![]() |
Re: Golf 4 - Un NOU Inceput
offtopic - intalnirile se tin saptamanal vinerea in parcarea de la junior si duminica la polivalenta....daca e urat afara in ambele zile la Sun in parcare la mov!
|
Vin si eu ! :)
|
1 Attachment(s)
foarte bine se vad pozitiile.uite o poza in care se vede si GOPu la pitesti in tineretile lui.bafta.
|
:lol::lol::lol::lol::lol:
a fost caterinca maxima atunci...mi-e dor de o iesire daia! multumesc de poza! |
Foarte frumoasa masina ta
Resect mentru munca depusa ;) 2 zile de seara de la 12 pana la 4 dimi am stat si am citit topicul tau :) Am si eu un golf 4 din 2001 ca al tau 1.9 116kp 6 trepe.. super masini O intrebare 2 .. cu ce ai sters numarul .. stii u dunga neagra de pe margina? cum se cheama triplele de pe spate sau ce model e unde gaesesc si eu .. si inca o intrebare.. daca ii pun jante pe 17 trb sa umblu si la telescoape arcuri ? trb sa fac cateva modificari suspensei ? |
Quote:
nu vreau sa par arogant, dar mi s-ar parea de bun simt sa avem o exprimare corecta pe forum, nu suntem pe mess sau pe mirc si gramatica observ ca lasa de dorit la multe persoane. ti-am raspuns acum in speranta ca pe viitor cand mai postezi sa-ti verifici de 5 ori postul si sa te asiguri ca e corect! spor la modificari! |
off
...iar acum vin si eu si completez, nu ii mai corecta atat pe altii, atat pe topicul tau, cat si pe alte topicuri ca si tu mai ai scapari ale gramaticii... un exemplu scurt: l-ai corectat pe manolachir pt tot ceea ce a scris, iar acum iti spun si eu ca acel vre'o se scrie legat, asta fiind doar un exemplu :-) sper sa nu mi-o iei in nume de rau, dar aici e vorba strict de masinile noastre, se mai accepta si o greseala, doua gramaticale, nu scriem la mana sa fie corect gramatical, ideea e ca intelegi unde bate omu' ;) imi place ce ai facut masinii tale si iti urez spor pe mai departe... bafta! |
nu spun ca eu sunt "usa de biserica" si ca nu gresesc!
stiu ca se scrie "vreo", dar asta nu ma scuza ca am scris gresit baza forumului corect este "masina", nu gramatica este omeneste sa gresesti dupa cum ai spus si tu...dar una este sa gresesti putin si alta este sa nu stii sa te explimi corect in limba romana nu cred ca este atat de greu sa-ti recitesti "comentul" pana sa-l postezi, astfel incat sa te asiguri ca ai scris corect. legat de useri, pe manolachir l-am rugat sa-si reciteasca viitoarele postari, sunt sigur ca a scris in graba si a omis, nu ca n-ar stii daca vorbim de alte topicuri acel user rotaru sau cum se numeste...n-are nici o treaba cu limba romana, nu stiu de ce exista astfel de persoane pe forumul asta...ma doare capu' cand ii citesc un post si ma minunez sa vad cata prostie zace in el...stau si ma intreb daca a fost la scoala sau si-a luat diplomele(daca are) pe banii parintilor (la fel cum face si tuningul) sau la pufuleti. pacat de masina pe care a pus mana! ca o concluzie finala si inchid subiectul asta nu e treaba mea si nici nu ma intereseaza, am vrut sa "trag" un semnal de alarma catre moderatori asupra exprimarii. legat de masina mea saru'mana! o zi buna la toata lumea! |
Nu ai cum sa implementezi o "asemenea chestie" numita educatie asupra unui om daca nu a primit-o la timpul corespunzator!
Sunt multe persoane ce folosesc limbajul de Yahoo!Messenger pe forum. Lasa moderatorii sa ii penalizeze ca stiu ca e deranjant cand vezi un post de genul cu toate ca in el sunt cuvinte de lauda in el eu as prefera sa vad un post corect gramatical si pe langa si critici nu numai cuvinte de lauda ! OFF: sti ca e un cazan nu :) masina ta si ca ti-o admir din punct de vedere al motorizarii,2 usi,clima.... :dance: |
:lol: stii ca ai niste poze de cateva saptamani cu cazanul meu...si trebuia sa te joci putin la ele...in concluzie...bataie:lol:
|
3 Attachment(s)
ieri am schimbat pozitiile din rosu in portocaliu
motivul este ca rosu(ledul) nu rezista si nu am gasit becuri de culoarea rosie am pus poza cu ledurile dupa o cateva zile de functionare+alte nimicuri schimbate gen "palnia" in care intra joja, suportul de pe bara (saru'mana daryiyus de cod) daca stie cineva de unde pot cumpara becuri(nu leduri) de culoare rosie? sa nu fie vopsite ca nu tine pe bec de la caldura, iar ledul se topeste din cauza xenonului. |
Quote:
|
o sa incep sa fac ozn-uri ca e la moda pe 4t :lol::lol::lol:...o sa-mi schimb jantele de circar cu unele de ozn:lol:
era o idee alex...sa vad..ori asa o full coca cola red sau ferrari red! |
Quote:
|
Quote:
si etc...cum pot unii dintre voi sa fie asa inchisi nu inteleg dar hai sa o lasam balta ca chiar nu are rost a mea ii tiganie,urata,kitch,ozn si etc...voi,voi sunteti fruntea ma bucur cu adevarat,nici sa nu priviti in stanga sau in dreapta ca asta ii cea mai buna cale pe care o urmati voi mai ales unii care in 2 ani pot investii 500 eu si aia pe faruri oem si presuri oem=)) bine ma... o seara faina |
soosy hai sa nu facem din topic o adunatura de offtopicuri sau un chat de facebook...stiu ca e vb de obisnuinta si ca nu faci deosebire intre mirc,mess,feisbuc si 4t
nu mai arata cat de baiesh esti tu pe forum si in lumea virtuala...ca in realitate dai la sapa si la coasa lasa-ne pe noi cu oem, tiganeli si cu privirea inainte...noi si fraieri aia de la Worthersee de unde mai copiem cate ceva...nu de alta dar nu ne duce mintea sa facem ceva sclipitor la masina rezuma-te doar la citit ca poate ala-ti vine mai usor decat scrisul...si stai in lumea ta acolo plina de tuning de-o calitate superioara si apreciata de 70% din 4tuning unde nivelul este inca nfs |
Quote:
Oricum pe viitor nu o sa mai folosesc prescurtari ale cuvintelor sau sa folosesc limbaj de chat. O seara buna si inca o data frumoasa masina sa te tina 9.999.999 km |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ca si fapt divers,oamenii care detin asa ceva,si ar fi in masura sa vorbeasca nu ii vezi facand asa ceva...deci trage tu concluzia ca eu chiar nu ma mai obosesc tu tine ca esti DEGEABA,si mai vorbeste de lume virtuala feisbuc se zice la tine in cartier in Pantelimon...sau ii vre-o duma de Dorobant? batman=))) poate va veni o zi sa reglam conturiile dar pana atunci hai sa ne evitam cumva iar daca altfel nu pot scapa de idioti,sincer iti zic ca mai bine renunt la forum ca de astia is satul mersi |
bine soosy cedez!
e cum vrei tu...doar te rog nu mai posta aici ca nu mai pot:lol::lol::lol: am inceput sa-ti citesc posturile in lacrimi oricat de dure si negativiste sunt posturile tale...ma c#c pe mine de ras cand iti vad modalitatea de expunere:lol::lol::lol: https://www.youtube.com/watch?v=it5x3E1VEIw ca tot suntem aici la capitolul asta:lol::lol::lol: |
PENALI! unul schimba un bec umple 5 pagini...Altul da o basina aplauda 7 pers :)))) "TUNNARILOR" PENALI!
|
:lol:
treci la colt, nota 2! |
Gop - ti-au venit suspensiile ! poti veni sa le iei...
|
Quote:
sa le fsshhh.ai cu placere |
Asteptam poze noi cu suspensia si cu noile modificari :P
|
OOO, air ride !!!
|
Quote:
|
Hopa,jucarioare noi :D
|
Foarte tare faza cu pozitiile in lupa!:twisted:
|
Ne arati si noua ce muncesti tu acolo ? :shock:
|
nu mai lucrez nimic la masina, o pregatesc de iarna si atat!
jante de tabla reconditionate si posibil o suspensie de drumuri grele! |
Quote:
|
ce air ride???
nu exista asa ceva! |
Quote:
|
:lol:
am vazut si mi-am dat seama de unde se trage Nashu' nu aduce doar air ride-uri, aduce cam tot ce-i disponibil pe afara;) oricum alarma falsa!:lol: |
9 Attachment(s)
am terminat azi de montat tablele de iarna...poze din timpul reconditionarii + produsul finit
- rosul de anul trecut era sarit (nici astea nu ma astept sa ies din iarna cu ele intacte) - albul de pe spate nu e dat pt design, ci pt a proteja impotriva ruginii - culoarea e aleasa aleatoriu...ce am gasit mai deosebit aia am luat - nu neaparat sa se "pupe" cu masina - scrisul de pe jante a fost o idee de moment, idioata sau nu, mie imi place |
Dau frumos pe masina in culoarea asta.:-) cum se traduce scrisul ca nu inteleg la ce se refera:oops:
|
E o culoare care arata bine pe jante,se potriveste cu masina :)
|
Chiar arata bine!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning