Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Need for Speed : Underground 2 - DRIFTING (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/95118-need-for-speed-underground-2-drifting.html)

Ovy FTZ 07-06-09 01:31

Re: Cine se pricepe la drifturi,la NFSU2 ??

Deci regulile cam care sa fie ?!? Trackul va fi tot stadium drift 2 eu asa zic deoarece e destul de mic si merge 10 lapuri ,daca doriti ceva mai complicat bagam altceva dar cu lapuri mai putine , va fi sistem piramidal 2 din 3 nu se vor face restrictii pe masina m-am dat eu cu enemy cu golfu si stiu ca am stat la dif foarte mica unul de altul in rest mai ziceti si voi cam care ar vrea sa fie regulile astea-s regulile de la campionatul trecut care are alte idei este liber sa le exprime ;) semnat D v D za Drift King ;)

Ingerasul99 07-06-09 09:50

Participanti anunta-ti pana acum sunt :
- (Eu)Ingerasul99
- Seb4speed
- green_e30
- DaViD_TL
- Tweety_rzw
- Nikolas
- L4ur
- eMH
- MM11AJJ
- RDCenemy

Campionatul se va tine pe data de 15.06.2009 ora 19 :00 pe serverul de hamachi : DriftLeague cu password : xtoz .<o></o>
Pana pe data de 15 pute-ti sa va dati pe server in scopul de a exersa .
Cursele se vor tine pe plansa Stadium Dritft 2.<o></o>
Va veti da cu o singura masina de-a lungul campionatului , ca sa nu fie discutii .<o></o>
Inscrierile se fac pana pe data de 12.06.2009.<o></o>
Nuu conteaza ce tractiune are masina , atata timp cat va veti descurca cu ea si veti scoate un scor bun.<o></o>
Fara agresari in timpul unui versus, adica cei 2 concurenti sa se loveasca intentionat, cei care vor fi surprinsi ca fac asemenea gesturi vor fi descalificati.
Nu se face deosebire intre un jucator vechi si nou ,cunoscut printre noi sau nu .<o></o>
Vor vi 2 persoana care vor supraveghea fiecare versus.
E doar un simplu joc , un campionat sa vedem cine a mai invatat sa stapaneasca jocul.<o></o>
Posibil ca titlu detinut de dk sa fie pus in joc, aici depinde de el daca doreste sau nu.<o></o>

eMH 07-06-09 15:44

RDC Enemy : Asta vroiam eu sa zic. Degeaba faci mult in 10 ture,daca atunci cand te dai cu mine mergi ca cu roaba,stai si il tarai pe vibratoare,si nu apuci sa faci mai mult de 8 ture.
Uiti ca te-am facut o data cand ne-am dat. Vedem acum :D

Yoz4speed 07-06-09 17:19

am si io o intrebare...daca ma poate ajuta cineva sa imi setez k lumea subaru-u meu in joc ca nu prea stiu cum sa il setez pentru drift...sau un skyline ;) ...multumesc anticipat

eMH 07-06-09 17:25

Da-mi un PM cu ID-ul tau de mess,si daca vrei iti dau eu o mana de ajutor.

IuLyKuTzA 10-06-09 17:10

Ma bag si eu (macar sa incerc) si apropo bagati si voi id iuly_corleone93 sa ma ajutati si pe mine cu hamachi

Ingerasul99 10-06-09 17:31

Cu parere de rau dar campionatul se muta pe data de 14.06.2009 , acelasi loc , aceeasi ora. ;)

norbi_bidi 10-06-09 17:42

Si eu am jucat mai demult cu prieteni pe hamachi. Care are chef acum de un "driftuit"? Nu am jucat tare demult (cam de jumatate de an) si mi-a revenit cheful... Astept doritori

DaViD TL 10-06-09 20:32

I'm baaaaaaaaack :D cam aiurea chestia cu tractiunea :lol: daca e in ug de ce sa fie restrictii :lol: ,titlul e pus in joc :D deci antrenati-va strong ;)

norbi_bidi 10-06-09 21:12

Inscrieti-ma si pe mine... Dar nu-i sigur ca voi fi online. Si fratilor!!! Aceea e pista de drift? :|:|:| Puneti campionatu pe: parkade drift 6... acolo se arata adevarata valoare a driftului. Sper sa luati in considerare propunerea mea. Si repet... cine joaca o tura acum cu mine?

eMH 10-06-09 21:36

Parkade Drift 6 e prea mare si complicata. Nu poti sa mergi cu o masina modificata bine,pentru ca e prea puternica,si devine incontrolabila. Stadium drift 2 e cea mai potrivita. Pe asta am jucat pana acum,de ~1 an,si nu cred ca se va schimba situatia prea curand. Cel mai bine ar fi sa supuneti la vot...

Ingerasul99 10-06-09 21:46

Cei mai multi dintre noi sunt invata-ti cu stadium drift 2, trecerea la o pista mult mai grea ii termina de tot, si asa marea majoritatea inca invata sa se dea cu masina pe stadium drift 2.Sa fim seriosi totusi.

norbi_bidi 10-06-09 21:56

@Ingerasul99: Poi de ce sa va invatati pe un stadium perfect si pe celelalte mai grele sa fiti "varza" (scuzati expresia). Vom invata toti pe acea pista mare, nici eu nu am jucat de multe ori pe acea "mare". SI mda... este complicat, dar repet, acolo se vede adevarata valoare in "drift". Deci daca credeti ca sunteti buni de asa ceva va bagati... Daca nu, nu, v-eti ramane la acel stadium drift 2 unde se dau toti incepatorii. Abea ca e pista acel "teren". Nu vreau sa incep acum o cearta, doar vreau sa va spun ca degeaba va invatati PDR (pederost) acea pista si pe celelalte sunteti "varza". Mi-am spus punctul de vedere.

@emh: eu cred ca voi nu stiti sa va modificati masinile pentru drift. Pe acea pista mica mergi bine cu o masina "tunata" normal (cu toate la maxim). Pe pista mare trebuie sa ai modificari la dyno.

Ingerasul99 10-06-09 22:02

Stadium Drift 2 e o pista pe care poti invata sa iti controlezi masina si dupa te poti da si ceva mai complicat cum ai zis tu , asta nu inseamna ca nimeni nu joaca si pe alte trasee, stai calm, am ales acel traseu sa vad ce stie fiecare , ca daca era sa ne dam pe Parkade Drift 6 nu cred ca se mai bagau asa multi si ia si ceva timp pt o tura.
- (Eu)Ingerasul99
- Seb4speed
- green_e30
- DaViD_TL
- Tweety_rzw
- Nikolas
- L4ur
- eMH
- MM11AJJ
- RDCenemy
- norbi_bidi
Nu mai prospera vreo unul sa se dea cu noi?

norbi_bidi 10-06-09 22:06

Nu inteleg de ce sa nu se dea pe parkade drift 6... Pana la urma e doar un joc...

O problema... Era mult mai bine sa fie pe data de 15. In data de 14 va fi expozitie, drift, liniute, etc la aeroportul din satu mare... Deci nu sunt online

Ingerasul99 10-06-09 22:12

SI eu de pe 15 numai dau pe acas decat la sf de septembrie :X.

IuLyKuTzA 10-06-09 22:40

Inscrieti-ma si pe mine

green_e30 11-06-09 18:35

o sa se bage si NSL_ALEX666!;)

Ingerasul99 11-06-09 20:38

- (Eu)Ingerasul99
- Seb4speed
- green_e30
- DaViD_TL
- Tweety_rzw
- Nikolas
- L4ur
- eMH
- MM11AJJ
- RDCenemy
- norbi_bidi
- NSL_ALEX666
- Iulykutza
Va astept in seara asta pe hamachi la una mica de antrenament.

Tweety_rzw 11-06-09 21:03

Eu am reformatat tot şi nu mai am nici hamachi nimic ... :(

Ingerasul99 11-06-09 21:05

Avem noi salvari+hamachi si ce setarile pe care tre sa le faci,cu jocu te descurci!

Teeb.4speed 11-06-09 21:51

Deci , frate ma inscriu si eu (Teeb4speed cu un Golf) ...

norbi_bidi 11-06-09 22:54

Voi intra si eu curand pe hamachi sa dam o tura... Sper sa mai fie cineva

DaViD TL 12-06-09 09:55

Dle norbi plansa aceasta este una foarte buna pe ea s-a jucat de la inceput de cand eu si eMH si inca vreo 2 3 ne jucam , am jucat cu cineva intr-o seara tot asa pe o plansa mare si dupa 2 lapuri te plictisesti si stai calm ca nu conteaza plansa ,conteaza masina si cum stii sa o controlezi ,daca vrei ne dam mai tarziu pe hamachi pe parkade 6 si vedem cum sta treaba ok ,oare din 12 insi cati si-au anuntat prezenta ma intreb daca vor fi macar jumate duminica pe server ,eu sper sa fie :D ne auzim mai tarziu la o invarteala ;)

green_e30 13-06-09 08:39

DvD-ule eu sigur o sa fiu chiar daca nu prea le am destul:D!

DaViD TL 13-06-09 10:09

Asteptam filmarea de aseara ;)

Seb4speed 13-06-09 12:57

ba DvD ma superi anuntama si pe mine cand va dati filmati ... sa vin si yoo sa ma dau ...:evil:

Seb4speed 13-06-09 14:23

Rog copii ofticati sa nu mai intre pe hamachi cum le dai fum si ii umilesti la drift sau la linie CODAT :)) nu am rabdare sa le explic la toti ce's alea trainere si ca nu le poti folosi etc. dar ma rog DvD ,Inger astia mai cu cap cand ne mai dam si noi un film ceva parca asa ramasesem ...:twisted:

green_e30 13-06-09 14:27

pai filmul terbuia facut de mn dar mi sau bulit toate si am reinstalat windows sper ca acuma sa mearga macar in seara inainte de campionat sa facem filmul:D

Ingerasul99 13-06-09 15:15

Peste vreo 2 ore ne auzim pe hamachi la invartit roti!

green_e30 13-06-09 15:58

ingerasule scuze dar nu ai fost pe faza acuma ceva timp neam dat toti dar sa intrii si tu sa te iau si pe tn cu DvD
concurentii la DK

Ingerasul99 13-06-09 15:58

Eram pe faza la un film xxx , dar o sa fiu pe faza curand,hai ne dam?

green_e30 13-06-09 16:01

acuma nu ma duc la tobe, dar pe la 6-7 atuncia ok?:D

Tweety_rzw 13-06-09 16:24

Quote:

Originally Posted by Seb4speed (Post 2404240)
Rog copii ofticati sa nu mai intre pe hamachi cum le dai fum si ii umilesti la drift sau la linie CODAT :)) nu am rabdare sa le explic la toti ce's alea trainere si ca nu le poti folosi etc. dar ma rog DvD ,Inger astia mai cu cap cand ne mai dam si noi un film ceva parca asa ramasesem ...:twisted:

Cine are coade man?:lol:

norbi_bidi 13-06-09 16:40

Quote:

Originally Posted by Seb4speed (Post 2404240)

Tu vorbesti de "copii". Baiete fara suparare dute uitate in oglinda si apoi vorbeste. Oricine face linie cu tine zice ca esti codat. Azi ti-am demonstrat. Asa doar sa stii eu mi-am bagat trainere azi dimineata (nu am stiut cum dar mi-a aratat un prieten). Am avut nos full, deci mergea tot timpu si tu ma luai la linie. Din asta ce rezulta? Ca nu esti codat? Sa fim seriosi. Ma nerveaza copii ca tine care se cred buni cu coduri/trainere. Eu nici nu am stiut ce sunt alea pana acum dimineata deoarece nu ma tenteaza. Ma incred in mine dar tu esti acel gen de copil care se crede cel mai bun si tine ca nu are coduri/trainere. Cand vrei tu eu iti demonstrez ca tu ai coduri/trainere. Pentru faptul asta ma puteti sterge din marea "competitie" care o faceti... Nu am chef sa joc cu copii codati si ciudosi. O sa mai joc cu voi cand va prind online dar fara tine "marele expert". Bafta celorlalti la "campionat".

Tweety_rzw 13-06-09 16:53

Quote:

Originally Posted by norbi_bidi (Post 2404461)
Tu vorbesti de "copii". Baiete fara suparare dute uitate in oglinda si apoi vorbeste. Oricine face linie cu tine zice ca esti codat. Azi ti-am demonstrat. Asa doar sa stii eu mi-am bagat trainere azi dimineata (nu am stiut cum dar mi-a aratat un prieten). Am avut nos full, deci mergea tot timpu si tu ma luai la linie. Din asta ce rezulta? Ca nu esti codat? Sa fim seriosi. Ma nerveaza copii ca tine care se cred buni cu coduri/trainere. Eu nici nu am stiut ce sunt alea pana acum dimineata deoarece nu ma tenteaza. Ma incred in mine dar tu esti acel gen de copil care se crede cel mai bun si tine ca nu are coduri/trainere. Cand vrei tu eu iti demonstrez ca tu ai coduri/trainere. Pentru faptul asta ma puteti sterge din marea "competitie" care o faceti... Nu am chef sa joc cu copii codati si ciudosi. O sa mai joc cu voi cand va prind online dar fara tine "marele expert". Bafta celorlalti la "campionat".

Nu trebuie man să te enervezi,cei ce au coduri sunt excluşi din campionat asta să fie clar...la drift/drag orice nu ai voie cu nimic,norbi de ce să nu mai joci tu din cauza lui?Hai acum una mică de supărare vrei?rzw_design !

Ingerasul99 13-06-09 16:54

Gr1 : nikolas vs DaViD_TL
Gr2 : RDCenemy vs L4ur
Gr3 : Tweety_rzw vs Teeb4speed
Gr4 : NSL_alex666 vs Seb4speed
Gr5 : MM11AJJ vs Green_e30
Gr6 : eMH vs Iulykutza
Gr7 : Ingerasul99 vs Norbi_bidi
Astea sunt grupele fiecare grupa are 3 curse cine castiga 2 din 3 trece mai departe!
Succes.

norbi_bidi 13-06-09 17:48

Eu sunt acum... si am si cret... joaca si DVD si mm11ajj...

alynex 13-06-09 22:58

Salut!
Imi instalez si eu U2 imediat ca mi sa facut dor de niste drifturi...Imi da si mie cineva hamachi acela,sa joc si eu cu voi:D?id alynex10

L4uR 14-06-09 12:57

stiti cumva...de ce nu gaseste serverele in lan?:|....

apropo...la campionat ne trebuiesc masini stock?:))

All times are GMT +2. The time now is 12:59.

- Copyright 2026 4Tuning