![]() |
Re: Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania
Quote:
|
Re: Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania
Quote:
Probabil ca lucrurile se vor rezolva cu Th400 ramane de vazut. Oricum primul castig este experienta acumulata in astfel de proiecte.;) |
2 Attachment(s)
Piesele au fost in Romania asa cum era planificat ....... dar dearece KOE a fost amanat ne-am luat o mica vacanta - toata echipa- si am facut o vizita de lucru de 4 zile in UK.
Totul este montat si calibrat pe masina ........ in zilele urmatoare urmeaza sedintele dyno de reglare a puteri in fuctie de ceea ce ne-am propus cu acest convertizor de drag. Proiectul merge mai departe si sper sa avem si unde sa folosim masina ! :coolcar: https://www.youtube.com/watch?v=_VlBGYleI0A https://www.youtube.com/watch?v=cbV5L7tLFdc G. |
Astazi am cantarit masina la final in noua configuratie cu Th400.
Greutatea totala (cu 1/2 rezervor si toate lichidele - apa/ulei motor/cutie-etc) -fara sofer = 1208 kg Ne-am dapasit targhetul cu ceva kg ..... dar momentan ramane cu siguranta asa. PS. Multumiri Bogdan Rusea pentru ajutor. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
in curand :lol:
|
felicitari pt rezultate :D
|
Ca lunga aceasta vacanta .....nu ati mai facut nimik?
|
Ce se mai intampla cu masina de nu ati mai postat nimic?
|
masina a fost la Tg Secuiesc,alaturi de alte ozn-uri,dar din pacate n-am vazut-o mergand prea tare,doar ce a fost dusa in limitare pe loc si face ca un tun automat :shock: adevarul ca la cum se prezenta asfaltul e de inteles ca n-a fost "alergata" ;)
|
|
Pai si pana la urma care este timpul scos pe 402?
|
numai in filmele de pe youtube am vz masini de drag care mai au putin si pierd controlul la jumatatea piste de la atata putere :) , acum am avut ocazia si in romania sa vedem asa ceva. mi-a placut mult .
oricum , cred ca mai e de lucrat ca sa fie cum va doriti . |
Quote:
|
Dupa parerea mea masina e bomba,daca se rezolva problema cu stabilitatea,atunci toti cei care critica aceasta masina o sa aibe ocazia sa-si stearga balele de la bot.
Sa numai spunem ca din cate stiu eu masina nu e la configuratia maxima , deci ... Mult succes in continuare. |
mai este de lucrat la piesa dintre volan si scaun,asta inainte sa creasca performantele jucariei...
|
In prima si singura cursa oficiala pe 2010 avem:
60 foot - 2.08 KM/h - 231 Best time : 10.825 sec Multumesc echipei pe aceasta cale. Pentru sezonul 2011 vor aparea ceva modificari de anvelope / presiune boost etc.:arrow: |
Bravo Gollum, avand in vedere ca este pe la primele curse masina, este un timp extraordinar!
Succes maxim in continuare frate!! |
Quote:
asa da viteza de iesire Bafta man! |
Quote:
Sa fim seriosi dar masina a fost redresata de sofer foarte bine,avand in vedere ca la fiecare cursa pleca spatele. |
Quote:
PANA UNA ALTA MASINA A FACUT 20 DE CURSE CU FIABILITATE MAXIMA!!!!! p.s.voi cei care visati si va ofticati nu incepeti cu aberatii pt ca de data aceasta NU vi se va mai raspunde ! O L A |
Felicitari pentru prima cursa, si pentru timpul scos, e clar ca masina e foarte rapida, e o masina de sub 10 secunde. Daca la 2,xx 60ft a scos sub 11, e clar ca la 1,5 60ft, cat probabil sa fie dupa reglari si cu ceva aderenta, o sa scoata lejer sub 10. Asa ca probabil, cele 8.xx , par tangibile pt next year. Inca odata BAFTA. :D
|
Quote:
Eu unul m-am speriat cum itzi trage mashina cand incepi sa ai aderentza si accelerezi cu adevarat! Zici ca o tragi din prastie! Incearca sa mai reglezi si tu suspensia aia ca mashina imi da impresia ca sta tzeapana pe pista, nu face nici un balans! Oricum, m-a impresionat `GOLLUM MOBILUL`!;) |
Quote:
doctore, ce dreaqu, tu nu te-ai obisnuit cu carcotasii ? problema lui george este doar numarul mic de starturi adevarate si plecari, adica nu este inca 100% obisnuit cu masina, dar se va rezolva cu timpul. |
Vrem si noi filmulete cu ea :D:D
|
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/h5ARaaEVIh4?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/h5ARaaEVIh4?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
poftim |
Quote:
|
Quote:
ma scuzati ca ma bag cu jucaria mea oltcit printre jucariile voastre |
Quote:
|
Cifre destul de impresionante! Se pare ca se ridica la nivelul asteptarilor, chiar peste si carcotasii isi inghit vorbele.
Is curios sa o vad in MAXIM de putere, MAXIM de indemanare din partea lui George pe un Dragstrip adevarat, unde suprafata e "sticky" si se scot timpi adevarati...acolo cred ca are ceva de demonstrat...aici is multe dezavantaje. But remember ;) StreetLegal |
Quote:
|
Multumesc tuturor pentru aprecieri indiferent daca sunt pozitive sau negative.
Mai sunt mutle de facut nu suntem decat pe la jumatetea proiectului. In 2011 probabil ca va fi mult mai bine ca timp, aderenta, sofat , etc. PS. nu voi raspunde provocarilor aberante am depasit nivelul de explicati puerile. Timpul inregistrat/fiabilitatea/etc vorbesc pt noi. Repetati si voi proiectul si poate ve-ti intelege ca din experienta probata si demonstrata se dezvolta acest domeniu. Ascult sfaturi de la cei care au un cuvant de spus in domeniul drag race (gen Gaju/Igor/Pepy/etc - mai sunt si alti scuze daca nu i-am amintit), ceilanti ........................nu mai aprind nici o flacara orice ar spune pe tema profi drag etc............. |
1 Attachment(s)
Felicitari .Masina e o bestie.Imi pare rau ca nu sunt in tara....as fi vrut sa o vad cum trage si Live.Esti un om deosebit si cu un suflet mare si meriti sa fii acolo unde trebuie.Felicitari tie si echipei tale pentru ceea ce a-ti adus nou in Romania si tot efortul depus acestui Proiect,
|
Quote:
|
Am fost la Tulcea am vazut masina !!!
singurul lucru pe care pot sa spun ca ii lipseste este "aderenta" :D in rest nu stiu daca poate spune cineva ceva !!!! este extraordinar de puternica !!! iar legat de puntea spate am ramas uimit !!!!!! F.E.L.I.C.I.T.A.R.I..................SI ASTEPT CU NERABDARE SA VAD MASINA CUM PUNE JOS TOTI CAII PE CARE II ARE SA SPULBERE TIMPUL FACUT DE PORSCHE ROSU |
E inca de lucrat dar un lucru este motivant !:
402m exit speed - Porche Ghita = 213.42 km/h Subaru Igor = 219.32 km/h Bmw Luca Motorsport = 231.39 km/h ;) |
14 Attachment(s)
FELICITARI INCA O DATA GEORGICA ,,,,,PRIMA DATA CAND TRAGE LA LEGALE PRIMELE CUPE,,,,,FELICITARI ECHIPEI TALE ,SINCER ATI FORMAT O ECHIPA SUPER ADEVARATA ,BAFTA IN CONTINUARE SI POATE VI LA SUCEAVA DATA VIITOARE
|
La Suceava, aeroport Floreni mai exact, nu? ...masinei asteia nu'i vad rostul. O pista de 350 si ceva de metri si un spatiu d franare super mic...deci nu poate sa dea "best shot" nici pe departe...doar daca vine asa 'de antrenament'...de spectacol.
...nu dati cu paru, parerea mea. |
3 Attachment(s)
felicitari pt munca depusa la acest proiect si felicitari pt prestatia de la tulcea.am ramas surprins de ce poate aceasta masina si cand ma gandesc ca poate mult mai mult dupa cate am inteles pffff. sper sa rezolvati problema aderentei,dupa cum am vazut sunt probleme cam mari .am avut emoti cam mari la una dintre curse cand ai cuplat a 3 masina sa dus rau in dreapta .dar banuiesc acum ca stiti ce aveti de facut in privinta aceasta,mult succes in continuare cu monstrul vostru:-)
|
Un monstru:) , felicitari,dati speranta altora ca se poate :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:15. |
- Copyright 2026 4Tuning