![]() |
Re: Vw bora Edition
Quote:
iar gurelul absolut habar nu am...numai ca ii tiganie acum asta caut sa aflu ce model de bec tre sa fie...atat |
Becul ala il folosesti tu?:???:
|
Quote:
E bec tip dop de bere :D Tu l-ai fabricat ? |
Quote:
|
Quote:
tiganit...in prima faza nu mi-am dat seama,nu am dat importanta ce este acolo dar dupa ce reglajele nu erau chiar ok atunci am vazut de fapt cum ii treaba cu becul adaptari de tiganie Quote:
hai ca in alte parti omu ii inventiv si rezolva unele chestii dar nici chiar asa Quote:
tot ma uitam sa vad g3 ce varianta foloseste...:rolleyes2 |
si eu am lupe G3 dar nu arata asa becu la mine ... cu chestia aia metalica :))
|
Eu ti-am mai spus odata, dar vad ca nu iei in considerare deloc sfaturile:
http://www.ebay.com/itm/One-Pair-Xen...ht_1903wt_1270 Citeste tot cu atentie |
Quote:
nu stiu ce sa zic... Quote:
dar daca aud fel si fel de variante sunt derutat am reusit sa fac 2 poze cu soclul..poate se rezolva cumva asa revin imediat |
Quote:
stiu ca s-a mai zis nu o spun cu rautate dar mi se pare foarte foarte obositor sa tot intru pe topic si sa vad o groaza de posturi pentru un bec:???:.. vb pe privat cu cei care iti pot da un sfat intereseaza-te da nu asa mult pe topic ... spor la modificat! |
Ala e bec prototip ... unicat in lume sopecial pentru bora produs de cel mai mare producator chinez de pe vapor:D
|
2 Attachment(s)
Quote:
sper ca dupa pozele astea sa se rezolve misterul Quote:
iata si pozele...poate alti posesori de g3 sau cei care sunt mai in domeniu ma ajuta |
Quote:
ce soclu are aceasta lupa G3(nu ii golf 3...se numeste G3..)ca multi au incurcat.. din cate am vorbit cu 2 baieti ii d2s... spre weekend trebuie sa vina becuriile am montat tipsul(inca nu ii final...ca trebuie putin sa o prelungesc) unele plastice curatat si facut negru mat prin interior si am gasit si gume in final pentru spate revin cu poze |
Nu vinzi tablele???
|
5 Attachment(s)
Quote:
astea sunt pozele cu gumele pe jante:-) is multumit...nu ii extra strech...dar arata foarte bine(mai ales profilul gumei |
Si pe fata pui tot 215?
|
A pus deja 205/45.
|
Quote:
spatele 215 45... pe fata foarte putin se vede inclinat,dar pe spate la 9j eu zic ca chiar arata ok eu is multumit sa vedem acum si cu suspensia cum ma inpac,oricum pun rotiile si putin as vrea sa ma bucur de comfort iar apoi evident vine si suspensia ca nu prea merg jantele fara:rolleyes2 |
Quote:
|
am mers pe clasic...la inceput aveam fel si fel de idei dar nu am mai vrut aurii,portocalii,fosforoscent si etc..poate pe viitor cand ma plictisesc de ele,o sa schimb putin aspectul
cel mai probabil suruburiile ma tenteaza aurii,dar acum sigur nu eu zic ca asa ii cel mai ok |
Quote:
|
Quote:
|
nu se mai poarta culorile excentrice ;)
|
Quote:
|
acu vreo doi.
bag si un filmulet , oricum nu se supara soosy , topicul lui e divertisment :) https://www.youtube.com/watch?v=__WEt...ure=plpp_video |
Quote:
|
drumurile devil, drumurile..
|
Quote:
Bafta Soosy, hai cu suspensia aia. |
Ce naiba faci cu caracterul? Tu crezi ca acolo nu sunt uscaturi?
|
Filmarea in HD, face totul. Sunt tanar, dar am umblat prin lume...si am vazut masini de "nivelul ala". Shit..... air ride si suspensie + un polish?
Hai sa ne uitam in curtea noastra... ca nici lor nu le pasa de masinile noastre...si..sa fim seriosi...avem si noi exemplare... |
Quote:
Quote:
Quote:
Avem si pe forum pe cineva cu o masina demna de worthersee sau alte show uri de genul [ doar tu mi l ai aratat pe tip ] |
Quote:
Quote:
oricum jantele astea nu le vad roz,mov si etc...poate ceva noanta de portocaliu sau maxim un verde fosfor dar parca parca si astea is fortate sa zic asa vedem ce o fi...ma gandeam intens la suruburi aurii...dar cel mai ok ii asa pe clasic,ceva combinatii de noante de gri posibil Quote:
Quote:
Quote:
dar in aprilie se rezolva Quote:
evident rezultatul este altu |
proasta alegere ai facut cu Goodyear-urile astea , stretch mai deloc parca ar fi 225/45 ( sau poate mi se pare doar mie ) . Monteaza-le sa le vedem pe masina!
|
Quote:
este strech...pe mine ma multumeste 100% se vede si in poze,poate tu aveai asteptari mai mari....dar cam ar trebui la asa ceva 215 40...in fine o sa fac cateva poze jantele sunt pe masina....is multumit total,arata bine,se comporta bine putin preia vibratiile de la asflat dar in rest nici o diferenta,pro ii cum sta pe sosea si look-ul atat ca momentan este inalta,mai ales fata |
daca acum simti vibratii, cu suspensia nouo o sa simti un cutremur de toata frumusetea :lol:
|
10 Attachment(s)
Quote:
oricum sunt unii care se plang de servo sau de consum si etc ok...este 2-3ml consum mai mare sa zic asa...nu mai imi ia 5 afara ia aprox 5.3 la directie nu simt nimic,nu ma fura si etc doar ca trebuie mers mai lejer si preia vibratiile mai "concret" de la asfalt cu suspensia sport va mai aparea si acel hop-hop:)) putin comfort in minus..asta e iata si cateva poze...piesa de rezistenta va fi suspensia ca si look va urma |
1 Attachment(s)
Arata binisor! Daca nu scriai bora din literele alea de vitan, nu imi dadeam seama ce masina e! Baga mare si arde-i si suspensia si va fi ok!
ia de te inspira... te-a batut la litere :)))))) |
Quote:
|
Greseala mea atunci. M-au indus in eroare literele alea urate! Fie ca sunt oem, tot aspect de vitan au!
|
Quote:
bafta soosy in continuare, arata bine borisca;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
- Copyright 2026 4Tuning