Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Cine vrea cu primul GT-R din Romānia? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/94439-vrea-primul-gt-romania.html)

Alex_55 23-10-09 19:30

Re: Cine vrea cu primul GT-R din Romānia?

bafta !!! :)

bobiMOM 24-10-09 03:23

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2744680)
nu are nici o importanta acum ce am dat si cat am dat sau cat o sa mai dau - este nebunia ssau placerea mea - unii avem gtr altii 911 si asa este si bine - sa fie din toate cateva sa nu intervina monotonia!!!!;)

in alta ordine de idei astazi a ajuns piesa - sper sa am timp sa ontez si sa ajung la tulcea!!!

Ne vdm acolo!;)

georgerg 24-10-09 21:44

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 2746056)
Ne vdm acolo!;)

sper - masina este gata - in schimb am eu ceva de rez dimineata - sper sa ajung in timp util - daca nu ne vedem noi unde am fost si ultima data!!!

76BPR 25-10-09 00:21

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2747902)
sper - masina este gata - in schimb am eu ceva de rez dimineata - sper sa ajung in timp util - daca nu ne vedem noi unde am fost si ultima data!!!

Eu zic, daca se mai incalzeste putin sa mai iesim unde am fost ultima oara.
Parca e mai frumos noaptea decat ziua

Alex_55 25-10-09 20:07

ce ai facut, ce timpi ai scos ??

Raul_WST 25-10-09 20:22

Daca s-ar prezenta la start poate ar scoate si timpi, pana una alta Porsche-ul alb din Buzau al lui Ryky a scos cel mai bun timp al cursei de la Tulcea.

Alex_55 25-10-09 20:26

si anume ?

georgerg 25-10-09 22:30

Nu am reusit sa ajung la Tulcea - deci nu am timpi noi!!! asa ca raman cu 11.28 pana anul viitor!!! nu este nici o problema - sunt inca in primii 3 pe 400 mt si am un target - sa revin pe primul loc!!!

SEBASTIAN 25-10-09 22:31

Oricum la Tulcea se lua timpul inclusiv timpul de reactie.

siadimet 26-10-09 00:26

Pana la timpi,porsche-le a batut tot,inclusiv ursul MOM.De retinut ca porsche-le s-a prezentat la cursa cu alte jante si cauciucuri,se pare mai usoare si mai aderente decat cele cu care s-a dat in Ungaria.
Scuze de off topic,dar stiu ca e o disputa intre primele locuri la timpi in Romania,si porschele de la buzau si GTR-ul sunt in lupta directa.

SEBASTIAN 26-10-09 05:32

Sunt de acord cu tot ce spui.

yoda 26-10-09 06:26

Quote:

Originally Posted by siadimet (Post 2750887)
Pana la timpi,porsche-le a batut tot,inclusiv ursul MOM.De retinut ca porsche-le s-a prezentat la cursa cu alte jante si cauciucuri,se pare mai usoare si mai aderente decat cele cu care s-a dat in Ungaria.
Scuze de off topic,dar stiu ca e o disputa intre primele locuri la timpi in Romania,si porschele de la buzau si GTR-ul sunt in lupta directa.

parca Dragos cu evo gri de braila l-a batut 1 data, sau gresesc ?!:-P

SEBASTIAN 26-10-09 06:40

Da din cate stiu eu asa a fost 1-1 scor final.

yoda 26-10-09 07:02

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 2751026)
Da din cate stiu eu asa a fost 1-1 scor final.

dap, asa a fost, asa ca nu se poate spune ca porschele a batut tot!interesant a fost ca ambii l-au incins pe bobimom!:lol:

p.s.trebuie sa ajung la voi cu masina, altfel cred ca trebuia sa-mi iau "bembeu" :lol:

SEBASTIAN 26-10-09 07:19

Din pacate nu am reusit sa ajung, am oferit doar premii castigatorilor, iar in ce te priveste sti f bine ca esti oricand binevenit.
Important este ca a fost competitie si ca au avut cum sa-si fac reciproc emotii.
Daca mergea si George probabil ca atmosfera se incingea si mai rau.

Alex_55 26-10-09 09:45

pai... a venit porschele rosu din oradea sau a fost doar cel alb al lui Riky din buzau ? cel al stiu ca este tiptronic si cam stock.

bogdan_wrc 26-10-09 09:56

doar cel alb, din BZ. dar nu e manual?

Alex_55 26-10-09 10:20

or fii doua ?! stiam ca cel din bz este manual si parca soft ! sau poate confund eu masinile

bogdan_wrc 26-10-09 10:49

da, pai de ala alb zic, din BZ. mi s-a parut manual.

oricum, a reusit o plecare cand s-a dat cu bobi, de zile mari. acolo de fapt l-a batut pe bobi.

scuze de OT.

Alex_55 26-10-09 10:55

george dar de ce nu ai ajuns la tulcea, probleme cu masina sau nu ai avut timp ?

WPP 26-10-09 12:15

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 2751052)
interesant a fost ca ambii l-au incins pe bobimom!:lol:

Din cauza asta nu puteai sa dormi?!?! :D

Eu zic ca a fost ok avand in vedere ca fost prezent chiar daca masina nu a fost in cea mai buna stare....

yoda 26-10-09 13:09

Quote:

Originally Posted by WPP (Post 2751736)
Din cauza asta nu puteai sa dormi?!?! :D

Eu zic ca a fost ok avand in vedere ca fost prezent chiar daca masina nu a fost in cea mai buna stare....

stii bine ca am tot respectul fata de munca ta si fata de tine!au fost cativa aplaudaci care au inceput cu vechile prostii, gen...a batut tot, a dat rusine la x sau y, a dres, etc, iar masina in ziua respectiv nu a dat tot ce putea, probabil.nu este o rusine sa iei bataie de la niste masini f puternice,iar eu am zis ca pe 400 m se poate bate nu ca nu trage/merge masina!din contra, trage f frumos!sper sa te fi lamurit!scuze de offtopic!:D

bobiMOM 26-10-09 13:52

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 2751904)
stii bine ca am tot respectul fata de munca ta si fata de tine!au fost cativa aplaudaci care au inceput cu vechile prostii, gen...a batut tot, a dat rusine la x sau y, a dres, etc, iar masina in ziua respectiv nu a dat tot ce putea, probabil.nu este o rusine sa iei bataie de la niste masini f puternice,iar eu am zis ca pe 400 m se poate bate nu ca nu trage/merge masina!din contra, trage f frumos!sper sa te fi lamurit!scuze de offtopic!:D

Am impresia ca tu ai ceva personal cu mine...am vazut ca te ratzoi pe toate topicurile....vezi-tzi de treaba ta dc nu ai habar de ce s-a intamplat!

Raul_WST 26-10-09 14:42

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 2752045)
Am impresia ca tu ai ceva personal cu mine...am vazut ca te ratzoi pe toate topicurile....vezi-tzi de treaba ta dc nu ai habar de ce s-a intamplat!

Pai daca l-ai batut si au ras satenii aia de pe acolo de el nu e normal sa aibe ceva personal cu tine? :lol:

yoda 26-10-09 14:45

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 2752045)

ai o impresie gresita!vad ca adevarul supara!oricum nu ma mai bag! iar daca citeai atent tot ce am scris vedeai ca iti laudam masina iar de rau nu am zis nimic! fiecare intelege ce vrea sau poate!:???:

Cubanez84 26-10-09 14:55

Ca sa inteleaga toata lumea, la sfarsitul cursei bobi la provocat pe ricardo(porsche) si cand au trecut de finish ricardo la batut la cateva milisecunde.Sincer nu stiu sigur daca ursu a mers la capacitate 100% da e grava tare mai ales pe la treapta 3.O sa incerc sa pun aici timpii lu bobi sa vedeti.

georgerg 26-10-09 16:39

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2751531)
george dar de ce nu ai ajuns la tulcea, probleme cu masina sau nu ai avut timp ?

masina este ok - nu am avut timp sa ajung - poate ajung la pitesti!!!

draky90 26-10-09 20:13

poate ma bag ca musca`n lapte,imi cer scuze....dar am citit tot thread`ul si pot spune ca ma "captivat" evolutia gtr`ului...si ca masina,si ca om...din partea mea sa ai parte numai de "succesuri"..:2gun:

SEBASTIAN 26-10-09 21:27

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2752528)
masina este ok - nu am avut timp sa ajung - poate ajung la pitesti!!!

La pitewsti sansele unei masini cu tractiune simpla sunt mai mici adrenta este mai scazuta.
La Tulcea pe aeroport este un fel de moartea transmisilor, maibine ca la unguri cu clei(de zici ca-i polei) :lol:

pop gheorghe 26-10-09 23:08

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 2753569)
La pitewsti sansele unei masini cu tractiune simpla sunt mai mici adrenta este mai scazuta.
La Tulcea pe aeroport este un fel de moartea transmisilor, maibine ca la unguri cu clei(de zici ca-i polei) :lol:

in Ungaria pista tratata cu vht este speciala pt sllicuri iar pentru cauciucuri normale nu e buna alneca ca pe mizga , daca observi erau 4 piste 2 tratate si 2 normale.:D

georgerg 26-10-09 23:33

.............si poate se termina si offtopicul inutil ....................!!!!!!!!!!!!!!!
in concluzie nu am ajuns la tulcea - timpul meu anul asta a fost foarte limitat din pacate - motiv pt care am ratat multe curse in 2009 - poate ajung la pitesti(este relativ mai simplu - imi petrec 80% din timp la iesirea spre A1) - daca o sa pot o fac indiferent de conditiile de acolo - desi ca sa fiu cinstit am mai mare incredere in cronometrarea si regulamentul din ungaria - dar nu conteaza - ma dau si pe cronometrarea din albania daca pot si este cazul:lol: - daca o sa ma mai dau cronometrat anul asta o sa se vada ca si asa stage 1 am un cuvant greu de spus in cursele de pe loc pe 400 de mt!!! si nu as fi sigur ca ramane acelasi clasament de acum!!!

la 400 de mt batalia de la varf este stransa - dar anul viitor va fi cu totul altceva - desi acum avem si noi timp de 10,XX sincer nu cred ca se va ramane aici prea mult - cred ca 10,XX se va fi ca 11,XX anul trecut - desigur nu este usor sa se obtina astfel de rezultate cu o masina in categoria street dar nici pe departe imposibil - eu imi doresc sa am o masina in categoria street care sa faca 9 sec la drag si sa bata tractiune spate turbo cu motor mare din mers 100 - 300 kmh - cine stie poate in 2010 se intampla minuni!!!;)

tot ce pot spune in final este ca ma pregatesc de pe acum ca in 2010 sa reusesc sa particip la aproape toate cursele cronometrate, koe west si east,etc... si multe curse din mers - in plus chiar vreau sa ma dau cu virgil la primavara si sa ii vad nr de aproape si la peste 300 kmh:lol:

desi poate o sa ne mai jucam putin anul asta - ghita, ricky, jeff, nasi, boby, george, ............. si toti cei care aveti ceva de spus la acest subiect - felicitari pt 2009 - va urez spor la treaba si pt 2010 - "gata cu joaca"!!!;)

PS .....si un film ca sa destindem atmosfera!!!! https://www.vimeo.com/6852772

Jeff 27-10-09 01:29

Subscriu, si mentionez ca ce am reusit noi anul acesta nu e de neglijat: sunt perfomante obtinute cu masini de strada, de fiecare zi, cu benzina de strada si ecu de serie. Ne-am dus la curse sute de km pe roti, si ne-am intors tot asa!
Spor la treaba tutror pentru 2010! ;)

DZ1 27-10-09 07:49

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2754061)
.............

- eu imi doresc sa am o masina in categoria street care sa faca 9 sec la drag si sa bata tractiune spate turbo cu motor mare din mers 100 - 300 kmh - cine stie poate in 2010 se intampla minuni!!!;)

Sa de-a dumnezeu sa ti se implineasca prima dorinta!!!:))
La a doua nu iti doresc la fel,...desi motor mare nu am:))

georgerg 27-10-09 18:17

Quote:

Originally Posted by DZ1 (Post 2754423)
Sa de-a dumnezeu sa ti se implineasca prima dorinta!!!:))
La a doua nu iti doresc la fel,...desi motor mare nu am:))

E si cu tine acum - lasa sa se implineasca si a doua - sa ai si tu concurenta cat de cat ca prea esti de unul singur - sa transpiri si tu putin!!!;):D

DZ1 27-10-09 19:28

George esti unul dintre putinii sa nu zic singurul care are 4x4 si vrea si chiar si face curse de la 100 in sus. Eu altcuiva vroiam sa arat ce masina slaba are. Nu tie, tu ai facut in ultimul timp mai multe curse ca alti in 5ani. Sunt sigur de acum ca vei fi un adversar puternic si fair. Dar pt categoria 100-300 iti trebuiesc Turbo mai mari. Ai timp pana in primavara oricum sa iti faci bolidul.

Alex_55 27-10-09 19:34

scuze de offtopic !!!

virgil vroiam sa te intreb daca nu cumva masina ta este "afectata" si de benzina din tara !?
adica tu presupun ca ai un soft la masina facuta pentru benzina 99+ ( probabil ) iar ce avem noi pe aici NU se compara cu ce este in vest, sunt curios daca ai simtit diferenta de benzina. multumesc !

georgerg 27-10-09 19:40

Quote:

Originally Posted by DZ1 (Post 2756393)
George esti unul dintre putinii sa nu zic singurul care are 4x4 si vrea si chiar si face curse de la 100 in sus. Eu altcuiva vroiam sa arat ce masina slaba are. Nu tie, tu ai facut in ultimul timp mai multe curse ca alti in 5ani. Sunt sigur de acum ca vei fi un adversar puternic si fair. Dar pt categoria 100-300 iti trebuiesc Turbo mai mari. Ai timp pana in primavara oricum sa iti faci bolidul.

Eu am un obicei(prost poate) sa ma dau oricum chiar daca de cele mai multe ori nu sunt avantajat - chiar merg in avantajul adversarului - dar stii ce bine te simti cand bati pe cineva asa cum vrea el sa te bata pe tine!?!;)
Pai atunci ce sa fac - o sa imi pun 2 turbo mari ca sa fie treaba - pana la 1 martie o sa fie gata masina!!! deci o sa te astept pregatit si vreau sa vad 100 - 300 si un 0 - cat duce masina!!!;) si vezi ca eu nu pun frana niciodata!!!:D

DZ1 27-10-09 19:55

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2756419)
scuze de offtopic !!!

virgil vroiam sa te intreb daca nu cumva masina ta este "afectata" si de benzina din tara !?
adica tu presupun ca ai un soft la masina facuta pentru benzina 99+ ( probabil ) iar ce avem noi pe aici NU se compara cu ce este in vest, sunt curios daca ai simtit diferenta de benzina. multumesc !

Ba da ALex, am avut probleme in Romania cu benzina!!
Dar am invatat si de atunci am softul numai pe benzina de 98.
Mai ales ca atunci nici nu stiam ce are masina...

DZ1 27-10-09 20:01

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2756458)
Eu am un obicei(prost poate) sa ma dau oricum chiar daca de cele mai multe ori nu sunt avantajat - chiar merg in avantajul adversarului - dar stii ce bine te simti cand bati pe cineva asa cum vrea el sa te bata pe tine!?!;)
Pai atunci ce sa fac - o sa imi pun 2 turbo mari ca sa fie treaba - pana la 1 martie o sa fie gata masina!!! deci o sa te astept pregatit si vreau sa vad 100 - 300 si un 0 - cat duce masina!!!;) si vezi ca eu nu pun frana niciodata!!!:D

Pai eu cum crezi ca ma dau in Romania? Tot in avantajul concurentei.
Mai am un obicei sa iau si oameni in masina, dar asta este placerea.
Sa fi sigur ca vreau si pe 400m cu tine, dar stiu din Start ca am sanse minore, e bine uneori sa nu franezi dar nici sa nu mai accelerezi:))
ma bucur ca esti asa de pus pe treaba, pana atunci pot incepe si pariurile:)):))

Alex_55 27-10-09 20:32

bine, eu pariez pe porschele din oradea ca va bate pe amandoi pe 400m :D

All times are GMT +2. The time now is 15:34.

- Copyright 2026 4Tuning