rupi in figuri aici, frate sa te lamuresc, intamplator cand stateam cu cineva de vorba am aflat unele chestii despre tine nu zic de la cine sau ce am aflat ca te fac de cacat in fine lasa tu talentele si veziti de treaba ta. nu uita de unde ai plecat inainte sa fii mare p*zda pe 4tuning;)

Prietene, vrei sa-ti repet intrebarea de mai sus sau iti fac cadou o tastatura noua? Nu ma lua peste picior ca te iau in.. brate ;)

Paul 01-03-10 00:36

Quote:

Originally Posted by bogdan1991s (Post 3134147)
bigu ti se pare ca amenint eu pe cineva cu ceva?:!: eu doar l-am provocat pe yakone si pe sonny la linie uite ce a iesit;)

Te-am intrebat niste lucruri normale si pentru curiozitatea mea, de aici pana sa aud alte cuvinte despre mine e drum lung.. de aici toata problema, intelegi acum?

Bigu 01-03-10 00:38

nu faceam referire la asa ceva.
intamplarea face ca eu sa fiu unu din aceia care l-au cunoscut pe paul de cand si cum a inceput.. (e vorba de pasiunea pt tuning evident) si sincer de tine nu imi aduc aminte sau poate ca nu am mai iesit eu demult prin livada sa ma afirm

Yackone 01-03-10 00:40

Quote:

Originally Posted by blondu_glf 2 (Post 3134143)
yackone....nu te-ai saturat cat popcorn mananci de fiecare data ? :lol:

tocmai am fost sa iau niste pepsi...ca nu mi-a picat bine cola;)

Bigu 01-03-10 00:41

oricum, imi cer scuze ca m-am bagat in discutie... seara buna!

blondu_glf 2 01-03-10 00:42

yackone....sper ca ai schimbat si popcorn-ul cu grisinele :lol:

Yackone 01-03-10 00:44

Quote:

Originally Posted by blondu_glf 2 (Post 3134172)
yackone....sper ca ai schimbat si popcorn-ul cu grisinele :lol:

Acu rod o punga de Clickos-Happy Peanuts...

scuze de reclama

bogdan1991s 01-03-10 01:06

Quote:

Originally Posted by Paul (Post 3134150)
Prietene, vrei sa-ti repet intrebarea de mai sus sau iti fac cadou o tastatura noua? Nu ma lua peste picior ca te iau in.. brate ;)

pana la urma ce doresti?:?:

All times are GMT +2. The time now is 00:46.

- Copyright 2026 4Tuning