Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Discutie Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/62-discutie-oltcit.html)

bogdanlascu 27-07-04 08:35

cu placere ,io nu am incercat operatiunea burn pt ca planetarele costa 3 bulioane buc cauciucurile 2 si zic io ca nu merita

XSW 27-07-04 10:02

Da, intr-adevar toate costa, dar daca distractia merita, de ce nu ? Acum ceva vreme m-am saturat sa tot bag bani in tinichelele astea si nici macar nu le rupeam, macar acum daca pica ceva ma simt bine ca stiu de ce a picat, nu dau vina numai pe fabricant. In definitiv oltcitul oltcit ramane, oricat de bine ar arata optic si orice modificari ar avea la motor, nu poti sa \"agati\" cu el, nu poti sa te afisezi cu el, nu poti sa te duci la o intalnire de afaceri cu el. Daca astea nu, macar sa exersezi \"talentele\" de pilot pe strazi si sa faci orice tampenie posibila, cu alta masina mai buna nu iti convine ca alea 3 milioane pe planetare se fac 10 :P

Toate bune !

Al3xius 27-07-04 12:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"XS[DNiED
\"]In definitiv oltcitul oltcit ramane, oricat de bine ar arata optic si orice modificari ar avea la motor, nu poti sa \"agati\" cu el, nu poti sa te afisezi cu el, nu poti sa te duci la o intalnire de afaceri cu el.

daca e stock asa e cum spui tu ...daca e modificat frumos ... poti sa si agati , sa te si afisezi cu el fara sa te faci de ras...cu intalnirea de afaceri e mai greu ...ca e cam aiurea sa te dai jos la costum dintr-un olcit tunat(am vazut eu odata un caz dinasta...si arata cam caraghios ! ) :wink:

BogdanCMS 27-07-04 14:04

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
daca e stock asa e cum spui tu ...daca e modificat frumos ... poti sa si agati , sa te si afisezi cu el fara sa te faci de ras

Al3xius, fetele nu-s chiar asha proaste, stiu si ele ce-i aia un Oltcit...iar de impresionat, nu impresionezi decat pe pasionati sau cunoscatori, altfel risti sa te cam faci de ras in lume...parerea mea.

Gabi 27-07-04 14:05

Presimt ca, in curand, va incepe o discutie idioata privind Oltcitu' vs. restu' masinilor. Sa nu vad iar astfel de discutii, ca mor...

XSW 27-07-04 14:32

BogdanCMS cred ca a ziso prea bine, nu mai comentez :D

Al3xius 27-07-04 16:05

Bogdan ... noi in craiova ai vazut ce olcituri avem ..sunt vreo 3-4 dupa care intorci capu cand le vezi pe strada ... nu mai pun poze ca sunt deja !
Iti dau dreptate ca stiu fetele ce e ala olcit ... chiar le-am auzit pe unele ca ziceau : \"ce daca e frumos ca tot olcit e\" ...sincer am ramas : :roll: yeah right !

Da` acum raspundeti voi ...preferati sa aveti o gagica si sa stea cu voi daor ca sa se plimbe si ***** ei cu bmw sau seat sau whatever ...sau mai bine una kre sa stea cu voi pentru ceea ce sunteti ? ...deja o dau in filozofisme si nu e bine ! :wink: :lol: :lol: :lol:

BogdanCMS 27-07-04 16:23

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
\"ce daca e frumos ca tot olcit e\" ...sincer am ramas : :roll: yeah right !
preferati sa aveti o gagica si sa stea cu voi daor ca sa se plimbe si p***a ei cu bmw sau seat sau whatever ....

Ai vazut ca pana si fetele stiu mai bine ca voi.... :P :P :P :P :lol: :lol:
Traim vremuri materialiste si kkcioase totodata, asha ca nu mai mira pe nimeni ca se uita una/alta si la mashina...accentuez SHI LA... :wink:
Gabi, pai e topic despre Oltcit, acuma nu cred ca tb sa avem toti aceeashi parere, ca ar fi plictisitor, nu? :P :D
Este laudabil si respect ce au facut baietzii la mashina, insa tb sa fii intr-adevar maniac dupa Oltcit sa dai doar pe vopsea mai mult decat pe masina...
PS:apreciez ca ai bagat Seatu laolalta cu BMWul...h3h3h3 :wink:

Al3xius 27-07-04 17:14

Adevaru asta e ..ca cu banii de i-au bagat in ele isi luau o masina second destul de bunicica ! :wink:

P.S. : pai ce Seatu nu e masina buna ? ...sau bmw-u are 4 oo(chiar dak e febletea mea ...cu ultimu seria 3 ...s-au dus pe pluta ! :evil: :cry: ) ? :wink:

Gabi 28-07-04 12:02

CMS: stiu ca nu toti au parere buna despre Oltcit, da' de la o mica contradictie (si nervi slabi) se poate ajunge la o cearta \"de toata frumusetea\".

Oltcitul mi-a placut intotdeauna si o sa-mi placa si atunci cand va fi doar un mit!

BogdanCMS 28-07-04 12:04

Da, stiu mane, si ti-am zis, respect f mult ce-au facut baietzii, mai ales ca nu sunt kitchuri deloc, dar totsui tb sa fim si realisti, nu? :wink:
Mache love, not var! :P :D

Gabi 28-07-04 12:44

3 Attachment(s)
Dragutz :wink:

Gabi 28-07-04 12:47

3 Attachment(s)
:arrow:

Gabi 28-07-04 12:52

3 Attachment(s)
:arrow:

XSW 29-07-04 00:56

simpaticutz, ce sa zic, dar sincer ma intreb daca tot sunt atatia pasionati care baga bani sa-si faca oltshitu k lumea de ce nu se chinuie unu sa-si faca EL un body-kit complet, inclusiv capota si masca frontala modificate, decupat k lumea la roata din spate, spatele modificat si el (astupate nervurile) eventual adaptate niste faruri + stopuri k lumea si puse jante pe 16\", cu o vopsea cameleon k lumea nu tampeniile care le-am vazut pe la noi in romania (exceptie fac vreo 2 masini), aripi fibra umflate, un eleron de bun gust, etc ? Sincer si eu am avut visuri din astea dar sincer nu se merita decat ca sa zici ca ai cel mai tare oltcit facut vreodata, oricati bani ai baga in ea, tot prost vazuta e masina si imi pare rau ca e asa. Mie imi place la nebunie feelingul de la volan avand in vedere anul de proiectare si clasa ei. E nervoasa, sta bine in curbe toate alea. Sincer daca nu ar trancani totu in ea ar fi extraordinara. Singura problema e ca toti asociaza oltciturile cu porcarii de masini de 3 milioane de pe care cade tabla si ca sa incepi sa duci munca de convingere la fiecare prostanac e de-a dreptul futil. Am zis asta ca sa nu credeti ca am ceva impotriva masinii, sincer sunt putin \"in love\" cu oltcitul si cu \"placerea la volan\"/pret dar sincer inafara situatiei in care bagi vreo 2500 euro in ea sa faci motoru nou, sa-i pui o injectie monopunct, trenul de rulare sa fie impecabil si mai dur, interior refacut complet, imbracat in piele si la exterior sa arate de minim 2 ori mai nava ca orice oltcit vazut pana acum, nu vad sensul. Si ce am zis acum se aplica numai in cazul in care ai kef sa fii special si asta e masina proiect nu masina personala de frecat.

My 2 cents :)

SpeedeR 29-07-04 12:23

oltcitul este cea mai reusita masina :woowoo: care sa fabricat in romania.. parerea mea... pentru anul ei a fost super!!!

si pe mine ma oftica aia cu daciile lor bashite :ihearu: :grandmar: care \"oltcit! asta nui masina!\" Nu stiu ei ce poate sa faca un oltcit!!! :poke: Deh, mentalitatea romanasului...

Oricum, eu nu o sa vand niciodata oltcitul meu... mam atasat fff mult de el... o sa incerc sal fac cat de frumos se poate... traba nasoala e ku banii :D

Drum intins !! ;)

SpeedeR 29-07-04 12:24

aaaa,am uitat... Salutari Capitalei Oltciturilor!!! ;)

Gabi 29-07-04 22:39

XS: 95 % din motivele pentru care nu se vede asa ceva le-ai enumerat si tu. Nu se merita, ca tot Oltcit ramane.

OLTCIT RULLES!!!

SpeedeR 30-07-04 09:48

nu prea se merita,dar poti sa o faci din pasiune... dar nu te simti mandru k ai reusit sa faci dintrun stock o masina care sa atraga privirile?!

eu asa o sa fac ;)

bogdanlascu 30-07-04 10:25

io ma simt mindru de oltcitu meu atunci cind se uita lumea dupa el si mindru de mine ca eu l-am facut
apropo stie cineva ce conditii trebuie sa indeplineasca o masina ca sa poti sa pleci cu ea din romania? de ex cu oltcitul

XSW 30-07-04 11:30

din cate stiu eu trebuie sa ai 4 prezoane la roti, si asta fara flansa ... dar poate zic prostii, era un zvon care l-am auzit.

Cholo 30-07-04 12:57

planetare

1 Attachment(s)
Salut!
Stiu ca asta era potrivita pt troubleshooting, dar cred ca aici e mai bine vazuta:

Planetarele de la R, RL, etc, se potrivesc pe butucl de la RM ?

Cu alte cuvinte, pot eu sa-mi pun la oltcitul R roti de dacie, montand pe fuzeta un butuc de RM ? (pt ca oferta de jange e mai mare) ...sau trebe sa pun si planetare de RM si cutie de RM si frane de RM...
Sper ca pe spate nu-s probleme la montarea butucilor de la RM.

Si inca 2 chestii care ma framanta:

- daca are cineva rapoartele exacte din cutia de viteza de TRS.

- daca nu sunt singurul care si-a pus problema consumului urban la oltcit, a incercat cineva sa puna motorul Diesel de pe Citroen VISA pe Oltcit? Ce probleme ar fi?

Toate cele bune!

Gabi 30-07-04 15:21

Re: planetare

Quote:

Originally Posted by \"Cholo\"
Si inca 2 chestii care ma framanta:

- daca are cineva rapoartele exacte din cutia de viteza de TRS.

- daca nu sunt singurul care si-a pus problema consumului urban la oltcit, a incercat cineva sa puna motorul Diesel de pe Citroen VISA pe Oltcit? Ce probleme ar fi?

Toate cele bune!

Pentru rapoarte, incearca pe www.oltcit.ro/forum.htm . Iti trebuie user ca sa postezi mesaje.

Nu cred ca s-a incumetat cineva pana acum sa puna motor de Visa D pe Oltcit. Daca vrei consum mic (si performante = 0) pune fludor (pasta de lipit) in jigloare si, cat timp e calda, da o gaura cu un ac :wink: Trust me, merge.

BogdanCMS 30-07-04 19:00

Re: planetare

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Daca vrei consum mic (si performante = 0) pune fludor (pasta de lipit) in jigloare si, cat timp e calda, da o gaura cu un ac :wink: Trust me, merge.

Aoleu, Gabi, de ce invetzi lumea la prostii? :lol: :lol: :lol: :lol:

Cholo 30-07-04 19:45

Relax, nici vorba sa pun cositor acolo...

Cand vorbim de consum, avem de ales, putere sau economie. Daca am zis ca vreau consum mic, inseamna ca nu vreau sa merg cu ea la raliu, desi stiu ca si Visa D fuge cu peste 150 km/h, ceea ce mi se pare rezonabil.

Iar despre optimizarea amestecului, sau a arderii... sunt foarte FOARTE multi factori, printre care si forma ajutejului... nu e o simpla gaura; se invata pe la cursu' de motoare prin politehnica.

Mai stie cineva ceva de VISA Diesel?

cecilia 30-07-04 20:11

are cineva in craiova un oltcit diesel.... il shi vinde chiar( e prin ziar), dar nu shtiu cum e facut.... cat despre consum, pune motor de special shi uitzi cand faci plinul :P
de pe rl potzi sa faci pe rm, dar parerea mea e sa nu te apuci... totzi au facut invers!! potzi sa iei flanse de rm shi potzi sa pui rotzi de dacie( le gaseshti pe la dezmembrari)
iar cu oltcitul am iesit noi din tara shi nu i-a interesat decat cartea de identate .....( la vama).. mai multe nu shtiu ce o trebui, dar pe noi nu ne-a intrebat nimeni nika

Cholo 30-07-04 21:01

Deci merg flansele de RM cu planetarele de R sau RL.
Asta voiam sa stiu. Merci :)

bogdanlascu 30-07-04 21:39

planetarele de oltcit sint de doua feluri cele pt oltcitul normal (club11r sau trs) si cel hibrid (rt sau rm) care sint ceva intre dacie si oltcit si nu se potrivesc de la un model la altul

cyclops 03-08-04 11:15

Buna ziua, buna ziua! si bine (ca) v-am gasit.

Sunt si eu OLTCIT-IST. proaspat, dar dornic sa invatz si eu una alta.
Am un OLTCIT (moshtenire ;) de la tata) din '86 cu piesele originale (frantzuzeshti) pe el... chiar daq are 140.000 KM rulati. Inca merge ceas.
la capitolul Look are un spoiler de citoen montat sub bara originala.

O sa pun in curand poze... si poate saritzi cu sfaturile, iar daq e kareva din bucale pe aci poate facem mai multe decat sa vb... ;)

Va multzumesc!

Spot 03-08-04 16:45

salut cyclops si bine ai venit pe forumul oltcit-arilor

SpeedeR 03-08-04 17:02

cyclops... pt informatii tehnice despre oltcit intra pe www.oltcit.ro la forum...

welcome!

cyclops 03-08-04 17:49

@ speeder: multzam man... am vizitat saitu aproape in intregime...

Apropos... Niste praguri, spoilere si eleroane... mai prin bucuresti stie careva.... si mai ales cat ar putea sa coste?

Vreau sa bag ceva bani in mashina asta...
Problema este ca nu prea am timp sa alerg ici si colo sa ma informez... ;)

DJ10BOD 04-08-04 00:14

cecilia... am vazut eu oltcitu' ala diesel... dar nu e aranjat d loc... are consum mic la fel k si performantele... am mai zis-o p un forum... are 27 d cai masina... deci... nu mai are rost sa comentez!

Iar cine zicea d oltcit k nu e masina se inseala amarnik... probabil vroia sa se refere la alte marci autohtone (nu dau nume k nu vreai sa starnesc reactzii, dar cre'k v-atzi dat seama la ce masina ma refer :) !)

Pace!

cyclops 04-08-04 11:22

Merita sa-mi iau de la C&C Tuning cap toba de inox...
Costa 1.550.000, sau gasesc prin alte parti mai ieftin....

Si revin la intrebarea mea: Spoilere si praguri... gen RED si capota motor gen XXS stie careva de unde pot sa fac rost... Vin si la Craiova daq e cazul... ;) pa bune...

Gabi 04-08-04 11:26

cyclops: daca vii la Craiova, gasesti si alte modele. Poti sa-ti faci propriul tau model, dupa o poza, dar dureaza mai mult.

cyclops 04-08-04 12:01

Sincer sa fiu prefer spoilerul de la RED si presupun ca exista deja matriza (deci ies un pik mai ieftin - in princip am ~ 2-3 mil pe care pot sa-i bag in mashina / luna)
Ma intereseaza si capota de la XXS...

@ gabi : Da-mi nishte detalii, eventual link-uri, costuri, etc...
Tre sa stiu in ce ape ma scald, sa fac socoteala la bani
Vopseaua pot sa o fac loco, chiar eu, :( pacat ca nu am cuptor
Vreau sa fac exteriorul anu asta ca la anu sa pot sa ma interesez deja de motoare... :)

Flansa sau modificari pt jenti nu vreau sa fac... asa ca raman cu Jentzile de dacie alea de dural in 3 buloane (pe care tre sa le kumpar ;) ... tre sa ma interesez de anvelope... ce merge, cum merge, eventual sa-mi bombez aripile-spate (inainte sa o vopsesc)

HELP!!! ;)

cyclops 04-08-04 12:10

Apropos... Am auzit de un sistem universal de injectie... stitzi ceva... merge / oltcit?

Si am mai auzit de un sistem electronic care taie benzina in clipa in care iei piciorul dp acceleratie... cica poa sa economiseasca ~ 1/2 -1 L % benzina la consumul de oras

SpeedeR 04-08-04 15:40

si de ce vrei tu sa iei picioru de pe acceleratie?! :lol: :lol: :lol:

cyclops, vino mey vineri la prisma si vb si cu gabi ...

gabi : aveti pe acolo carb de alfa 33 de vanzare?! sau unu similar... carb pt motor boxer 8) plz :D

BogdanSHA 04-08-04 18:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cyclops\"
Si am mai auzit de un sistem electronic care taie benzina in clipa in care iei piciorul dp acceleratie... cica poa sa economiseasca ~ 1/2 -1 L % benzina la consumul de oras

Am eu asa ceva dar e pentru dacie cu carburator :wink:

Gabi 04-08-04 21:42

Re:

cyclops: link-uri n-am dar iti dau un numar de telefon: 0744621240 - Marius.

All times are GMT +2. The time now is 15:35.

- Copyright 2026 4Tuning