![]() |
4 Attachment(s)
hai sa va mai arat o masina ce \"sageta\" centru aseara si azi era in targ.
|
Arata bine .... dar nu ma omor dupa ea
sunt curios cu eleronul ala ... nu mi se pare ca sta prea bine ... e prea mare.. nici dupa toba parca nu ma omor. Daca il mai vede cineva poate face ceva poze mai clare ... ca nu prea imi dau seama. oricum, tuning frate :D |
Am vazut-o si eu pe centru..Cat cere pe ea?
|
pozele sunt facute cu telu si in legatura cu pretul nu il avea afisat si nici nu era nimeni la masina ( doar curiosi )
|
Prea tare.... :roll:
|
De unde apar astia ma? :D E dragutza dar singurul lucru care nu-mi place, nu e facuta de ei... Ca si TT-ul sunt cumparate direct tunarite de prin alte tzari :?
|
am vazut azi un evo8 negru cu numere rosii
la volan era unu la vreo 40-50 ani nu cred ca se baga in club :x :cry: |
E lancer..Nu e Evo..Are kit de Evo..dar motorul, nu..Il stiu si eu..Sta pe la piata sud..
|
mi sa parut shi mie cam ciudat shi eleronu oricum nu era de evo8
|
Da..Oricum e frumoasa tare masina..Si pe spate scrie Lancer..
|
deci...
al3xxx mashina asta a ajuns in clip la negrutzu feat maran, negrutzu de la 3se, uita-te pe atomic
|
mai andrei eu zic ca masina e facuta in romania si cred ca la suceava pt ca avea mai multe stikere cu onoservice si din cate stiu ono parca e de la suceava
|
Daca e facuta la noi, tot respectul atunci... Arata destul de bine :wink:
|
Baaa mie tot mai mult imi place ....masinuta lui Cristi :roll:
|
:oops: :oops: Sper sa o fac si mai frumoasa la vara..Merci..
Giano e misto melodia aia a lui codul penal.. :lol: |
sa va spun eu
masina e facuta la Brasov daca nu stiti acolo se afla unul din cei mai priceputi tuneri care lucreaza in fibra ( Bogdan ) are foarte multe masini facute personal de el are o echipa de meseriasi impecabila si TT-ul portocaliu tot de el era facut ceva la genul Ureke din Bacau dar nu se compara niciodata am vazut lucrari de-ale lui are magazin cu tot cu service si cu vopsitorie |
da, cred ca stiu la cine te referi.
oricum, eu inca sunt curios cu eleronul ala, tre sa o vad live ca sa imi dau seama daca vine bine sau nu, deocamdata mi se pare ca e cam mare, dar din poze nu pot sa vad bine. in rest, frumos. |
arata misto masina!!! mie imi place cum e inscriptionata!!! si ce misto suna motorul!!!! l-am auzit astazi cum o tura pe la politie!!! faina!
|
silviule. ma pui in legatura cu romanu ala din brasov?
|
made by onofrei - brasov
|
de are capota neagra????
oricum prea tare vinilu de pe ia cat costa unu oare shi de unde se poate face rost ca de viniluri intr-o singura culuare pot sa imi fac shi eu la firmele de inscriptionari auto |
atunci ma scuza ti in leg cu afirmatia facuta , am crezut ca e facuta la suceava
|
vrei vinil?
iti fac eu, dar nu cred ca se potriveste pe papuc!! :lol: |
dar cu ce faci vinil-uri ?
|
cutter plotter.
|
silviu tu lucrezi cu tipul din brasov?
|
Re:
daca te intereseaza ceva, da, pot colabora cu el
|
3 Attachment(s)
Azi am vorbit cu propietarul si a spus cum scapa de la munci, vine si el.... sta langa fabrica Sonoma ca o mai duc pe mama la servici si trec pe acolo...azi l-am vazut la masina si m-am bagat in seama :) ...sper sa vina...
|
Ba are discuri perforate sau mi se pare?
|
Din cate vad eu are discuri perforate. Chiar ar fi ceva tare sa fie pe bune
|
E chiar super masina asta.....
8) Brava posesorului! |
Vedem sambata....el a zis cum scapa vine... :D oricum e tare masinutza! :D
aaa si mai e inca unu cun Golf 4 facut misto are nr Bc xxx NUT am sa pun ceva poze mai tarziu!... |
3 Attachment(s)
Pozele cu Golful...poate am sa ma intalnesc si cu propietaru...
|
arata bine .., frumos spoilerul fata ... o prinde bine (am impresia ca e kersher cel putin seamana cu cel de a4)
si in rest arata bine ... da nu prea tin minte sa-l fi vazut prin oras ... poate nu mai tin minte :) |
Frumos! Imi place...
|
frumos doamna frumos :lol:
|
:wink: Cel cu golful sta undeva pe chimiei!!!
|
2 Attachment(s)
In ura...cum te duci spre karting inainte de selena e parcat pe dreapta...sa ma inalnesc cu el sa vad daca vine la intalniri...un prieten mi-a spus ca si-a facut chip si la scos dupa, consuma cat un vapor... inca o poza din bot! :D
|
e faina solenza numa ca daca si-a facut tapiteria la autogara,nea \"cutare\" a folosit materialul meu(cumparat de mine) si m-a lasat fara panouri si cupola la ford(sper ca momentan)
|
ce calibra rosie am vazut... bc ?? ham :shock: :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:29. |
- Copyright 2026 4Tuning