![]() |
Re: Chat....
Quote:
|
tare mai lamurit HUnor:))
|
vlade pt faza cu scaunele iti trebuia ?
|
1 Attachment(s)
Salutare!:-)
Baetzi, mar interesa si pe mine un .... nu stiu exact cu i se zice:oops:, dar va pun o poza:-P Cine ar putea sa imi faca rost? |
lamuresc eu chestiile nai tu frica :P
|
Quote:
|
no problemo :D
|
Zsoltika am eo stikere cu 4tuning
|
Aline sa imi aduci si mie pe miercuri sau joi sa vad acum ca am bacuX( si nu ne vedem la scoala:|
ca sa il pun si eu pe "fereasta":))) |
Quote:
|
chiar baieti chit cereti pe o bucata
|
7 lei
|
Quote:
|
intrebare de 10 puncte: nu stiti, sunt bujii cu mai multe capete care potrivesc la dacie? :-D.........si daca ati folosit careva asa cv, cum merge :-D
|
Quote:
|
da sunt bujii cu mai multe capete care se potrivesc si la dacie...dar...nu prea o sa se merita investitia pentru k tu acceasi intensitate de curent iti vine la fiecare bujie si daca are 2-3-4 capete si daca are numai unul. parerea mea unul si bun face mai mult decat multe si proaste...mai poti face o treaba dar asta nu stiu sigur ce si cum...daca schimbi bobina sau poti regla intensitatea curentului atunci pot zice k se merita sa pui cu mai multe capete...dar...cum ziceam...depinde de tine daca crezi k merita sa investesti in ceva care oricum nu iti da mai multi cai si nu te ajuta cu mai nimica.
|
da, cam asta eram curios, cum influenteaza fuctionarea motorului....ms Cosi :-)
|
din cate stiu eu nu influenteaza motoru cu nimica atat stiu eu k dak se uda un capat da scanteie altul nu trebe sa scoti bujia sa o cureti...si asa mai departe
|
in rau nu influenteaza motorul dar...daca se uda sau afuma k de udat nu prea are cum tot aia e...asa k cel mai bn stai pe curu tau...mai e o chestie. daca vrei performata ar trebui sa schimbi si fisele si alte chestii dar eu zic k chiar nu se merita la o dacie stock.
|
ovy iti dau io fise d espero:)) , dak mergi sa cumperi bujii, sunama ca si io vreau sa-mi iau ca le am d vreo 30 d mi
|
sa nici nu ziceti de fise de buji
la porsche am luat setul la 460 ron :( |
hunor vi maine cu porsche-ul? hai sa il vedem si noi :D
|
nam asigurare domnilor
si nu vreau sai ii fac numa dupa ce il transcriu pe numele meu asta ii situatia |
Quote:
nu stiu cat ar influenta performanta, dar o ardere mai completa da un consum mai mic, nu?:-) @Vlad....te sun daca imi iau da nu cred:lol: |
Quote:
|
no foarte frumos :lol::lol::lol:
|
pai mai baietzi... ma asteptam sa gasesc pe cineva la platou pe zapada asta.
Dar nimic...gool. Cum de nu era nimeni la patinaj artistic?:D Mie mi-ai stricat distractzia o masina de dezapezire:sad: |
1 Attachment(s)
in filmuleti de facut pofta maine la interex
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
baranyka filma :D
si el o facut citeceva :D |
1 Attachment(s)
Care imi zice ce model is jantele astea ? :| ala de unde le-am luat o zis ca de pe un Bertone is :)
|
intr-adevar seamana dar pe bertone din cate stiu eu au prinderea in 5 prezoane...nu zic prea multe k nu sunt sigur dar kam toate bertone-urile care le-am vazut aveau jante cu 5 prezoane
|
Quote:
Poate ii cv model mai vechi:?: habar n-am exact... ...una peste alta n-am vazut bertone in 4:oops:... |
Fratzilor...intalnire spontana la Platou ora 19:00 16Feb (azi:-P)
@=Oke= @bogdanv09 @pety @Flavius17 astia suntem asha zishiii "oraganizatori":lol: ...va asteptam... |
altadata sunati ma cind ii intilnire din asta spontana sau macar un sms tel:0746548251
|
nu ama juns din cauza lipsei de bani.....
|
Quote:
dami nr tau pe pm |
| All times are GMT +2. The time now is 17:33. |
- Copyright 2026 4Tuning