Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Vw bora Edition (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/286268-vw-bora-edition.html)

soosy 24-03-12 20:58

Re: Vw bora Edition

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4948308)
Gulerul ala e facut cumva dintr-un dop de bere ?

Ai vazut vreodata cum arata un bec D2S ?:shock:

live nu am vazut bec..
iar gurelul absolut habar nu am...numai ca ii tiganie
acum asta caut sa aflu ce model de bec tre sa fie...atat

vinyl 24-03-12 21:00

Becul ala il folosesti tu?:???:

SAX1987 24-03-12 21:04

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4948341)
live nu am vazut bec..
iar gurelul absolut habar nu am...numai ca ii tiganie
acum asta caut sa aflu ce model de bec tre sa fie...atat

e clar ce e :

E bec tip dop de bere :D

Tu l-ai fabricat ?

DEVIL's Style 24-03-12 21:07

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4948308)
Gulerul ala e facut cumva dintr-un dop de bere ?

Ai vazut vreodata cum arata un bec D2S ?:shock:

ahahahaha , maxim ! deci e clara treaba , sunt doua variante : d2s sau h1 pentru ceata /far , asta ar putea fi baza becului care merge acolo la tine !

soosy 25-03-12 06:25

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 4948346)
Becul ala il folosesti tu?:???:

acuma da...nu eu il folosesc ci asa l-am primit
tiganit...in prima faza nu mi-am dat seama,nu am dat importanta ce este acolo dar dupa ce reglajele nu erau chiar ok atunci am vazut de fapt cum ii treaba cu becul
adaptari de tiganie

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4948353)
e clar ce e :

E bec tip dop de bere :D

Tu l-ai fabricat ?

nu stiu ce ii,si nu am absolut nici o treaba cu asa ceva...daca tu crezi ca as face asa ceva atunci te inseli total...mai ales ca ii vorba de faruri
hai ca in alte parti omu ii inventiv si rezolva unele chestii dar nici chiar asa

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 4948361)
ahahahaha , maxim ! deci e clara treaba , sunt doua variante : d2s sau h1 pentru ceata /far , asta ar putea fi baza becului care merge acolo la tine !

asta as vrea sa aflu ce bec am nevoie de fapt...sa cumpar altele si gata
tot ma uitam sa vad g3 ce varianta foloseste...:rolleyes2

iviTe 25-03-12 10:36

si eu am lupe G3 dar nu arata asa becu la mine ... cu chestia aia metalica :))

ovidiu89 25-03-12 13:20

Eu ti-am mai spus odata, dar vad ca nu iei in considerare deloc sfaturile:
http://www.ebay.com/itm/One-Pair-Xen...ht_1903wt_1270

Citeste tot cu atentie

soosy 25-03-12 13:41

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 4948776)
si eu am lupe G3 dar nu arata asa becu la mine ... cu chestia aia metalica :))

nu stiu ce sa zic...
Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 4948983)
Eu ti-am mai spus odata, dar vad ca nu iei in considerare deloc sfaturile:
http://www.ebay.com/itm/One-Pair-Xen...ht_1903wt_1270

Citeste tot cu atentie

da am vazut...si am luat in considerare...adica h1...d2s sau alea mai speciale..
dar daca aud fel si fel de variante sunt derutat
am reusit sa fac 2 poze cu soclul..poate se rezolva cumva asa

revin imediat

JusT_SaY_BoBo 25-03-12 13:58

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4949003)
nu stiu ce sa zic...

da am vazut...si am luat in considerare...adica h1...d2s sau alea mai speciale..
dar daca aud fel si fel de variante sunt derutat
am reusit sa fac 2 poze cu soclul..poate se rezolva cumva asa

revin imediat

arata bine masina pana acum.sa o stapanesti sanatos.
stiu ca s-a mai zis nu o spun cu rautate dar mi se pare foarte foarte obositor sa tot intru pe topic si sa vad o groaza de posturi pentru un bec:???:..
vb pe privat cu cei care iti pot da un sfat intereseaza-te da nu asa mult pe topic ...
spor la modificat!

SAX1987 25-03-12 14:22

Ala e bec prototip ... unicat in lume sopecial pentru bora produs de cel mai mare producator chinez de pe vapor:D

soosy 25-03-12 21:09

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4949032)
arata bine masina pana acum.sa o stapanesti sanatos.
stiu ca s-a mai zis nu o spun cu rautate dar mi se pare foarte foarte obositor sa tot intru pe topic si sa vad o groaza de posturi pentru un bec:???:..
vb pe privat cu cei care iti pot da un sfat intereseaza-te da nu asa mult pe topic ...
spor la modificat!

mersi....chestia ii ca chiar am nevoie de ajutor...daca ii deranjant ok se poate si prin PM...dar cu cine sa discut prin PM?!
sper ca dupa pozele astea sa se rezolve misterul

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 4949057)
Ala e bec prototip ... unicat in lume sopecial pentru bora produs de cel mai mare producator chinez de pe vapor:D

mai in gluma mai in serios ii nasoala situatia...ca dupa alti prosti,tiganii sa rectifici treaba

iata si pozele...poate alti posesori de g3 sau cei care sunt mai in domeniu ma ajuta

soosy 29-03-12 07:58

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4949669)
mersi....chestia ii ca chiar am nevoie de ajutor...daca ii deranjant ok se poate si prin PM...dar cu cine sa discut prin PM?!
sper ca dupa pozele astea sa se rezolve misterul

mai in gluma mai in serios ii nasoala situatia...ca dupa alti prosti,tiganii sa rectifici treaba

iata si pozele...poate alti posesori de g3 sau cei care sunt mai in domeniu ma ajuta

cunoscatorii?nimeni nimic?
ce soclu are aceasta lupa G3(nu ii golf 3...se numeste G3..)ca multi au incurcat..
din cate am vorbit cu 2 baieti ii d2s...

spre weekend trebuie sa vina becuriile
am montat tipsul(inca nu ii final...ca trebuie putin sa o prelungesc)
unele plastice curatat si facut negru mat prin interior
si am gasit si gume in final pentru spate

revin cu poze

Sebastian.C 29-03-12 12:26

Nu vinzi tablele???

soosy 29-03-12 20:32

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Sebastian.C (Post 4955604)
Nu vinzi tablele???

nu...

astea sunt pozele cu gumele pe jante:-)
is multumit...nu ii extra strech...dar arata foarte bine(mai ales profilul gumei

zib3r 29-03-12 21:36

Si pe fata pui tot 215?

*-_Speed_-* 30-03-12 08:55

A pus deja 205/45.

soosy 30-03-12 08:57

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 4956366)
Si pe fata pui tot 215?

nu,pe fata am deja si ii 205 45...8j
spatele 215 45...

pe fata foarte putin se vede inclinat,dar pe spate la 9j eu zic ca chiar arata ok
eu is multumit
sa vedem acum si cu suspensia cum ma inpac,oricum pun rotiile si putin as vrea sa ma bucur de comfort iar apoi evident vine si suspensia ca nu prea merg jantele fara:rolleyes2

goshy 30-03-12 18:51

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4956209)
nu...

astea sunt pozele cu gumele pe jante:-)
is multumit...nu ii extra strech...dar arata foarte bine(mai ales profilul gumei

daca tot ai facut polish, puteai face miezul o culoare trasnita

soosy 30-03-12 18:55

am mers pe clasic...la inceput aveam fel si fel de idei dar nu am mai vrut aurii,portocalii,fosforoscent si etc..poate pe viitor cand ma plictisesc de ele,o sa schimb putin aspectul

cel mai probabil suruburiile ma tenteaza aurii,dar acum sigur nu
eu zic ca asa ii cel mai ok

vinyl 30-03-12 19:36

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 4957660)
daca tot ai facut polish, puteai face miezul o culoare trasnita

Nu toata lumea e cu circu..

goshy 30-03-12 19:42

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 4957743)
Nu toata lumea e cu circu..

crezi tu ca asta e circ? e parerea fiecaruia si deasemenea gustul fiecaruia... nu cred ca am dat in cap nimanui daca doar mi-am dat cu parerea ;)

.Alex 30-03-12 20:09

nu se mai poarta culorile excentrice ;)

vinyl 30-03-12 20:21

Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 4957799)

Da cand s-au purtat?:)))))

.Alex 30-03-12 20:29

acu vreo doi.

bag si un filmulet , oricum nu se supara soosy , topicul lui e divertisment :)

https://www.youtube.com/watch?v=__WEt...ure=plpp_video

DEVIL's Style 30-03-12 20:43

Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 4957820)
acu vreo doi.

Hai ca deja ne aruncam prea tare , mai avem de mancat muuuuult si bine unii din noi , pana sa aducem masinile la un asemenea nivel !

zib3r 30-03-12 21:33

drumurile devil, drumurile..

Devu 30-03-12 21:42

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 4957924)

Cea mai mare diferenta, intre noi si ei, este caracterul omenesc...

Bafta Soosy, hai cu suspensia aia.

zib3r 30-03-12 21:43

Ce naiba faci cu caracterul? Tu crezi ca acolo nu sunt uscaturi?

vinyl 30-03-12 21:50

Filmarea in HD, face totul. Sunt tanar, dar am umblat prin lume...si am vazut masini de "nivelul ala". Shit..... air ride si suspensie + un polish?
Hai sa ne uitam in curtea noastra... ca nici lor nu le pasa de masinile noastre...si..sa fim seriosi...avem si noi exemplare...

DEVIL's Style 30-03-12 23:29

Quote:

Si asta e un punct de vedere , dar multora va scapa un aspect la masinile alea : ATENTIA LA DETALII !

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4957935)

Da , ai dreptate , spre deosebire de noi , aia stiu cum sa se ajute intre ei si o fac neconditionat

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 4957955)
Filmarea in HD, face totul. Sunt tanar, dar am umblat prin lume...si am vazut masini de "nivelul ala". Shit..... air ride si suspensie + un polish?
Hai sa ne uitam in curtea noastra... ca nici lor nu le pasa de masinile noastre...si..sa fim seriosi...avem si noi exemplare...

Ce ai vazut tu nenea? ai fost macar o singura data la un expo in afara sau un show de acest gen? ai vazut vreodata o masina lucrata in detaliu? un air ride si un polish? dar rebuild ul complet la motoare si interior pe seama cui le pui [ ca sa nu mai zic de cele custom facute ] sau de fitmentul perfect la roti? s-au alea nu se vad?, macar ai observat ce sisteme de franare au unele din vechiturile alea pe ele? Ai vazut vreodata ce "monstrii" sunt sub capotele alea masinilor alea care par ca doar polishul si jantele e de ele? Cand am zis ca mai avem de papat pana sa ajungem la nivelul lor , stiu pe ce baza am spus-o. Si da , avem si noi in tara , dar inca sunt o minoritate si nu majoritate cum e in afara !

Avem si pe forum pe cineva cu o masina demna de worthersee sau alte show uri de genul [ doar tu mi l ai aratat pe tip ]

soosy 31-03-12 09:33

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 4957757)
crezi tu ca asta e circ? e parerea fiecaruia si deasemenea gustul fiecaruia... nu cred ca am dat in cap nimanui daca doar mi-am dat cu parerea ;)

stai lin,nu ii problema
Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 4957799)

pe viitor daca ma plictisesc de ele poate...dar acum sigur nu
oricum jantele astea nu le vad roz,mov si etc...poate ceva noanta de portocaliu sau maxim un verde fosfor dar parca parca si astea is fortate sa zic asa

vedem ce o fi...ma gandeam intens la suruburi aurii...dar cel mai ok ii asa pe clasic,ceva combinatii de noante de gri posibil

Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 4957820)
acu vreo doi.

nici o problema;)....

Quote:

aici ai spus mare chestie...dintr-o masina 70% sunt jantele in combinatie cu suspensia..dar cine isi permite sa puna pe golf 2 jante 17...sau pe golf 4 jante 19 si etc..si low maxim...arata spectacol dar la noi nu merge,mai ales sa si umblii cu masina(am vazut ca sunt mici exemple dar alea is masini de weekend)

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4957935)

curand curand...mai vreau sa ma bucur de comfort
dar in aprilie se rezolva

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 4958126)
Si asta e un punct de vedere , dar multora va scapa un aspect la masinile alea : ATENTIA LA DETALII !

calitatea detaliilor mai exact

Da , ai dreptate , spre deosebire de noi , aia stiu cum sa se ajute intre ei si o fac neconditionat

Ce ai vazut tu nenea? ai fost macar o singura data la un expo in afara sau un show de acest gen? ai vazut vreodata o masina lucrata in detaliu? un air ride si un polish? dar rebuild ul complet la motoare si interior pe seama cui le pui [ ca sa nu mai zic de cele custom facute ] sau de fitmentul perfect la roti? s-au alea nu se vad?, macar ai observat ce sisteme de franare au unele din vechiturile alea pe ele? Ai vazut vreodata ce "monstrii" sunt sub capotele alea masinilor alea care par ca doar polishul si jantele e de ele? Cand am zis ca mai avem de papat pana sa ajungem la nivelul lor , stiu pe ce baza am spus-o. Si da , avem si noi in tara , dar inca sunt o minoritate si nu majoritate cum e in afara !

Avem si pe forum pe cineva cu o masina demna de worthersee sau alte show uri de genul [ doar tu mi l ai aratat pe tip ]

ii alt trai,alta mentalitate chiar si pana la urma CONDITII
evident rezultatul este altu

calin.massive 31-03-12 12:18

proasta alegere ai facut cu Goodyear-urile astea , stretch mai deloc parca ar fi 225/45 ( sau poate mi se pare doar mie ) . Monteaza-le sa le vedem pe masina!

soosy 31-03-12 18:34

Quote:

Originally Posted by calin.massive (Post 4958614)
proasta alegere ai facut cu Goodyear-urile astea , stretch mai deloc parca ar fi 225/45 ( sau poate mi se pare doar mie ) . Monteaza-le sa le vedem pe masina!

am cautat falken sau dunlop ca pe fata dar bine ca am gasit si asa....foarte greu de gasit 215 45
este strech...pe mine ma multumeste 100%
se vede si in poze,poate tu aveai asteptari mai mari....dar cam ar trebui la asa ceva 215 40...in fine
o sa fac cateva poze
jantele sunt pe masina....is multumit total,arata bine,se comporta bine
putin preia vibratiile de la asflat dar in rest nici o diferenta,pro ii cum sta pe sosea si look-ul

atat ca momentan este inalta,mai ales fata

.Alex 31-03-12 20:49

daca acum simti vibratii, cu suspensia nouo o sa simti un cutremur de toata frumusetea :lol:

soosy 01-04-12 00:15

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 4959315)
daca acum simti vibratii, cu suspensia nouo o sa simti un cutremur de toata frumusetea :lol:

evident....inceputul cutremurului:))
oricum sunt unii care se plang de servo sau de consum si etc
ok...este 2-3ml consum mai mare sa zic asa...nu mai imi ia 5 afara ia aprox 5.3
la directie nu simt nimic,nu ma fura si etc

doar ca trebuie mers mai lejer si preia vibratiile mai "concret" de la asfalt
cu suspensia sport va mai aparea si acel hop-hop:)) putin comfort in minus..asta e

iata si cateva poze...piesa de rezistenta va fi suspensia ca si look
va urma

geo_gee2005_xxx 01-04-12 00:37

1 Attachment(s)
Arata binisor! Daca nu scriai bora din literele alea de vitan, nu imi dadeam seama ce masina e! Baga mare si arde-i si suspensia si va fi ok!

ia de te inspira... te-a batut la litere :))))))

Sebastian.C 01-04-12 00:54

Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 4959625)
Arata binisor! Daca nu scriai bora din literele alea de vitan, nu imi dadeam seama ce masina e! Baga mare si arde-i si suspensia si va fi ok!

ia de te inspira... te-a batut la litere :))))))

Bora e scrisul din fabrica, era pus pe masina :)) Te-ai luat degeaba de el.... Dar oricum cu stickerele....e la acelasi nivel cu ala cu literele =))

geo_gee2005_xxx 01-04-12 01:59

Greseala mea atunci. M-au indus in eroare literele alea urate! Fie ca sunt oem, tot aspect de vitan au!

kamei 01-04-12 06:47

Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 4959670)
Greseala mea atunci. M-au indus in eroare literele alea urate! Fie ca sunt oem, tot aspect de vitan au!

sunt literele originale, poate la tine la vento sunt mai interesante literele:lol:, deci io nu pot sa va inteleg tot timpul gasitit cate ceva la o masina oarecare, litere, valva, culoarea de la busonul de benzina, orice. in loc sa apreciati munca omului voi va legati de el, daca lui ii place nu stiu care ii problema.

bafta soosy in continuare, arata bine borisca;)

geo_gee2005_xxx 01-04-12 08:05

Quote:

Originally Posted by kamei (Post 4959711)
sunt literele originale, poate la tine la vento sunt mai interesante literele:lol:, deci io nu pot sa va inteleg tot timpul gasitit cate ceva la o masina oarecare, litere, valva, culoarea de la busonul de benzina, orice. in loc sa apreciati munca omului voi va legati de el, daca lui ii place nu stiu care ii problema.

bafta soosy in continuare, arata bine borisca;)

Ba nene, citesti printre randuri? Am zis ca arata bine masina, dar nu imi plac literele!

All times are GMT +2. The time now is 15:25.

- Copyright 2026 4Tuning