![]() |
Re: Accidente in RM. VALCEA
Quote:
|
stie careva ceva de accidentul de ieri de la raureni? cica un taxi s-a rasturant de cateva ori...
|
6 Attachment(s)
din pacate trec si eu p'aci cu un accident relativ minor dar oarecum scump deoarece n'am casco. masina a primit deja faruri noi DEVIL EYES si mai urmeaza o bara noua si un strat proaspat de vopsea. Tot raul spre bine
|
ce-ai lovit mancati-asi peleu tau :lol::lol::lol: ......de se mai intampla
|
mai Robbert u crek iti doreai farurile acestea plus bara de rs si grila fagure si ai gasit o modalitate buna sa le schimbi
|
daca as gasi , ar fi o optiune. momentan caut intercoolerul pe la dezmembrari (mai taiem din cheltuieli ), e singurul care a avut de suferit pe partea mecanica.
|
Bafta la modificari, dau bine rau noile faruri ;)
|
Quote:
|
da cu ce te`ai lovit?
|
am luat un indicator pe partea farului si m'am oprit intr'un gard de sarma ghimpata
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
cum ai reusit ?
|
viteza, curba urata, ud pe jos :))
a fost belea mare :)) va povestesc io ca nu pot sa zic aici :D |
Am vazut ieri un audi 80 parca sau ceva de genu tamponata in spate si parea ca a intrat o masina mai joasa in ea cum e a ta.
|
Sapro fi atent: Daca ii refaci bara...e ok, e tuning, badboy i`ai facut, grila daia hoatza i`ai facut...e belea :X
p.s. pare rau pentru "opera ta de arta" |
accidentu meu a avut loc acum 10-11 luni :D
|
poi dak stai noaptea in hermes cu laptopu pe plafon, ce faceai akolo remapai calk la bmw ii faceai 150 de cai
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Attachment 1079215Attachment 1079221Attachment 1079214Attachment 1079217Attachment 1079218Attachment 1079216Attachment 1079220Attachment 1079219 |
naspa...e bine ca nu a fost mai rau.de curios intreb...unde s-a petrecut ? si unde ai reparat masina ? nu de alta dar sa stiu sa nu trec pe acolo :|
|
Quote:
|
a fost facuta cu asigurarea aluia , nu ?
|
Quote:
|
Toata lumea si`o fura :) oricum da bine fara stema :evil_laug
|
Am trecut acum prin centru si a fost un accident, n-am vazut decat o motocicleta pe jos, si vizavi de locul unde a murit baiaul cu calibra, erau 2 ambulente, lume multa in jur, un om pe jos, incercau medicii sa-l salveze cred, mai multe nush...
|
Da am primit si eu cateva mass-uri ca a murit un motociclist cu un Suzuki GSXR parca.
|
da amurit baiatul cu suzuky gsx-r modelul nou...avea carnetul de o luna ...kissul il chema..eu nu ii inteleg pe cei care sar de la bicicleta sau scuter pe motor de peste 500...si peste 120 cai...asta e
DUMNEZEU SA IL IERTE! |
Quote:
|
vreo poza cu motorul are cineva?
|
Quote:
|
o poza cum era inainte ....cum arata motorul, poate il stiu din vedere....
|
http://www.mcnews.com.au/Wallpaper/S...allpaper/5.jpg aproape ca asta...alb cu albastru...
|
xxxx™: un suzuki
xxxx™: smecher xxxx™: auzi xxxx™: albastru xxxx™: k alb xxxx™: veni k viteza din ls spre nord xxxx™: unu de la mall sa faca xxxx™: stanga pe ana ipatescu xxxx™: veni tare dupa pod xxxx™™: dadu direct xxxx™™: in unu xxxx™™: k masina xxxx™: avu xxxx™: 100 xxxx™: asa :| |
100 cu motoru' prin oras in aglomeratia aia de la 12 ?:|
|
si daca a avut mai putin....stii cum zic majoritatea pietonilor...de la 60 70 ajung la 100 ....au ei kilometraj in cap?
|
1 Attachment(s)
Imi pare rau pentru el...:sad:
O poza...doar atata am ! |
Din vina cui s-a produs accidentul ? stiti cumva daca a murit baiatul si cum il chema ?
|
A fost stire mai devreme pe VTV. Vad ca pe site-ul lor nu au nimic :|
|
din discutia postata de ionutz, pare a fi vina lui
baiatului i se zicea kissu, tocmai a terminat in economic a 12a |
| All times are GMT +2. The time now is 04:32. |
- Copyright 2026 4Tuning